Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΒΡΙΣΚΕΙ << ΑΚΡΗ >> Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ; ; ; ; ......................

“Η διάθεσή μας να βοηθήσουμε τον ΗΡΑΚΛΗ να εξυγιανθεί οικονομικά και να βαδίσει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών , βρήκε την άρνηση του μεγαλομετόχου Αντώνη Ρέμου ο οποίος την προηγούμενη Πέμπτη 28/7 μας είχε διαβεβαιώσει ότι πείστηκε για τις προθέσεις μας και για τον λόγο αυτό έστελνε στην Θεσσαλονίκη τους νομικούς του εκπροσώπους , με τους οποίους και συναντηθήκαμε, προκειμένου να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της μεταβίβασης των μετοχών.
Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με καθαρές προθέσεις και με εξασφαλισμένο μπάτζετ, για να διοικήσουμε με αξιοπρέπεια και απόλυτη διαφάνεια την Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ , αλλά για άγνωστο σ’ εμάς λόγο ο μεγαλομέτοχος επέλεξε μετά από πολλές παλινδρομήσεις , λύσεις του παρελθόντος που δεν τις συνδέει τίποτε τόσο με την πόλη όσο και με την ομάδα” τονίζει χαρακτηριστικά.
 =====================================================
Συνεχίζοντας η ανακοίνωση προσθέτει: “Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο κύριος Ρέμος ψάχνει “συνεταίρους” προκειμένου να ολοκληρώσει τα σχέδια του για την πλήρη καταστροφή του ΗΡΑΚΛΗ όπως πληροφορούμαστε τις τελευταίες ημέρες.
sima-iraklisΗ κίνηση μας την Δευτέρα (σ.σ. αύριο) 1 Αυγούστου και ώρα 13:00 θα παραθέσει συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο CITY προκειμένου να εξηγήσουμε τα σχέδια μας , τις πηγές χρηματοδότησης μας, αλλά και όλα όσα έχουν σχέση με τον κύριο Ρέμο και τους συνεργάτες του, που τον εξώθησαν σε κίνηση απελπισίας και της οποίας τα αποτελέσματα θα φανούν δυστυχώς στο εγγύς μέλλον
ΤΣΙΤΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΚΟΥΡΝΕΛΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΧΑΛΙΑΜΠΑΛΙΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΓΙΑΛΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ”.
Ο Αντώνης Ρέμος επέλεξε την προοπτική του Ανδρέα Παντελή στο δίλημμα μεταξύ του Κύπριου και της ομάδας επιχειρηματιών που ενδιαφέρθηκαν για τον Ηρακλή.
Μετά τη χθεσινή οριστική εξέλιξη μεταβίβασης των μετοχών στον Ανδρέα Παντελή υπήρξε επίσημη αντίδραση από την ομάδα “ΗΡΑΚΛΗΣ-ΟΡΑΜΑ-ΕΛΠΙΔΑ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ” η οποία με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε πως αν και αρχικά υπήρξε συμφωνία της με τον Ρέμο, ο μεγαλομέτοχος για άγνωστο (προς εκείνους) λόγο, επέλεξε την άλλη πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: