Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

<< Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΜΥΡΙΩΝ >>...................

Τετοια ζηλια και τοση κακια εγω πρωτη φορα βλεπω!
Μα καλα ρε παιδια; Ποσες ομαδες αλλαξατε εν προκειμενω αυτον τον μηνα ο ΑΡΗΣ να χασει τους στοχους του; Δηλ. πηγατε Καβαλα και προσπαθησατε να χτυπησετε ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ εκδρομεις πριν τον αγωνα ; Και μεσα στο γηπεδο με διακριτικα ασπρομαυρα ;
Μεχρι εκει ; ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ να πατε και οχι με τετοιο ατιμο τροπο να αμαυρωνετε την ιστορια σας. Η ιστορια τα γραφει αυτα. Ειναι αισχος και ντροπη.
Τωρα βεβαια θα με πειτε ... ασε μας ρε μπαρμπα τι ντροπη και μαμακιες μας λες εδω θα παρει ο ΑΡΗΣ το κυπελο και μας τσαγκρουνας εσυ ........ Μοναδικη ελπιδα ο Σαλπιγγιδης που εκει
εναποθετουν τις οποιες ελπιδες τους οι συμπολιτες.
Παντως να πουμε οτι αυτην την ωρα στο Κλ. Βικελιδης και στον ΑΡΗΣ F.M 92,8 που εδρευει μεσα απο το Κλ. Βικελιδης γινεται ενα παρτυ με καλεσμενους χιλιαδες φιλαθλους που περιμεναν την αποστολη στον γρηγορο γυρισμο απο την ομορφη πολη της Μακεδονιας μας την Καβαλα.
..............Χρονια πολλα αγαπη μου γλυκια και στα εκατο θα' μαι παλι εδω να σε τραγουδω.
Το τραγουδι καλα κρατει σε εναν συλλογο που προσδοκα πολλα απο εδω και περα.
Ολα τα καλα σε καθε υγειη συλλογο που προσπαθει για το καλο του ποδοσφαιρου μας.
Το αρθρο σημερα ηταν για τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ετσι οπως τον γνωρισατε και ετσι οπως αρεσει στους απανταχου Ελληνες κανοντας τους υπερηφανους που ειναι Ελληνες.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ .............................
Το 1-2 σκορ ο σκορακιας το εχασε . Που να τον βλεπατε στο τετ α τετ που πλασαρε και πηγε η μπαλα στο δοκαρι. Ετοιμος να δαγκωσει ηταν. Κριμα και ηταν σιγουρο 100%.
Χαθηκε απο απερισκεψια; απο σιγουρια; Καυμο το εχει. Προχωραμε σκορακια.
Δινε σκορ εσυ να πληρωνεις τον κοσμο σου και μη φοβασαι................................
http://simosshow.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: