Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΒΑΣΕΙ ΝΙΚΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.............


Οτι και να λενε οι φιλαθλοι , οτι και να κανουν , αυτα γραφονται σε ειδικες βαθμολογιες και ετσι απο αυτες βγαινουν οι << δυνατοι >> και οι αδυνατοι του θεσμου.

Ο ΑΡΗΣ εστω και οριακα ειναι ενας απο τους δυνατους του θεσμου και κατα συνεπεια θα κληρωνεται με αδυνατους στην Ευρωπη εν αντιθεσει με τον << γειτονα >> ΠΑΟΚ που αν αποκλειστει απο τις κατω χωρες και τον ΑΓΙΑΞ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΥΣ << ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ >> του θεσμου. Ολοι βλεπουν μια μεγαλη ευκαιρια τον αγωνα στην Ολλανδια , ομως η ταριφα κανεις δεν ξερει που θα σταματησει.

Με βαση την κοινη λογικη οτι δηλ. απο τον ΑΓΙΑΞ της Ηπειρου δεχθηκε τεσσερα ( 4 ) εναντι μηδενος γκολ , τοτε θα δουμε με ενδιαφερον τον αυθεντικο ΑΓΙΑΞ που παρ' ολα τα προβληματα του θα προσπαθησει να ξεσπασει επανω στην ομαδα μας.

Οι εκδρομεις ξεκινησαν για να αλωσουν την Αμστρενταμ Αρενα και να υψωσουν με καμαρι τον Δικεφαλο Αετο.

- Απο την αλλη μερια στο στρατοπεδο του ΑΡΗ τα παντα ειναι ετοιμα για τον αγνωστο αγωνα στην Πολωνια. Μια μερα μετα μας δινει το δικαιωμα να σχολιασουμε το ματς αυτο ολο και πιο αργοτερα.

Ευχη της πολης να πανε ολα καλα και να εχουν οι ομαδες μας συνεχεις επιτυχιες.

*****************************************************

*****************************************************

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Μπάζει νερά ... 3αρα από Όφενμπαχ

Πέρσι με τον Σαντος ο ΠΑΟΚ είχε άμυνα μπετόν αρμέ δύσκολα έβαζες τέρμα στον δικέφαλο ... αλλά με τον Μπερέτα η αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ μοιάζει με καφενείο , και αυτό φαίνεται σε όλα τα φιλικά ... ερωτηματικό είναι και τα αυτογκόλ που δέχεται η ομάδα εχθές το έβαλε ο Μαλεζας και το προηγούμενο με τον Μπαλαφας .
Θα με πεις φιλικά προετοιμασίες είναι η ομάδα μοντάρεται ακόμα , αλλά αυτοί δεν είναι εικόνα μεγάλης ομάδας ... ακόμα και ο Μπερετα δεν ξέρει τι να κάνει , έτσι φαίνεται από τις εικόνες που δείχνει το nova .
Παντος ο ΠΑΟΚ θέλει πολλή δουλεία , το σίγουρο είναι ότι θα δούμε μια άλλη ομάδα φέτος .

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Δέχομαι τα πειράγματα σας

Πριν δυο μέρες αναστήσαμε ένα άρθρο και δέχτηκα μια επίθεση από δυο φίλους μου παοκτζιδες , ξέρετε μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ με 3 - 1.
Ο ένας έγραψε να δούμε τα χάλια μας , και ο άλλος γιατί ασχολούμαι με τον ΠΑΟΚ .
Λες και αυτοί δεν ασχολούνται με άλλες ομάδες .
Έτσι σήμερα δέχομαι την ΚΑΖΟΥΡΑ μετά την 4αρα από την Μπενφικα ...
Βαράτε ρεεεεεεε .
Να είστε καλά όλοι ... και να έχουμε μια ωραία ποδοσφαιρική χρόνια ...

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Η ΑΜΥΝΑ ΕΜΠΑΖΕ ΝΕΡΑ , ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Η ΤΣΣΚΑ.




Και δεν ηταν η γνωστη ΤΣΣΚΑ. Αυτη ηταν η γειτονα ΤΣΣΚΑ Σοφιας!


Φιλικο ειναι , η ομαδα μονταρεται. Θυμηθητε το 7-0 απο Ερασιτεχνικη ομαδα σε προετοιμασια. Τοτε βεβαια ησαν σαρδελες.


Ακαθεκτοι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ παιρνουν διαρκειας. Ξεπερασαν τους 16.000 φιλους.


Μονο παιδια καντε κατι να δουνε αυτοι οι ανθρωποι μπαλα (δεν ειναι χολη) γιατι θα γινει Κορεα. Ομως σιγα σιγα. Αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι.


Να και το αυτογκολακιιιιιι! Ο νους μας πηγε στον Ζουελα. Ο Μπαλαφας το πετυχε.


Ειπα κριμα. Εχει ομως προσοντα. Ταυρος σκετος ειναι ο ανθρωπος. Ρομποτ , ενα πραμα.


1-3 ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .


Η προετοιμασια για τον δικεφαλο συνεχιζεται και ο κοσμος του ανυπομονει να τον δει να μεταμορφωνεται. Το ιδιο και εμεις. Παντως το μονο που ηθελε ηταν να γινει λιγο καλυτερος. Ο Μπερετα ανελαβε την ευθυνη.


-------------------------------------------------


Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Ακόμα δυο παίκτες για τον ΑΡΗ .







Στον ΑΡΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ισπανός τερματοφύλακας Χουανμα ο 30 χρόνος υπόγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο .







Κίτρινος και ο Καζναφερης αφού έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του , και έτσι μπόρεσε να έρθει στην ΑΡΗ , ο Καζναφερης υπόγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα 3 χρόνια και είναι μέσος .


Έτσι σιγά - σιγά κλείνει το ράστερ για φέτος , αφού σε περίπου 15 μέρες ο ΑΡΗΣ έχει αγώνα για το Γιουροπα λινκ .

Μεταγραφες σε ΠΑΟΚ και Ηρακλη .



Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει ο Τυνήσιος αμυντικός Ανος Μπουσαιντι , ο Μπουσαιντι είναι η τρίτη μεταγραφή του δικέφαλου του βορρά για αυτήν την μεταγραφική περίοδο .


Φυσικά οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα ήθελαν ένα πιο μεγάλο όνομα για την ομάδα τους αλλά φαίνεται στον ΠΑΟΚ κάνουν μεταγραφές ουσίας και όχι αεροδρομίου .




Να πάμε και στον Ηρακλή που απόκτησε για 3 χρόνια τον Νιγηριανό Αμπραχαμ Αλεκονβου που αγωνίζεται σαν αριστερό μπακ.

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Φιλική εξάρα για τον ΠΑΟΚ .


Φιλική εξάρα για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την αδύναμη Μπαντ Μπρουκεναμ να πούμε ότι η Μπαντ είναι ερασιτεχνική ομάδα .

Θετικό το πρώτο τεστ για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ που είδε την ομάδα του να σκοράρει πολλές φορές .

Τα γκολ του ΠΑΟΚ τα έβαλαν οι : Μουσλιμοβιτς 2 - Παπαζογλου 2 - Φιλομενο - Αθανασιαδης .

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Κιτρινος ο Παπαζαχαριας .




Επιτέλους μετά από ένα χρόνο στον Άρη πήραν την σωστή απόφαση και έδωσαν το Ν. Γκαρσια δανεικό στην Ανόρθωση , αν και κατά την γνώμη μου έπρεπε να τον πουλήσουμε στην Κυπριακή ομάδα ... έτσι μάλλον στον Άρη θα κινηθούν για την απόκτηση ενός άλλου χαφ.


Μετά από 6 μήνες ήρθε στην ομάδα μας ο Παπαζαχαριας ο όποιος έχει κλείσει για τα επόμενα 3 χρόνια στον Άρη , ήδη ο παίκτης είναι στην Αυστρία μαζί με την υπόλοιποι ομάδα .

Κάηκε η Τούμπα στην πρώτη... του ΠΑΟΚ .


Χαμός στην πρώτη του ΠΑΟΚ που έγινε παρουσία από 10.000 φίλους του συλλόγου που έδωσαν δυναμικό παρών , αν και η ομάδα τους δεν δείχνει τέτοια σημάδια , αφού μέχρι τώρα στην ομάδα ήρθε ο Σαλπινγγιδης , και γλυκοκοίτανε εκεί στον ΠΑΟΚ ότι διώχνει ο Άρης να το παίρνουν στην Τούμπα .

Π. χ . Καμπορα και Μεριεμ...


Αλλά ενδιαφέρων δείχνουν ξένες ομάδες για τους Μουσλιμοβιτς , Γκαρσια , και τον Μουντιαλικο Κοντρερας .

Έκλεισε τον Κρεισι ο Ηρακλής .



Μετά την απόφαση ότι ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης θα παίξει στην souperleague , έπιασαν δουλεία στον Ηρακλή και προσπαθούν να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να γίνουν πιο δυνατοί , ήδη ήρθε ο πρώτος παίκτης ο Σλοβάκος Γιρι Κρεισι που είναι αμυντικός και θα μείνει στην Μικρα για 2 χρόνια .


Ο άλλος είναι ο Ντοχερτι Ιρλανδός και αγωνίζεται στην άμυνα και αυτός , το ναό του συμβόλαιο θα έχει διάρκεια 2 χρόνων .