Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Εδω Θεσσαλονικη




ΑΡΗΣ : Παρελθόν από τον Αρη αποτελεί ο Θεσαρ Ορτιθ ο όποιος θα αγωνίζεται στην Β ομάδα της Ατλετικο Μαδρίτης .




ΠΑΟΚ : Μετά την συμφωνία με τον Ιταλό κόουτς Μπερέτα ήρθε η ώρα για την ενίσχυση της ομάδας , ο όποιος ΠΑΟΚ θα αγωνιστή στο Τσαμπιον λιγκ έτσι πρέπει να γίνουν οι μεταγραφές γρήγορα ώστε να προετοιμαστεί όσο γίνετε πιο καλά .


όσο για τα διάρκειας έχουν ξεπεράσει τα 2.000 .




ΗΡΑΚΛΗΣ : Μετά από περίπου μια εβδομάδα που οι οπαδοί του Ηρακλή διαμαρτύρονται ώστε η ομάδα τους να παραμείνει στη μεγάλη κατηγόρια , έτσι μετά από την Θεσσαλονίκη η φίλοι του γηραιού κατέβηκαν στην Αθήνα ώστε να ακούσουν και στην υπόλοιποι Ελλάδα την ΑΔΙΚΙΑ που πάνε να κάνουν στον ΗΡΑΚΛΗ . Για ακόμα μια φόρα ο Ηρακλής και οι οπαδοί του πηταν συγχαρητήρια ήταν άψογοι δεν έκαναν το παραμικρό στην πρωτεύουσα , και διαδήλωσαν για το δίκιο τους ... να ξέρετε κάτι εσείς όλοι ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει ιστορία και κόσμο αλλά και μια πόλη που θα είναι μαζί του είτε είναι οπαδοί του Ηρακλή είτε του ΑΡΗ ...











Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Συμφωνία ΠΑΟΚ – Μπερέτα



Ο Μάριο Μπερέτα θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. Η διοίκηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ κατέληξε τελικώς στην επιλογή του Ιταλού τεχνικού, όπως άλλωστε είχε γράψει σε πανελλήνα αποκλειστικότητα από την περασμένη Τετάρτη (02/06) το «Metrosport».


Πλέον, απομένει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία θα εκδοθεί αφού πρώτα διευθετηθούν ορισμένα διαδικαστικά ζητήματα και τακτοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές

http://www.metropolisradio.gr/

Για 3 χρονια στον Αρη ο Τσεσναουσκις


Για επόμενα 3 χρόνια θα αγωνίζεται ο Ντάβιτας Τσεσνάουσκις στον Αρη , έτσι είναι ο πρώτος παίκτης που ανακοίνωσε η κίτρινη ΠΑΕ , ο παίκτης είναι μεσοεπιθετικός με ύψος 1.81 .
μετά από τον Λιθουανό ακολουθούν οι Λαζαρίδης και οι Μενδρινός και τέλος ο Βελλίδης ο γκολκίπερ από τον Διαγόρα .
Να ευχηθούμε τα καλύτερα στον Τσεσναουσκις και στη ομάδα μας και όλοι μαζί να χαρούμε όσες περισσότερες νίκες γίνετε .

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Έκλεισε και τον Μενδρινο ο Άρης



Μετά από ένα χρόνο τελικά ήρθε η ώρα να ντυθεί στα κίτρινα ο Κώστας Μενδρινος , έτσι γίνεται ο Τρίτος Έλληνας παίκτης , και ο τέταρτος που θα φορέσει την κίτρινη φανέλα για φέτος . Ο Μενδινος θα είναι παίκτης του Άρη για τα επόμενα δυο χρόνια .



Ενώ στον Άρη θα συνεχίσει την καριέρα του και ο τερματοφύλακας Βελλιδης που πέρσι έπαιζε στον Διαγόρα Ρόδου .