Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

απόφαση της εκτελεστικής γραμματείας της ΕΠΟ, να μην κάνει αποδεκτό το αίτημα του ΟΦΗ για ανάκληση ή επανεξέταση της απόφασης, είχε ταυτόχρονα άσχημα αποτελέσματα και για τον Ηρακλή.
"Αφανίζεται ο Ηρακλής"
Με τα τωρινά δεδομένα, ακόμα και αν οι "κυανόλευκοι" δικαιωθούν αύριο (01/06) στην έφεση που κατέθεσαν για το θέμα της ασφαλιστικής ενημερότητας, δεν θα δικαιωθούν στο θέμα των φακέλων.
Σίγουρα δεν την περιμέναμε αυτή την εξέλιξη. Ακόμα και έτσι όμως, είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε. Αν αύριο δικαιωθούμε στην έφεση που καταθέσαμε, έχουμε ήδη σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις μας. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Πρώτα πρέπει να δικαιωθούμε στο δικαστήριο που μας περιμένει αύριο, ανυπομονώντας για την απόφαση του εφετείου και μετά θα έρθουν οι επόμενοι προγραμματισμοί μας". Σε περίπτωση μη δικαίωσης του Ηρακλή στην αυριανή υπόθεση, ο Λάκης Παπαϊωάννου ξεκαθάρισε πως: "Δεν θα υπάρχει επόμενη μέρα. Αν δεν υπάρξει αύριο δικαίωση, τελειώσαμε. Ο Ηρακλής αφανίζεται".

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ.

Να που και ο Ο.Φ.Η ζηταει να ανοιξουν οι φακελοι για την δικαιωση και τη διαφανεια.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ βρισκει συμμαχο στην προσπαθεια αυτη για την δικαιωση του.
Γινεται λοιπον προσπαθεια ανατροπης για τον υποβιβασμο.  
=====================================
1-1 εκανε ο ΑΡΗΣ στα πλει οφ στο Παλε Ντε Σπορ τον ΠΑΟΚ που επαιξε εξυπνα και λιγο ελειψε να κανει τη ζημια.  Την Τεταρτη τα νεοτερα στο .... για αλλους Κρατικο .... Παλατακι.
=====================================

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ.

Μιλησε χθες ο κοσμος του Γηραιου στην Πλατεια Αριστοτελους οπου συγκεντρωθηκε για να φωναξει κατα της εξωντοτικης αποφασης του ιστορικοτερου σωματειου της Ελλαδας.
Με αυτον τον τροπο και με οτι μπορει να φανταστει ο ανθρωπινος νους θα συνεχισει τον αγωνα του ο Γηραιος.   Εναν αγωνα που για πρωτη φορα παιρνει τετοιες διαστασεις και που δεν εχει τελος ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ.
15.000 κοσμος φωναξε δυνατα και εδωσε τα πρωτα μηνυματα οτι δεν θα περασει ετσι.
Ειναι ετοιμοι να ανεβασουν τον ΟΦΗ!   Το γνωριζουμε ευθυς εξ αρχης.
Ριξτε την ΑΕΚ αν σας βασταει!    Δεν τολματε να την ριξετε στο μπασκετ θα την ριξετε λογω χρεων στο ποδοσφαιρο η στο ταβλι;     Σωματεια που χρωστουν πολυ παραπανω και δεν πληρουν τις προυποθεσεις χαιρουν ακρας υγειας και ανετα συνεχιζουν υπο την ευνοια της πολιτειας η τουλαχιστον καποιων Δημ. Υπαλληλων που εξυπηρετουν συμφεροντα.
Αλλα τι μας νιαζει εμας;     Δωστε την αδεια στον ΗΡΑΚΛΗ να συνεχισει να αγωνιζεται στην Α' Εθνικη κατηγορια και δεν πα να κανετε οτι θελετε εκει κατω;   Εμας μην βαζετε χερι και μακρυα ξανα απο τετοιου ειδους παρεμβασεις.
ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ και η δικαιωση να ερθει γρηγορα.
Ολοι μαζι ενωμενοι για το καλο και μονο το καλο του Ημιθεου.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.............

Η Θεσσαλονικη απο εχθες ζει ενα δραμα.
Η αποφαση ηταν η ιδια και οδηγουν με αυτον τον τροπο τον ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ οχι μονον στην Β' Εθνικη κατηγορια (ποια φουτμπολ λιγκ!) α;λλα και στον αφανισμο του.
Μεγαλη ντροπη μεγαλο σκανδαλο μεγαλη αδικια μα πιο πολυ τεραστια ξεφτυλα.
Τεσσερεις ηταν οι ομαδες μας στην Α' Εθνικη κατηγορια και σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα εμειναν μολις δυο!!!
ΑΡΗΣ και ΠΑΟΚ η ΠΑΟΚ και ΑΡΗΣ.   Κανουν οτι θελουν αφου δεν υπαρχει καποιος να τους σταματησει. 
Ο ΛΑΟΣ του ΗΡΑΚΛΗ προσπαθησε προσπαθει και θα προσπαθησει να ειναι δυναμικα κοντα στην ομαδα και να μην αφησει κανεναν να βλαψει τον τεραστιο και ιστορικοτερο αυτον συλλογο της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας , της Ελλαδας μας.   Ομως οι αποφασεις βγαινουν απο την ΑΘΗΝΑ και τα αποτελεσματα ερχονται σαν Κρουζ η σαν Τομαχοουκ και θαρρεις βομβαρδιζουν και διαλυουνχουν  τα παντα.   Κρατανε τον Πανιωνιο η Νεο Πανιωνιο η .... η .... η οπως αλλιως τον λενε και θα τον λενε.
Δεν θα πω τιποτε αλλο ουτε αν υπαρχουν ομαδες που ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανυπαρκτες και φυτοζωουν και απλα συνυπαρχουν γιατι βολευει καποιους πλεον δακτυλοδικτουμενους.
Ετσι μετα την ψηφο στηριξης ο ΗΡΑΚΛΗΣ και αφου εξυπηρετησε τα σχεδια ...... ειναι πλεον αχρηστος γι' αυτους και τον αδειαζουν.
Το πρωταθλημα στον Ολυμπιακο το κυπελλο στην ΑΕΚ η εξοδος στον Ολυμπιακο Βολου σωτηρια στον Πανιωνιο , εκτος πενταδας ο ΑΡΗΣ οριστικος υποβιβασμος στον ΗΡΑΚΛΗ .
Το πλανο επετευχθει.  Ολα εγιναν βασει σχεδιασμου(;)  
Με τι δυναμη να ξεκινησει ο ΗΡΑΚΛΗΣ την καινουρια χρονια;   Και γιατι να αποδεχθει την αποφαση;
Δεν ειναι μονον ο υποβιβασμος της ομαδας οσο και οι τρομερες αναταραξεις που θα ερθουν πλεον ωσαν τσουναμι στον συλλογο.   Και επειδη ειναι συλογγος της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ μας , τα τεραστια κυμματα θα μας παρουν αν δεν μας πηραν ολους προς τον πνιγμο.
Ο Απολλων Καλαμαριας πανηγυριζει που ανεβαινει κατηγορια παιζοντας μια ολοκληρη(ακομη) χρονια με τα χωρια στην κυριολεξια.   Εχει αφανιστει ολοκληρο το Ποντιακο στοιχειο.    Τελειωνουν και τον ιστορικοτερο συλλογο της χωρας χωρις ενδοιασμους και ανετωτατα!  
Ετσι μενουν μολις δυο ( 2 ) στην πολη     .Ο ΑΡΗΣ και ο ΠΑΟΚ η ο ΠΑΟΚ και ο ΑΡΗΣ οπως προτιματε.     4-3-2-1 κανενα.    Σιγα σιγα τελειωνουντα παντα.  Οπως τις λιμνες του Λαγκαδα (Βολβη) χωρις κανεις να κανει κατι τις!    Τα αποδεχομαστε ολα και περιμενουμε τα χειροτερα γνωριζοντας οτι θα ερθουν.
Ενα μεγαλο ΑΙΣΧΟΣ στην  πρωτευουσα ΑΘΗΝΑ και μια αηδια στις αποφασεις που προκαλουν και γεμιζουν μισος στις ψυχες μας.  
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ πεθαινει και δεν νιαζεται κανεις;    Δεν υπαρχει καποιος να κανει μια κινηση ΜΑΤ σε αυτους που παιρνουν τετοιες αποφασεις;  
Απο την ωρα που βγηκε η αποφαση σκανδαλο ο καλος ο Θεουλης δεν εχει σταματησει ακομη να βρεχει.  Εριξε και ριχνει << τουλουμι >>.    Συνεχως και ακαταπαυστα βρεχει και ο καιρος ειναι μελαγχολικος.    
Ολοι στο πλευρο του ΗΡΑΚΛΗ.    Ολοι κατα της αδικιας.   Φτανει πια.   Ξεφτυλιστηκαν τα παντα.
Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ υποβαθμιζεται κι' αλλο.   Η πρωτευουσα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ χωρις Μακεδονομαχους;     ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΓΗΡΑΙΟ   ΚΙ ΟΧΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.