Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Ο ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ..........................




Χριστος Ανεστη.
Με αφορμη την κοντρα που καλα κρατει σε ολα τα επιπεδα πηρα αφορμη για να γραψω μερικα λογακια σημερα.
Ειχαμε το ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ ΗΡΑΚΛΗΣ , βγαλαμε τον ΗΡΑΚΛΗ εκτος λογω καθαρα αγωνιστικου , διοτι ειναι χωρις στοχους και οραματα και μεινανε μονον οι δυο ομαδες αυτες της πολης μας.
Αρχισαν λοιπον εναν αγωνα μεγαλο για το ποιος εχει πιο πολυ Λαο και ποιος εινα;ι ανωτερος και ποιος εκεινο και ποιος το αλλο.
ΛΟΙΠΟΝ.
----------
Κανεις δεν λεει οτι ο ΠΑΟΚ δεν εχει πιο πολλους οπαδους ανα την Ελλαδα απο τον ΑΡΗ.
Παραγωγος δημοσιογραφος (σγουρομαλλης πυκνοκατοικιμενος) ειπε οτι ο ΠΑΟΚ εχει 1.500.000 φιλαθλους και ο ΑΡΗΣ 400.000 χιλιαδες φιλαθλους.
Τηλεφωνικες παρεμβασεις ακροατων εκαναν λογο για 2.000.000 φιλαθλους που προσκεινται στον ΠΑΟΚ και για 200.000 της επικρατειας που προσκεινται στον ΑΡΗ και απο αυτους ειναι μπασκετοφιλοι οι ποιο πολλοι. Και να σου τα γελια μεσα απο την ψυχη εκεινου του ...γιαννη στο οφωνο. Μονοι τους μιλουσαν μονοι τους γελουσαν.
Μολις λοιπον ανοιξε ο ΑΡΗΣ F.M 92,8 ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ κυριλατα και πολυ σενια , ενω λεει πλεον τα πραματα με το ονομα τους , ολοι οι Ραδιοφωνικοι σταθμοι της πολης αρχισαν επιθετικη πολιτικη στον αερα , πεταξαν τις μασκες τους και ανοικτα πλεον εκαναν τις εκπομπες των ακρως Παοκτσηδικες.
Ολοι ειναι γνωστοι , οι περισσοτεροι φιλοι απο τα παιδικα χρονια , δεν μπορουν να κρυψουν τα πιστευω τους , ουτε καν τα πολιτικα τους πιστευω.
Χλευασμος ειρωνια και μαγκια! Τιποτε αλλο.
Και να ο ΠΑΟΚ και το ΄να ο ΠΑΟΚ και τ' αλλο ο ΠΑΟΚ.
ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ. Εφημεριδα Αθλητικη που πραγματικα τονιζει οτι η ενημερωση επεστρεψε κανει τον ΑΡΕΙΑΝΟ να ειναι ενημερωμενος ΑΠΟΛΥΤΑ πλεον για την ομαδα του σε ολα τα Αθληματα του ενδοξου αυτου συλλογου μεσα απο τα πληρη αρθρα του , αλλα και απο τον Ραδιοφωνικο σταθμο ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ στους 98,7 οπου μεγαλο δημοσιγραφικο επιτελειο δινει απλοχερα ενημερωση για ολες τις ομαδες σωστα και αντικειμενικα παντου ειτε μεσω ερτζιανων ειτε μεσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ,
Σφιξανε οι << κωλοι >> στοις λοιπες Αθλητικες εφημεριδες της πολης και να τα μεγαλα κιτρινα γραμματα για τον ΑΡΗ μας.
Ολες οι εφημεριδες (Αθλητικες) εκτος απο τα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ που πραγματικα ειναι το ακρως αντιθετο ( ας πουμε ) με την προαναφερομενη εφημεριδα. Αυτη η εφημεριδα λοιπον υπηρχε και αλωνιζε χρονια και χρονια πουλοντας και διαφημιζοντας μονον ΠΑΟΚ.
Και να λοιπον που εφτασε η ωρα , εφτασε ο κομπος στο χτενι.
Ο ΑΡΗΣ εχει την δικη του φωνη τα δικα του << οπλα >>.
Κανει γνωστο απο ακρη σε ακρη σε ολη την οικουμενη το ονομα του ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ δειχνοντας την πραγματικη του δυναμικη και ενωμενος οπως ειναι πλεον μονον σιγουρια προσφερει σε ολους εμας ( εσας ).
Ας αφησουμε τους αντιπαλους να καυχιονται οτι ειναι περισσοτεροι , ας τους αφησουμε στον νευρικο κλωνισμο τους και ας παμε στην μεγαλη μαχη εν πρωτοις του ΟΑΚΑ και κατοπιν να γραψουμε την συγχρονη ιστορια του ΑΡΗ μας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Και στο κατω κατω για να γνωριζετε ολοι σας (μας) οτι η οικογενεια του ΑΡΗ μεγαλωνει πλεον γρηγορα. Πολυ γρηγορα απο οτι καποιοι φανταζονται.
Το μελλον ειναι δικο μας.
Το ειπαμε . ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ.
Αληθως Ανεστη........................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: