Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ HELLAS ON LINE........

Ο ΑΡΗΣ δεν γυρισε ποτε απο τα ΤΡΙΚΑΛΑ η τουλαχιστον δεν γυρισε με την προκριση στα χερια του.
Την αφησε στα λασπονερα του γηπεδου.    Εδωσε μαχη ακομη και με τον διαιτητη που ηταν εναντιον του.
Τελικα υπεκυψε και αφησε πικραμενους τους φανατικους οπαδους του αλλα και τους χιλιαδες φιλους του που εκαναν σκεψεις για κατι παραπανω εφετος.    Δυστυχως ομως για 120' η ομαδα της Θεσσαλονικης δεν μπορεσε να υποταξει την σκληροτραχηλη ομαδα των Τρικαλων και στην διαδικασια των πεναλτι εγινε το μοιραιο.   Ο ΑΡΗΣ ειναι ηδη εκτος θεσμου και παραλιγο να γινει το ιδιο και με τον ΠΑΟΚ !      Αυτος τουλαχιστον προσπαθησε μεχρι τελους και στο 119' πετυχε το γκολ προκρισης με τον επισης ψυχωμενο Εορδαικο.       Τελος καλο ολα καλα στο παρα 1' λοιπον και ποιος ξερει τι θα γινοταν αν πηγαιναμε στα ψυχοφθορα πεναλτι.   
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ πηγε μεσα στον ανεβασμενο Παναιτωλικο και ενω απαντες τον ειχαν ξεγραμμενο , αυτος πετυχε σπουδαια προκριση με 0-2 και εδειξε γιατι δεν χανει ευκολα κατα πρωτον κα;ι γιατι πρεπει να περιμενουν περισσοτερα οι φιλοι του.    
Απο 'δω και στο εξης λοιπον στον θεσμο του κυπελλου θα προχωρησουν οι δυο απο τους τρεις της πολης μας.   Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ο ΠΑΟΚ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.......................................

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ & ΔΗΜΗΤΡΗ.........

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑ.............................

Χρονια πολλα στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και τον προστατη της τον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ.
Η Θεσσαλονικη πανηγυριζει τον πολυουχο της.
Ολα τα καταστηματα κλειστα και τα σχολεια μαζι.
Παρα πολυ ομορφη η ημερα κανει τους κατοικους αυτης της πολης να βγουνε στους δρομους και στην παραλια για βολτες.  
Ο Λευκος Πυργος επιβλητικος με την μεγαλη σημαια να κυματιζει θαρρεις εβαλε τα καλα του για την μεγαλη γιορτη ολοκληρης της πολης.
Μετα την λειτουργεια στην εκκλησια που εγινε με καθε επισημοτητα ο κοσμος γεμισε τις καφετεριες και τα παρκα.  
Ετσι κυλαει η ημερα στην πρωτευουσα της Μακεδονιας.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Δημητρη και Δημητρα. 
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..................................................

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ......................

Βραδια καθαρα Ευρωπαικη σημερα για την Ελλαδα και παλι.
Βραδια ποδοσφαιρικη για την πολη μας την Θεσσαλονικη.   Στο ιστορικο Χαριλαου , στο γηπεδο Κλεανθης Βικελιδης , την μεγαλη και απορθητη εδω και 42 χρονια εδρα των κιτρινων του Βορρα θα γινει ενας αγωνας που ομοιο του δεν εχει μεχρι τον επομενο και ουτω καθ' εξης.
Για πρωτη φορα αντιμετωπος ο ΑΡΗΣ με Γερμανικη ομαδα και με προβληματα καθως τουλαχιστον η μεσαια του γραμμη δεν θα ειναι και η καλυτερη δυνατη λογω απουσιων.
Ομως δεν υπαρχει δικαιολογια.    Στις 22.05 θα υπερασπιστει το αηττητο της εδρας , και κακα τα ψεμματα , θα παιξει για νικη.   Με νικη σκοπευει σε προκριση καθως μπαινει δυναμικα για μια απο τις δυο θεσεις που του δινουν το δικαιωμα αυτο στον ομιλο του.
Η Μπαγερν Λεβερκουζεν ειναι μια παρα πολυ επικινδυνη και δυσκαταβλητη ομαδα.    Ειναι μια ομαδα που κυνηγαει στην διαρκεια του αγωνα το σκορ.    Βρισκεται πολλες φορες πισω στο σκορ και αυτο γιατι εχει κακη αμυνα , ομως κατοπιν φερνει τα οποια παιχνιδια στα μετρα της.   Ετσι σιγα σιγα γυριζει τα ματς και στο τελος αν δεν τα κερδισει , τουλαχιστον δεν χανει.
Αγαπημενο της σκορ το 2-2.   Ομαδα του OVER και του θεαματος.     Δεν ξερει να αμυνεται και αυτο θα βοηθησει τον ΑΡΗ που αν μπει δυνατα θα καταφερει πληγμα.
Με δεδομενο οτι θα προηγηθει ο ΑΡΗΣ στο ματς σταθμο με την Λεβερκουζεν , εχει αμεσως αμεσως και το προβαδισμα στο παιχνιδι.      Αν μπει λοιπον γερα ο ΑΡΗΣ και προηγηθει (1-0 η 2-0) τοτε σιγα μην γυρισουν το ματς οι κυριοι απιθανοι.  
  Με τετοιο ΚΛΕΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ  25.000  παρραληρουντων θεατων  ακομη και αυτοι οι ψυχροι Γερμανοι θα λοιωσουν απο την καυτη ατμοσφαιρα του γηπεδου.    Σημειωτεον οτι η κερκιδα των φανατικων οπαδων του ΑΡΗ η θρυλικη ΘΥΡΑ -3- γνωρισε την καταξιωση αφου ανακυρηχτηκε η καλυτερη κερκιδα της Ευρωπης.      Μαλιστα.  Μπορεθτε να το διαβασετε στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
Αν και αυτο δεν σας λεει τιποτε , τοτε δεν εχετε παρα να δειτε τον σημερινο αγωνα , η ακομη ακομη να ερθετε να δειτε απο κοντα το τι σημαινει Κλ. Βικελιδης.    Οοοοοχι.  Μην φοβαστε!   Απλα θα χαζεψετε με την ολικη συμμετοχη υποστηριξης προς την ομαδα που λατρευουν και οι 25.000 θεατες που βρισκοναι παροντες καθε φορα που η αγαπημενη ομαδα ειναι ετοιμη να δωσει μαχη εντος και εκτος συνορων.      Αποδειξη , η καθοδος των μυριων στον τελικο κυπελλου Ελλαδας με τον Παναθηναικο στο ΟΑΚΑ.   25.000 ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ και χωρις να δημιουργησουν το πααμικρο εδωσαν ΦΟΒΕΡΟ παρων ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ.   
Αφου λοιπον ανηκουμε στην Ευρωπη , σαν Ευρωπαιοι δινουμε καθε χρονο το παρον στις διοργανωσεις του θεσμου αυτου και ευελπιστουμε να καταφερουμε να ειμαστε παροντες και στον ακομη μεγαλυτερο θεσμο , αυτον του Τσαμπιον Λιγκ.
Μεγαλη μαχη δινει και ο ΠΑΟΚ που για πολλους ειναι καταδικασμενος ομως για εμας οχι.
Ο Γκαρσια μετα την αδεια 5 ημερων που πηρε απο την ΠΑΕ αναχωρησε με την οικογενεια του και ηδη βρισκεται και αυτος εκει.   Θα δει τον αγωνα (κερκιδα) και την Δευτερα καλειται να επιστρεψει.
Θα δουμε αν γυρισει , και αυτο γιατι ειναι εκτος ελεγχου.   Δεν υπακουει σε κανεναν Χαβο δεν σεβεται την ιεραρχεια δεν αλλαζει χαρακτηρα γενικα αυτος ο ανθρωπος.   Ολα αυτα εχουν τσατισει την Διοικηση Ζαγορακη και πραγματικα ειναι ενας μεγαλος πονοκεφαλος.  Τεχνικος διευθυντης ο Κωνστ/δης και ο Ζαγορακης ειναι αισιοδοξοι για την εκβαση του σημερινου αγωνα.  Το ιδιο και εμεις.     Εχουμε προσφατο αγωνα να διδαχθουμε.     ΠΑΟΚ εισαι 2.000 φιλους στο πλευρο σου θα εχεις , εμπα μεσα και καντα ολα ρημαδιο.     Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ σημερα δινει εξετασεις.
Στο υψος μας σαν Ευρωπαιοι που ειμαστε να τους δειξουμε τι σημαινει να εισαι Ελληνας κατα πρωτον , και Ευρωπαιος κατα δευτερον.
Ολα αυτα σε λιγες ωρες.
Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................................

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΡΗΣ F.M. ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ........................

Συμπληρωσε εχθες εναν χρονο λειτουργιας το επισημο ραδιοφωνο του ΑΡΗ το ΑΡΗΣ F.M 92,8.
Οι ευχες εδιναν και επαιρναν ολη μερα και τα νουμερα δημοσκοπησεων πλησιαζουν , αν οχι εφτασαν διψηφιο αριθμο!
Ολη η πολη μια παρεα και ενα τηλεφωνικο κοντρολ να και ει το ακουστικο απο ασταματητα τηλεφωνα και απο καθε ειδους ευχες.
Ο ΑΡΗΣ F.M υπευθυνος παρεα στον καθε πολιτη αυτης της πολης με καθε ειδους αδιακοπη ενημερωση.    Για τους παικτες του στοιχηματος εγγυηση καθως οι επιλογες του ειναι << βελακια>>.
Η στηλη ευχεται να τα εκατοστησει , και οχι μονο!
Οσο για τον αγωνα στο Κλ. Βικελιδης εν οψει Γιουροπα Λιγκ με την Μπαγερν Λεβερκουζεν ετοιμαζουνε μια εντυπωσιακη χορωδια   στην κερκιδα του πιο δυναμικου οπαδικου κινηματος του SUPER -3-  που θα αφησει για μια ακομη φορα αφωνους τους παντες!
Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε πως ο super3 σήμερα πήρε και ένα βραβείο, αφού η γνωστή ιταλική οπαδική ιστοσελίδα tifo.it, ανακήρυξε την κερκίδα των «κιτρίνων» ως την καλύτερη της Ευρώπης, στον μεγάλο διαγωνισμό που διενεργεί κάθε χρόνο τέτοια εποχή.



 Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε πως ο super3 σήμερα πήρε και ένα βραβείο, αφού η γνωστή ιταλική οπαδική ιστοσελίδα tifo.it, ανακήρυξε την κερκίδα των «κιτρίνων» ως την καλύτερη της Ευρώπης, στον μεγάλο διαγωνισμό που διενεργεί κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Ένα βραβείο, που είναι το μοναδικό που απονέμεται στα 18 χρόνια του σχετικού διαγωνισμού σε ελληνική ομάδα.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ στον ΑΡΗΣ F.M.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ......................................


 
 
 
 
 
 

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΣΕΙΣΜΟΣ 4 ΡΙΧΤΕΡ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ...............

Οπως το κατεγραψε στην πρωτη του ο νεος προπονητης της ΑΕΚ.
Ακομη μια χρονια η ΑΕΚ εκανε πλακα στο ΧΑΡΙΛΑΟΥ και εφυγε με το εκωφαντικο 0-4!
Ο Σκοκο σκο(κο)σε τον ΑΡΗ.
Ενα γηπεδο που ηταν ετοιμο και ψυχολογικα να αντιμετωπισει το παιχνιδι με τον καλυτερο τροπο παγωσε αρχικα με το 0-1 ενω αργοτερα στο 0-2 με το γκολ φωτοβολιδα εμεινε αψυχο στις κερκιδες.
Ο κοσμος προσπαθησε ομως και ο καιρος αλλα και η ΑΕΚ δεν επετρεψαν να αλλαξει η εικονα.
Ουτε ο Φατι αρεσε ουτε ο Τοχα.    Με απουσιες και παικτες που δεν μπορεσαν να βοηθησουν στην ορθολογικη αναπτυξη πως να περιμενεις κατι καλο;    Ουτε ομως αφηνεις το ματς και διασυρεσαι.
Τωρα με πεσμενο ηθικο περιμενεις την αρμαθα της Μπαγερν Λεβερκουζεν.
Ειναι ακομη προσφατη η σφαλιαρα και απο αυριο θα δουμε πως ο Κουπερ θα ξεπερασει αυτο το μεγαλο σοκ που ΔΕΝ ειναι απλα μια ηττα.  Ειναι μια ηττα που παιρνουν στις μαυρες εντος εδρας ηττες του συλλογου.
Θα δουμε λοιπον αν υπαρξουν μετασεισμοι.  Ο κυριος σεισμος πιστευουμε ηταν αυτος με επικεντρο το Κλ. Βικελιδης.   Γιατι αν δεν ηταν αυτος θα εχουμε και στον ΑΡΗ εξελιξεις.
Οχι , δεν λεω τιποτε παραπανω.   Απλα στην Ελλαδα ζουμε.   Ξερουμε απο τετοια εμεις οι Ελληνες.
0-4 το τελικο αποτελεσμα και συνεχιζουμε....................

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ Ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ.................................

Ακομη ενας την << εκανε >> αναγκαστικα βεβαια απο τον δικεφαλο του Βορρα.
Ο φιλοδοξος προπονητης ο Παυλος ο Δερμιτζακης.      Παοκτσης κατα γενικη ομολογια.
Ομως για να διακριθεις πρεπει να εισαι προπονητης στον ΠΑΟΚ; 
Τολμαμε και μιλαμε.   Λεγαμε οτι ειναι λιγος , πολυ λιγος.  Αποδειχθηκε.   Επρεπε να μεινει ο Μπερετα , αλλα αυτος ηθελε ΕΥΡΩ.  Πολλα ΕΥΡΩ!  Ο ΠΑΟΚ δεν τα χαλαλιζε.  Προτιμησε να τα δινει στο προπονητηριο της Ν. Μεσημβριας.    Τωρα εσφιξε για τα καλα και ο κοσμος επαναστατησε.
Τα θελεστα και παθεστα.
Κρισιμες στιγμες για τον ΠΑΟΚ.  ΟΤΤΟ ΡΕΧΑΚΕΛ ο εκλεκτος ;
Παναγια μου.  Αυτος σταματησε για τα στερνα του.   Δεν θα βγαλει σεζον.
Ας πουνε τον Σαντος να φερει προπονητη ικανο και να παιρνει λιγα ΕΥΡΩ ρε παιδια.
Η ουσια ειναι οτι το ενα πληγμα διαδεχεται το αλλο στον δικεφαλο και η ωρα ειναι δυσκολη.
Στον πατο της βαθμολογιας πλεον σε θεση αποπνιγμου.   Κι' αν ειναι νωρις κατ' οπως λενε πολλοι , δηλ. πρεπει να περασουν και αλλες αγωνιστικες για να παρουν δραστικα μετρα;
Μονος ο Ζαγορακης με τον Ποικιλιδη σε εναν τοσο μεγαλο συλλογο.
Που τον καταντησαν τον πολυπληθεστερο συλλογο του Βορρα.   Μεγαλωνει η απαξιωση και διαφαινεται αυτο.    Να δουμε αν σε εντος εδρας αγωνα ο κοσμος στηριξει την προσπαθεια του ΠΑΟΚ στα επομενα παιχνιδια.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.............................

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ..........................

Κλικ σε ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ και πηγαινετε στην ημερομηνια διαβαζοντας , ειδικα κατω κατω.
Ειχαμε πει οτι σε 4-5 αγωνιστικες θα δουμε που θα ειναι ο ΠΑΟΚ μετα βεβαια απο τις ατυχεις δηλωσεις του Ζαγορακη οτι ο ΠΑΟΚ παει ενωμενος για πρωταθλημα.
Ειχαμε πει οτι εχει πολυ καλυτερες , κι' αν οχι πολυ καλυτερες ομαδες απο αυτον , λιγο καλυτερες ομαδες.
Ηρθε λοιπον η ωρα να κανουμε αρχικα ενα μικρο ταμειο.  
Ο ΠΑΟΚ ειναι σε αθλια θεση οχι μονον Βαθμολογικα , αλλα και Διοικητικα.   Εμεινε μονος του ο Ζαγορακης.   Αποχωρησεις των αποχωρησεων χωρις τελειωμο.    Εχει καταντησει σαν τον BIG BROTHER.   Οι φιλαθλοι του παγωμενοι , διχασμενοι μια φωναζουν μια απειλουν και μια παρακαλανε τον Ζαγορακη.     Φημες ακομη και για τον Ποικιλιδη.   Μεγαλη κριση.
Δεν ειναι αυτη η εικονα του ΠΑΟΚ.    Δεν ειναι αυτο το οραμα του ΠΑΟΚτση.
Στο μελλον λιγο πιο αθορυβα και με πιο << ησυχες >> δηλωσεις , απο αυτες που δεν ερεθιζουν , ειδικα σε αυτους που εχουν ριξει << τοννους >> απο Ευρω για ενισχυση της ομαδας των.
**************************
Βροχερος ο καιρος στην ΘΕΣ/ΝΙΚΗ καθως εδω και δυο ημερες δεν σταματησε καθολου.
Ο ηλιος δεν κανει την εμφανιση του , η κινηση στους δρομους ειναι ιδιαιτερα μεγαλη και τα μαγαζια απλα ανοικτα χωρις πελατες.    Περιμενουμε την εναρξη της Σουπερλιγκ μας για να δουμε τις αγαπημενες ομαδες της πολης μας.
Το εντυπωσιακο ειναι οτι σε καφετερια της Καλαμαριας ενας μεσιληκας σοβαροτατα ειπε.  Εχουμε εκλογες ;   Και συνεχισε λεγοντας.  Δημοτικες η Βουλευτικες ;   Και η απαντηση ηρθε για να δεσει το γλυκο.   Ξερω και 'γω ρε 'συ τι κανουν αυτοι;    Τοση απαξιωση;   Και που ειστε ακομη.
Ειναι τοση η απαξιωση , που και στο παιχνιδι της Εθνικης Ελλαδας με το Ισραηλ , αλλα και πριν απο αυτο ο κοσμος δεν ανταποκριθηκε.  9.000 θεατες με το ζορι!!!
Σε παιχνιδια κρισιμα που επρεπε να τα κερδισει οπωσδηποτε.   Και ευτυχως τα κερδισε.   Και τα δυο.
Μπραβο στον Σαντος.   Πιο πολλα μπραβο στους παικτες.
Ειδικα στους πιτσιρικαδες.    Ποντιακι φοβερο το νεο μας ταλεντο.  ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ.
***************************

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ..............................

Ετσι ειναι.   Γεγονος. 
Καθε εβδομαδα θαρρεις και γινεται μια αποχωρηση.  Αισθανομαστε οτι βλεπουμε τον BIG BROTHER.
Σχεδον μονος ο Ζαγορακης βλεπει με καλο ματι την εισοδο νεων μελων στην Διοικηση.
Νεα ατομα με ορεξη για δουλεια που να μπορουν να προσφερουν απο την οποια θεση.
Χαμος και μυστηριο.  Γιατι αραγε ολοι να θελουν να φυγουν ;
Κι' αν αρχισουν και οι παικτες να κανουν το ιδιο ;   Που να βαλεις στο μυαλο σου το πρωταθλημα.
Κατσε να δουμε αν σωζεται και πως η χρονια!
25 αποδοση δινει πλεον ο ΟΠΑΠ τον ΠΑΟΚ για κατακτηση πρωταθληματος.
20 αποδοση την ΑΕΚ και τον ΑΡΗ  ενω τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τον δινει 1,85 και τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ στο 2,05.
Βιολιδης λοιπον τελος απο τον ΠΑΟΚ και περιμενουμε να δουμε θεαματικες εξελιξεις.

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ( 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ).

Ειναι μελαγχολικος ο καιρος στην Θεσσαλονικη με την θερμοκρασια να ειναι στους 15 Βαθμους Κελσιου και τον κοσμακη ετοιμο να << αναψει >> τα καλοριφερ.   Φυσικα καλο χειμωνα ειπαμε προ πολλου ομως συνηθως μετα την παρελαση της 28ης Οκτωβριου κανουμε και επισημα εναρξη χειμερινης σεζον.    Στα ορεινα χωρια δεν ισχυει αυτο.  Εκει εχουν εδω και αρκετο καιρο αρχικα με τα τζακια και κατοπιν με το πετρελαιο θερμανσης.    Να δουμε που θα παει φετος!  
Η ακριβεια επιασε κοκκινο και ο χειμωνας θα ειναι κρισιμος.  
Παρηγορια μας θα ειναι το πρωταθλημα της Σουπερ Λιγκ.   Ειδικα θα μας απασχολησουν και μας απασχολουν ηδη οι ομαδες της πολης μας.
Αρχικα ξεκιναμε με τον ΗΡΑΚΛΗ που ξεκινησε δυναμικα μαζευοντας χρησιμους βαθμους και ειδε οτι ειναι ωραια ψηλα.  Ετσι μπορεις να παιζεις χωρις αγχος και γιατι οχι να κανεις καποια ονειρα.
Ο ΠΑΟΚ ενω στην Ευρωπη ειναι παλληκαρας και προχωραει μετα την Φενερ Μπαχτσε (την απεκλεισε) εν τουτοις στην Ελλαδα ειναι ερμαιο στην κυριολεξια της καθε μιας ΠΑΕ.
Ενας ενας αγωνας στην πορεια του πρωταθληματος αυτο δειχνει.  
Οι οπαδοι του πλεον μετα και την ηττα απο τον ΑΡΗ ( αλλιμονο πια 12 χρονια ειχε να κερδισει εκτος ) ξεσπασαν κατα παντος με ανακοινωσεις σκληρου τυπου (Θοδωρακη ;) στον Ζαγορακη και στον προπονητη.    Βγαινουν προς τα εξω τα προβληματα του και δεν ειναι λιγα!
Μπαχαλο στην κυριολεξια.     Θεματα που απασχολουν πολλα.     Ηρθε η ωρα να βγαλει το χρημα προς τα εξω.    Καιρος ειναι να λυθουν τα προβληματα με ηρεμια και σωστες κινησεις.
Ο κος Δερμιτζακης ανεφερε εκτος των αλλων οτι εχει την πειρα και στον ΠΑΟΚ να κανει την υπερβαση.  Οτι ειναι ενας προπονητης που εχει ομαδες επι σειρα ετων αδιακοπα και μπορει να βρει λυσεις στο αγωνιστικο κομματι.   Οτι στο ντερμπι ο ΠΑΟΚ ειχε οκτω ( 8 ) ευκαιριες εναντι δυο του ΑΡΗ.    Και αλλα πολλα ειπε.   Για να δουμε στην πορεια λοιπον αν εχει δικαιο.  Παντως ο ΠΑΟΚ εχει δυσκολη συνεχεια.
Στον ΑΡΗ προβλημα με τον Πριττα (τραυματιστηκε) της τελευταιας στιγμης αφηνει με δυο παικτες τον ΑΡΗ εν οψει του Γιουροπα Λιγκ.  Ο Ναφτι δεν ειναι δηλωμενος στην Ευρωπαικη διοργανωση.
Με πρησμενο ποδι ο Ρουιζ ο οποιος ειναι παντα χαρουμενος που μπορει και σκοραρει με χαρακτηριστικη ευκολια.   Ο Χαβιτο ανεβηκε αισθητα και γενικα ολη η οικογενεια του ΑΡΗ ειναι κι αυτη χαρουμενη.     Ο κος Κουπερ αληθινος νικητης καθοδηγει τον ΑΡΗ σε νεα ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ.
Μακαρι να μεινει στον ΑΡΗ.  Το καλοκαιρι λειγει το συμβολαιο του και η διοικηση προσπαθει να βρει το χρημα (1 εκ. Ευρω) για να τον κρατησει.     Αν φυγει ο τεχνικος θα το κανει μονον για το πρωταθλημα της Ισπανιας.     Γελιο προκαλεσε στον ΑΡΗ οτι ο προπονητης του δικεφαλου μετρησε για λογαριασμο του ΠΑΟΚ οκτω ευκαιριες!!!   Εμεις μετρησαμε μια μολις ευκαιρια!!!  
Ειπαμε ομως.   ΠΑΟΚ εισαι , τα βλεπεις οπως θελεις.
Καλα παει στην Ελλαδα ο ΑΡΗΣ.   Θα μπορουσε να ειναι καλυτερα.  Οι κλεμμενοι βαθμοι (2) μεχρι στιγμης δινουν μεγαλυτερο κινητρο στον ΑΡΗ να παιξει πιο καλη μπαλλα στην συνεχεια βαζοντας και την Ελληνικη διαιτησια στα διχτυα.
Με την θερμοκρασια λοιπον να κατεβαινει προσδοκμουμε να ανεβαινουν οι ομαδες μας.
Και γιατι οχι να παρουν στο τελος κατι.  Ειτε το κυπελλο ειτε το πρωταθλημα.     Τα λεφτα δεν παιζουν μπαλλα.    Καλη συνεχεια.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ....................................

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΕΣΠΑΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ...................................

Τελειωσε το Ελληνικο EL CLASSICO της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ μας με νικητη αυτη την φορα τον ΑΡΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ μεσα στο καστρο της Τουμπας.  Και οποιος δεν ξερει τι θα πει Τουμπα , η δεν ηξερε μεχρι εχθες σιγουρα θα το καταλαβε.   Απο εκει μεσα περασε ο ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.
Στην ουσια ειναι μια γειτονια πιο πανω απο το Χαριλαου.   Η αληθεια ειναι ομως οτι ανυπερασπιστοι ( 11 εναντιον ολων ) επαιζαν οι παικτερ του ΕΚΤΟΡ ΡΑΟΥΛ ΚΟΥΠΕΡ.
Κι' αν περυσι μολις ειχε αναλαβει τον ΑΡΗ εχασε σε αυτο το γηπεδο , εφετος περασε σαν καβαλ-ΑΡΗΣ μεσα απο την απορθυτη Τουμπα.  Τωρα αν θα γινουν ολα Τουμπα θα δειξει ο χρονος.   Και λεμε ο χρονος (ευτυχως) διοτι υπαρχει η διακοπη πρωταθληματος λογω Εθνικης Ελλαδας.
Θα εχει χρονο η διοικηση να σκεφτει για το καλο του ΠΑΟΚ.   Θα εχει χρονο να εξηγησει στους φιλαθλους , οργανωμενους και μη για την κακη εικονα που συνεχιζει να δειχνει ο ιστορικος δικεφαλος που ειχε συνεπεια ολων αυτων την ηττα απο τον αιωνιο αντιπαλο του μεσα στην εδρα του!
Ολα κυλησαν ας πουμε ομαλα με λιγα επεισοδια που δεν προκαλεσαν την οργη του κοσμου.
Η πολη απο τις πρωτες πρωινες ωρες δειχνει να ειναι ηρεμη και τα πανηγυρια εχουν τελειωσει.
Τα πειραγματα ομως αρχισαν να δεινουν και να παιρνουν.    
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΠΟΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ;

Η αληθεια ειναι οτι εκτος απο ενα ματς δεν ειναι τιποτε παραπανω και δεν κρινει απολυτως τιποτε.
Ακομη γελαμε με το περυσινο αποτελεσμα στο Κλ. Βικελιδης που κερδισε ο ΑΡΗΣ καθαροτατα , ενω οι του ΠΑΟΚ τα εριξαν στην διααιτησια και κατοπιν ειπαν οτι τους στερησαν το πρωταθλημα.
Σοβαροι να ειμαστε.   Περαν της καζουρας τιποτε παραπανω λοιπον.
Χωρις φιλαθλους τρως αγριαδες και προπηλασκισμους απο τραμπουκους εισβολεις και απλα χανεις το ματς.   Το ιδιο και τα Παοκια οποτε ερχονται Κλ. Βικελιδης μερια.
Τελειωσαν τα καλα παιχνιδια οπου οι φιλοξ/νοι οπαδοι εδιναν δυναμη στους παικτες τους.
Να την βρασω εγω τετοια παραδοση.   Παιχνιδια μια σου και μια μου εγιναν.
Για ποια αφεντικα της πολης λεμε συνεπως ;     Ενα παιχνιδι ειναι και τιποτε παραπανω.
Καθε χρονο και χειροτερα.    Το ποδοσφαιρο χανει απο το ιδιο το ποδοσφαιρο.
Μωρε καλυτερα ετσι!   T.V Φραπεδια και 3 Ευρουλακια.     Ετσι οικονομικα την βγαζει ο Ελληνας πολιτης ελεω οικον. κρισης.
Οι εφημεριδες κανουν καλα την δουλεια τους και εμεις ειμαστε τα κοροιδα της υποθεσης.
Οποιος θελει ας κερδισει.   Και ο φιλοδοξος πρωταθλητης που απο τοτε που εκανε δηλωσεις οτι παει για πρωταθλημα παιζει ολο και πιο χαλια , και ο ΑΡΗΣ που αλλαζει σελιδα οπως τονιζει , ενω δεν ξερει να παιζει ακομη με παθος και δυναμη βαζοντας μαζι την τεχνικη που τον διακατεχει τοσον καιρο.   Μας κουραζετε και μαλιστα αρκετα.    Θα μεινουν τα μπετον αδεια στα γηπεδα σε λιγο καιρο.  Να δουμε ποιοι θα ειναι οι αιτια.      ( Ακους εκει να μοιραζουν εισιτηρια τζαμπα για να παει στο γηπεδο κοσμος!)  δεν λεμε απο ποια ΠΑΕ.    Αν ειναι δυνατον!
Παιχνιδι ειναι θα τελειωσει και τα συμπερασματα ποια θα ειναι ;     Οτι το Αφεντικο της πολης θα ειναι ο νικητης.   ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
ΧΑΙΡΕΤΑΙ............................