Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ......

Ενας γενικος χαμος.  
Ο ΠΑΟΚ που ηταν ετοιμος να χειροκροτηθει επι της Καβαλας , δηλ. την ωρα που θα τελειωνε με νικη ο αγωνας υπερ του δικεφαλου , αυτος εχασε με 0-2.   Ενα σκορ κολακευτικο γι' αυτον.   Η Καβαλα εχασε πολλα γκολ στον συγκεκριμενο αγωνα.  
Ο ΑΡΗΣ μεσα στη Λαρισα επι της διψασμενης για νικη Λαρισας που χανεται καθε εβδομαδα στη δεινη της Β' Εθνικης βρηκε τροπο με τον Μπομπαντιγια ακριβως στο 90' να κανει το 1-2.  Το γκολ αυτο του εδινε τρεις ποντους και την ελπιδα για εισοδο στην πενταδα για την Ευρωπη.   Ομως μαλλον τα πανηγυρια δεν τελειωσαν ποτε αφου οι Λαρισινοι με συντονισμενη προσπαθεια και ενω η σφυριχτρα ηταν στο στομα του ρεφερυ εκα;νε το 2-2.   Οι βισυνι δεν το βαζουν κατω προσπαθοντας με ολες τους τις δυναμεις να σωθουν.   Οι κιτρινοι του Βορρα ομως;   Ανετοι και ωραιοι και καλα κερδισαμε και τετοια;   Ειπαμε αν σφυριξει το κορακι τοτε και μονον τοτε τελειωνει ενα ματς!
Το 2-2 για τον ΑΡΗ ειναι η καταστροφη.    Εμεινε πισω πλεον και εσφιξε η πενταδα.
Και ο ΠΑΟΚ δεν ειναι καθαρα στους πεντε προνομιουχους.   Παιζει  τον εξ αναβολης αγωνα με τον Εργοτελη και πουθενα δε γραφει οτι νικησε η θα νικησει!   Ο Εροτελης εχει 31 βαθμους και κανει ονειρα νικης για να παει στους 34 παρακαλω!    Οσο ΠΑΟΚ και αν ειναι ο Καραγεωργιου βλεπει τον Τελη για να μπορεσει να τον παει πενταδα και θα δωσει μαχη.  Παλι ΠΑΟΚ θα ειναι αργοτερα.
Να ειστε σιγουροι οτι ολα παιζονται.
Στο τελος θα δουμε ποιος θα στεφθει λοιπον ο βασιλιας ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ.
Πικρα και πονος για τις ομαδες μας.    Και ο Ηρακλης με την ψυχη στο στομα καταφερε στο 90'+ να ισοφαρισει απο καταφανεστατη θεση οφσαιντ και να παρει εναν ποντο.  
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.....................................

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! 10.000 ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΙΤΙ..........

Δεν ειναι δυνατον.   Φανταζει σαν ενα πετυχημενο ψεμμα.   Ακομη προσπαθουμε να δουμε τι ειναι αυτο που αναγκαζει τους φιλους του ΑΡΗ που ακολουθουν την ομαδα στο γηπεδο της Σιτι για την προκριση.
Εχουμε ξεφυγει μαλλον , οχι εμεις αλλα το ποδοσφαιρο μας και δεν λεμε εμεις να το παρουμε χαμπαρι.
Τωρα που μιλαμε ενα μικρο αγχος εχει πιασει τους υπεροπτες Αγγλους αφου σε τετοια συνθηκη εφεραν ισοπαλια.   Η εδρα!   Ποια εδρα;   Με 10.000 κομματια που ασταματητα θα φωναζουν θα κανουν ακομη και εμενανε να τρεχω που ειμαι 90 κιλα και να περναω κατι σεντρεεες , μμμμμ λουκουμια.
Με 10.000 εκστασιασμενους φιλους του ΑΡΗ;   Δηλ. τι φιλους που αυτοι ειναι , ολοι τους ειναι ορκισμενοι κομμαντος.
Εδω στον τελικο του ΟΑΚΚΑ πηγαν 25.000 τρελλοι.    Πω πωωωωω λαοοοος.
Ενα μεγαλο ευγε και μπραβο στον ΑΡΕΙΑΝΟ ΛΑΟ.
Τα υπολοιπα επι της οθονης και στα του ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
Καλη επιτυχια στα παιδια μας .    
ΧΑΙΡΕΤΑΙ................................

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΑΥΤΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.......... Ο ΠΑΟΚ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ.

Τι κι' αν στην αρχη λεγαμε τιμη μας που παιζουμε με τετοιες ομαδες;   Τι κι' αν εχασε ο ΠΑΟΚ στην Τουμπα με 0-1 και λεγαμε ολοι μας ... δεν πειραζει αδερφουλι ηταν και ειναι καλυτεροι! 
Τι λε ρε γκαρντασι.   Δε στα 'πανε καθολου καλα!  Ποια ΤΣΣΚΑ και πρασινα 'λογα;
Ποιος παγος και ποιο πολικο ψυχος;   Ποιοι υπερδυνατοι και ποιοι οι ακριβοπληρωμενοι;  Ποιο μπατζετ και ποια ομαδα;   Αν ηθελε ο Θεος (ημαρτον) α εδινε την προκριση στον ΠΑΟΚ.   Γιατι τετοια αδικια δε νογαω ακομα.  Ναι γεια!   Φωναζουμε ολοι στη μπαλια του Ιβιτς γκοοοοολ αλλα ο Σαλπι δεν ειχε ισοροπια; δεν ανοιξε το βημα του; δεν αντιληφθηκε τη φαση; δεν ααααασιχτιρ για φαση.  Εμπαινε εκεινο το 0-2 και τελος η τελετη.   Ηρθε και το πεναλτι αλανια και παρ' αυτα απεκρουεται , ομως και εκει η ατυχια δε λεει να μας αφησει αφου χτυπαει στο δοκαρι και στρωνεται σε Ρωσο που απλα τρεχοντας (κοιμηθηκαν παλι ολοι αποδεχομενοι το γκολ) την σπρωχνει στα δυχτια.   1-1 εγραψε το σκορ 10+6 καθυστερησεων για τη ληξη του αγωνα.   Ομως δεν εγινε η υπερβαση και ετσι ο ΠΑΟΚ μας χαιρετησε απο τον θεσμο.
Αξιζουν πολλα συγχαρητηρια σε ολους , μα ολους τους Παοκτσηδες απο τον μικροτερο εως τον μεγαλυτερο.
Τα ξημερωματα η αποστολη εφτασε στη Θεσσαλονικη με πτηση τσαρτερ της AEGEAN AIRLINES και ο κοσμος αποθεωσε σαν νικητες τους παικτες.   Στα ματια ολων μας ειναι νικητες και αξιοι πρεσβευτες του Ελληνικου ποδοσφαιρου.
Ο ΠΑΟΚ εκτος θεσμου και ειναι η ωρα του αλλου μεγαλου της Θεσσαλονικης.
Σαν ημερα με απεργιακες κινητοποιησεις ετσι και στο Αεροδρομιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εγινε σταση εργασιας (Πυργος ελεγχου) 12.00- 16.00.   Αυτο ειχε σαν συνεπεια να φυγουν οι εκδρομεις του ΑΡΗ που με πτησεις τσαρτερ νωρις εφευγαν απ' ευθειας για Μαντσεστερ.  Ομως και με ανταποκρισεις μεσω Ντυσελντορφ με Αεροσκαφη της AEGEAN . τα πιο υπερσυγχρονα AIR BUS 321 ακολουθησαν για να δωσουν δυναμικο παρον στη μαχη που θα δωσει ο ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ την Πεμπτη στις 22.05.
Με 5.000 φιλαθλους και ισως παραπανω , αναλογα με την κινηση των απανταχου Ελληνων ΑΡΕΙΑΝΩΝ και μη , καλειται να χτυπησει στα ισια τα υπερμεγεθη.   Την ομαδα που εχει χρημα τετοιο που δεν σταματαει αγορες για ενισχυση.    Την ομαδα που θελει τον Μεσι απο την Μπαρτσελονα.
Οι ευχες μας πηγαινουν τωρα στον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με την ελπιδα να κανει αυτο το ακατορθωτο για πολλους.  Να αποκλεισει μεσα στο Μαντσεστερ την Σιτι.     Δεν ειναι καθολου μα καθολου ευκολο.   Ειναι ομως χρεος να εξαντληθει καθε δυνατη προσπαθεια ωστε να τρελλανουμε κοσμο και κοσμακι.
Αυριο με πιστη και ηρεμια ολα γινονται.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...............................................

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΗΣΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ......................

Μπορει ο ΠΑΟΚ να μην τα καταφερε ωστοσο η προσπαθεια ηταν συγκλονιστικη.
Ακουγα παραπονα και οτι δηθεν ο Χαβος δεν εστησε καλα την ομαδα και τετοια.   Ας μην γελιωμαστε πια.  Αυτη η ομαδα ειναι καταπληκτικη.   Ειχε ενα στησιμο τρομερο και το μονο που την ενοιαζε ηταν πως θα κανει μια καλη προπονηση.  Να με συγχωρησουν οι φιλοι του ΠΑΟΚ ομως γλυτωσε απο ενα σκορ της ταξεως του 0-3 κολακευτικοτατα!   Αν η πιεση που εδειξε ο ΠΑΟΚ στην αρχη του αγωνα απεφερνε ενα γκολ εστω , θα μιλουσαμε διαφορετικα.   Θα ειχαμε να κανουμε αμυνα οπως μονο η ομαδα του δικεφαλου ξερει και γνωριζει.   Με χωρις ολα τους τα αστερια οι της ΤΣΣΚΑ ηρθαν και πηραν αποτελεσμα.   Οταν σου λεει ο κοουτς τους οτι ο Βιειρινια ειναι καλος ομως για την δικη του ομαδα ειναι λιγο μεγαλος ( 25 χρονων ) τοτε αυτοματα βλεπεις την φιλοσοφια τους στο παιχνιδι που επιδιωκουν με <<μωρα>>.   Ο πως ο Βενγκερ ενα πραμα;  Ισως.  Παντως το παιχνιδι τους ηταν αυτοματοποιημενο και ομαδικο.    Ο κοσμος βοηθησε οσο μπορουσε.  Μαρτυριες λενε οτι η Τουμπα χαλασε μιας και δεν συνισφερει ολο το γηπεδο με την φωνη που ειναι το μεγαλο οπλο ενος λαου.
Η Τουμπα λενε μοιαζει με ησυχαστηριο.    Κραταμε την προσπαθεια που εκανε η ομαδα και το λαθος της αμυνας που εδωσε το δικαιωμα της επιτευξης του γκολ για τους Ρωσσους.    Εσπασε το αηττητο της εδρας του δικεφαλου λοιπον και η ανανεωση του ραντεβου των δυο ομαδων ειναι τωρα στην παγωμενη Ρωσσια.   Εκει που κατ' εμας πρεπει να πουλησει ο ΠΑΟΚ πολυ ακριβα το τομαρι του.
Εκει οπου πρεπει να εξαντλησει μεχρι και την τελευταια ελπιδα νικης προκρισης για τους 16.
Εκει οπου και να χασει θα φυγει με ψηλα το κεφαλι γιατι ο αθλος επετευχθη.   Τα εβαλε με μεγαλυτερες ομαδες που στην πορεια οπως αποδειχθηκε οχι μονον δεν ηταν μεγαλυτερες αλλα θα θυμουνται για πολυ καιρο την ομαδα με τα ασπρομαυρα και θα ξερουν οτι ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλος και τρανος.   
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................................

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΠΡΩΤΑ Η ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ......................

Ηρθε λοιπον η σειρα του αλλου μεγαλου της Θεσσαλονικης του ΠΑΟΚ να αντιμετωπισει την ΤΣΣΚΑ Μοσχας στις 22.05 σε ενα γηπεδο καταμεστο και φανατισμενο παραλληλα δε ορκισμενο και πεπεισμενο οτι νικητης θα ειναι ο δικεφαλος του Βορρα με σκορ που θα δωσει προβαδισμα προκρισης στην παγωμενη Ρωσσια σε λιγες ημερες απο τωρα.   Οι ανθρωποι του ΠΑΟΚ γνωριζουν τις δυσκολιες του αγωνα και ευελπιστουν σε θετικο αποτελεσμα.  Οι λογοι που το πιστευουν ειναι λογοι αγωνιστικης απραξιας της Ρωσσικης ομαδας , παρ' ολο που εγιναν φιλικες αναμετρησεις για να επανελθουν σε αγωνιστικο επιπεδο οι παικτες του Λεοντιν Σλουτσκι.  Πιθανοτατα οι Ολισε και Γκονζαλες δεν θα αγωνιστουν.   Παντως οι Ρωσσοι ειναι ετοιμοι και δεν εχουν προβλημα κατ' οπως λενε να αγωνιστουν σε τετοια εδρα.   Για να σας δουμε λοιπον στην πραξη αγαπητα μου Ρωσσακια!
Ποσοι και ποσοι περασαν και ολοι τα ιδια ελεγαν ωσπου οταν ηρθε η ωρα εκεινη περιμεναν εφιαλτικα να τελειωσει το ματς και να μασουν τα κομματια τους να φυγουν.
Η Τουμπα γεματη και οι παικτες προσηλωμενοι για τον στοχο θα δωσουν αερα και μεγαλυτερη κινηση προς την εστια της ΤΣΣΚΑ.     Το γκολ θα ερθει και νομιζω οτι κατοπιν θα ερθει και αλλο ενα.
Ευχη να κανει ο ΠΑΟΚ ενα παιχνιδι καταπληκτικο και να παρει οτι καλυτερο εν οψει του σκληρου επαναληπτικου.     Η Θεσσαλονικη γιορταζει με τα παιδια της.   Μονον που τα παιδια της ειναι ασπονδοι εχθροι.   Κριμα μεγαλο αυτο γιατι θα ειχαμε τρικουβερτα γλεντια.   Εμεις που ειμαστε μεγαλυτεροι ευτυχως απολαμβανουμε τις μοναδικες αυτες στιγμες.
Στις 22.05 ολοι μαζι να μην αφησουμε την Αρκουδα να παρει το μελι.
Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ειναι ετοιμος για δραση.   Ολοι στο γηπεδο για να σφραγιστει η προκριση.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.................................

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΚΙ' ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!

Τι κι' αν οι δηλωσεις του Μαντσινι οτι για ολα υπαρχει η πρωτη φορα;   Τι κι' αν τα χρηματα που εχουν και το μπατζετ τους ειναι πολλες φορες μεγαλυτερο απο τον ΑΡΗ;   Τι κι' αν οι πολυδιαφημισμενοι πολυταλαντοι και ακριβοπληρωμενοι παικταραδες πατησαν το χορταρι του Κλεανθης Βικελιδης με σκοπο να νικησουν;    Ολα αυτα ειναι λιγα μπροστα στο παθος και την παλληκαρια , την ψυχη και τον δυναμισμο των παικτων του ΑΡΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.  
Οσο η ωρα περνουσε τοσο και πιο πολυ πιστευαν οι παικτες αλλα και εμεις οι ιδιοι οτι ο ΑΡΗΣ μπορει να κανει εστω και ΕΝΑ χρυσο γκολ , με το οποιο θα εχει πιο στερεες ελπιδες στον επαναληπτικο στο μεγαλο νησι.     Ειλικρινα το 0-0 μας φερνει μια πικρια και δεν ειναι καθολου μα καθολου υπερβολη αυτο.    Βεβαιως και σε δυο φασεις κινδυνευσε ο ΑΡΗΣ ομως τι στο διακο πια!   Δεν θα εκαμνε ουτε μια ευκαιρια η Σιτι;   Ετσι , μονο και μονο να δειξει οτι πραγματι ειναι το μεγαλο ονομα , το τεραστιο μεγεθος.     Ολα κυλησαν ομαλα και ετσι το 0-0 αφηνει ανοιχτους λογαριασμους στο ραντεβου των δυο στις επομενες ημερες στην Αγγλια.
Το καστρο του ΑΡΗ αυτο το υπερ-φρουριο εμεινε ορθιο και εχθες οπως αλλωστε εδω και 43 χρονια .
Ειδικη μνεια απο Ευρωπαικα καναλια αναφερουν το γεγονος την ωρα που ο Μαντσινι ελεγε τα δικα του.   Που πας βρε Καραμαντσινι;      Κατοπιν βεβαια τον εφταιγε το γηπεδο.   Λες και της Αγγλιας ειναι χαλια.  Χωραφια ειναι τα δικα σας κυριε , εδω ακομη δεν εβρεξε για χειμωνα μιστεεεεερ.
Πρρρρρρρρρρρρρρρρ  βρε ταγαρι Ιταλε.    Ετσι ευκολα περνας;    Αν ηταν τοσο απλα θα εβαζες και κανα γκολακι.  Εσυ παρα λιγο να μην πατησεις περιοχη!
Ο κοσμος;    Συγκλονιστικος και αναμενομενα ολα οσα εγιναν.   Πλεον απαντες συμφωνουν.   Το καστρο καλα κρατει.    ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.   ΑΞΙΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.     Τωρα;   Ολα γινονται.   Στο κατω κατω μπαλα πορνη ειναι αυτη.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ........................................

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ........................................

Ξημερωσε επιτελους στην πολη μας.   Στην πολη που εχουμε ομαδαρες πως να το κανουμε δηλαδη!
Αποδοση 5,00 απο τον ΟΠΑΠ ενω το ανοιγμα στον Ασσο σε ιδιωτικες εταιριες φτανει μεχρι και 6,00!
Ενταξει ρε παιδια 1,50 το Διπλο ενταξει , ομως ειναι τετοια τα ανοιγματα;   Το χρημα ειναι και βεβαια το παν στη ζωη αλλα η μαγκια;  Η καταθεση ψυχης;  Ο δυναμισμος;  Η περηφανια;   Που πανε ολα αυτα;  Περνανε οντως σε δευτερη μοιρα;   Μας τρομαζετε ρε σεις.  Δηλαδη κατα τα δικα σας προτυπα ο ΑΡΗΣ θα μαζευει τη μπαλα απο το πλεχτο!!!
Στις 19,00 σε ενα γηπεδο καθαρα ποδοσφαιρικο , το κολαστηριο του Κλεανθης Βικελιδης θα πεσουν κορμια.   Ο ΑΡΗΣ εχει ραντεβου με την ιστορια του.   Καλειται να αποδειξει οτι ειναι εδω , μεσα στους μεγαλους της ποδοσφαιρικης Ευρωπης.  Περασαν πραγματι πολλα χρονια με το αηττητο της εδρας και το γεγονος αυτο εχει προκαλεσει το ενδιαφερον της Ευρωπης.   Μεγαλα σαιτ ευρωπαικες εφημεριδες και τηλεοπτικα καναλια αναφερουν το γεγονος των 42 χρονων αηττητου της εδρας.
Το ΚΑΣΤΡΟ του ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ θα ειναι πανοπλο στις οποιες επιθετικες τασεις του << εχθρου >>.   Φωτια και λαυρα στους Αγγλους επιδοξους τροπαιουχους.
Το συνθημα ειναι ... καντο οπως με την Ατλετικο Μαδριτης.   Για εμας;   Και 1-0 και 2-0 και 3-0 να γινει θα ειναι το ιδιο.   Ο κοσμος θα ειναι εκστασιασμενος οπως συνηθως με σκοπο να αφανισει τον αντιπαλο ωστε να βαλει την ουρα στα σκελια η αν θελετε να του κοψει τα φτερα και να τον ξεφτυλισει.
Ολα γινονται , μπαλα ειναι αυτη , τα λεφτα δεν παιζουν μπαλα!    Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ θα φωναξει παρον σε μια τετοια προκληση και αν ολα πανε καλα θα τρελανει και παλι ολη την οικουμενη.
Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.............ΓΙΑΤΙ ΑΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ!!!
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.............................

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΑΡΗΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΝΕΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.............................

Εν ταχει ειχαμε μεινει στο οτι ο ΠΑΟΚ απεκλεισε τον Ολυμπιακο Πειραιως που ηρθε να αγωνιστει σε αδειο γηπεδο λογω τιμωριας της εδρας και αφου δεν εκανε καμια ευκαιρια παρα μονον στο 90' δεν εδικαιουτο παρα μονο το ταξιδι του γυρισμου.  Η προκριση στον ΠΑΟΚ και ονειρα για κατακτηση τροπαιου.   Ο Παναθηναικος σε μια κοχλαζουσα και καταμεστη Τουμπα , εκανε ολο κι' ολο ενα φαουλ απ' ευθειας του Νινη λιγο εξω απο την περιοχη και επετευχθει γκολ.  Τι κι' αν ο ΠΑΟΚ εκανε το καλυτερο του παιχνιδι με τους πρασινους , τι κι' αν η μια ευκαιρια διαδεχονταν την αλλη;   Η ισοφαριση δεν ηρθε ποτε ακομη και οταν ο ΠΑΟ επαιζε με 10 παικτες αρκετη ωρα στον αγωνα.   Ηταν μια ηττα που αφησε αναυδους και απορημενους τους φιλαθλους του δικεφαλου που δεν μπορουσαν να χωνεψουν με τιποτε την αδικη οπως προδιαγραφηκε ηττα.   Ο Παναθηναικος αρχιζει την αντεπιθεση;  Η περιμενει ατυχες αποτελεσμα του Ολυμπιακου το Σαββατο στο Κλεανθης Βικελιδης με τον ΑΡΗ;
Στο σημειο αυτο να πουμε οτι ο ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ περασε νικηφορα απο το ΟΑΚΑ και μαλιστα ευκολα σχετικα με 1-2 επι μιας ΑΕΚ που εδειχνε οτι δεν ξερει τι ακριβως να κανει στο γηπεδο της , εν αντιθεσει με τους Θεσσαλονικεις που εκτελουσαν κατα γραμμα αυτα που ζητησε ο κος Μιχαλητσος απο το ποστο του προπονητη πλεον μετα την αποχωρηση του κου Κουπερ!  Η αντεπιθεση αρχισε;  Η ειναι απλα ενα παιχνιδι και ξανα στη μιζερια;   Αυτο καλειται να αποδειξει ο ΑΡΗΣ το Σαββατο σε ενα γεματο γηπεδο.
Αν θελουμε να κανουμε μια μερικη αναλυση του αγωνα που θα δουμε;   Ο Ολυμπιακος ειχε την υπεροχη στην Τουμπα αλλα ηταν ανουσιος.  Αν δουμε τα τελευταια του παιχνιδια ολα ειναι στο οριακο 1-0 εντος 0-1 εκτος!    Λεμε λοιπον.   Να επαναλαβει το ιδιο στη Θεσσαλονικη.   Να πετυχει εστω ενα (1) γκολ ( λεμε ) και να ελπιζει.   Αν θελουμε να μιλαμε για αντεπιθεση του ΑΡΗ ωστε να παρει την προνομιουχο θεση στο τελος δεν πρεπει να αφησεει ποντο (-ους ) σε αυτο το ματς.    Θα τα βαλει και με την διαιτησια αυτο ειναι πασιφανες και δεδομενο.   Ενα γκολ και ο ΑΡΗΣ και καπου εκει θα παιζεται το ματς με την πιεση για αποτελεσμα στην εδρα.   Η αμυνα του Ολυμπιακου θα αντεξει τους γρηγορους Σακατα Μπομπαντιγια Καστιγιο;   Γιατι θα παιξουν αυτοι και με τετοιο κοινο αναμενεται να κανουν το κατι παραπανω!    Συν την ψυχολογια που ανεβαινει και το γεγονος οτι απο το 2006 στο Κλεανθης Βικελιδης δεν χανει ο ΑΡΗΣ απο τους ερυθρολευκους.   
Το παιχνιδι το φερνουμε σε 2-1 για τον ΑΡΗ και αν χασει ο Ολυμπιακος τοτε ο Παναθηναικος αρχιζει να αμφισβητει σοβαρα την πρωτια του Θρυλου.   Υπαρχουν παιχνιδια που πραγματικα θα χυθει πολυς ιδρωτας μεχρι να κρατηθει στην πρωτη θεση και να πανηγυρισει την κατακτηση.
Εδω η ελπιδα ειναι διαχυτη οτι ο ΑΡΗΣ μπορει να παρει τη νικη.  Μια νικη που τοσο χρειαζεται για να πιασει την πεμπτη θεση αλλα και να πιασει φορμα εν οψει Μαντσεστερ Σιτι για το Γιουροπα Λιγκ.
Σε ενα καταμεστο Κλεανθης Βικελιδης με εκστασιασμενους και παραλληρουντες φιλαθλους που θα αποσυντονισουν τους Πειραιωτες ολα γινονται.
Η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ.  VAMOS..........................
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................................

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΤΩΡΑ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.................................

Και να θελεις να μην το πιστεψεις αυτο θα γινει.  Πληθος οπαδων αναμενεται εξω απο το γηπεδο της Τουμπας εν οψει του δευτερου αγωνα (ο πρωτος 1-1 στο Καραισκακης) για το κυπελλο Ελλαδας.
Χωρις φιλαθλους λογω τιμωριας της εδρας ο Παοκ θα τα δωσει ολα για ολα και οτι του βγει.
Ειναι ετοιμη η ομαδα για την μαχη αυτη , ειναι ετοιμος και ο κοσμος.   Για μια μαχη ομως ; εξω απο το γηπεδο της Τουμπας μιας και αναμενεται ισχυροτατη Αστυνομικη προστασια που θα αναγκασει τον λαο του δικεφαλου να μην πλησιασει καν το γηπεδο.   ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.   Θεωρειται βεβαιο οτι θα γινει μαχη ακομη σωμα με σωμα.    Εδω που τα λεμε δεν βγαζεις τον κοσμο εξω απο το σπιτι του ευκολα!   Γιατι ετσι συνδεει ο Παοκτσης και ο καθε Παοκτσης το γηπεδο του.   Θεωρει οτι ειναι σπιτι του.   Η τιμωρια ομως πρεπει να ισχυσει και αν αντισταθουν οι συνδεσμοι οι απλοι φιλαθλοι τοτε θα εχουμε κανονικη μαχη σωμα με σωμα για να επελθει ο νομος.
Θα πεταει εκεινη την ωρα Ελικοπτερο της Αστυνομιας και θα μεταφερει πληρη εικονα της περιοχης.
Σε μερες δυσκολες που δοκιμαζεται γενικα ο ανθρωπος με τις απεργιες την αναδουλεια την ανεργια και την κατηφορα ολου του Εθνους , ερχεται και το παιχνιδι αυτο για να δεσει στην τουρτα.
Πανικος και κινδυνος νεας βαρυτατης τιμωριας αν διεπραχθει κατι παρομοιο.
Υποχρεωση ολων για να ξεκινησει και να τελειωσει το ματς χωρις να καταγραφει κατι που θα ζημιωσει τον συλλογο.
Ο Ολυμπιακος Πειρεως απο την αλλη λεει οτι θα ηθελε να υπαρχει κοσμος στο γηπεδο , ομως μαλλον μιλαει εκ του ασφαλους.     Αν ηθελε καποτε οπως τοτε με τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ που εχασε 1-0 δεν θα εκαμνε ενεργειες να παρει τους τρεις βαθμους στα χαρτια.   Με τις ενεργειες του αφανισε απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη τον ιστορικο ΑΠΟΛΛΩΝΑ τα γνωστα= τσαμουρεα=.
Ηταν η υποθεση Βαλνερ.
Ο ΠΑΟΚ καλειται να δωσει μαθηματα συμπεριφορας κατα της αδικιας και συναμα να αποκλεισει τον Ολυμπιακο τους.
Ο ΘΕΟΣ να βαλει το χερι του.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..............................