Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ........................


Τελειωσε ο Τελικος Ελλαδος με νικητη τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

Ενα παιχνιδι στο ΟΑΚΑ που θα μεινει για παντα χαραγμενο μεσα μας σαν το πιο μεγαλο ονειρο της αληθινης ζωης μας. Μιας ζωης (ΑΡΕΙΑΝΟΥ) δυσκολης με μονο στοχο την συνεχομενη ανοδο με ραντεβου την δικαιωση. Δικαιωση η οποια ακομη δεν ηρθε.

Το μεγαλο παθος ομως και η ΠΥΡΙΝΗ λαβα του ΑΡΕΙΑΝΟΥ λαου δειχνουν οτι ο δρομος των επιτυχιων ειναι πολυ κοντα. Η ωρα πλησιαζει. Διαρκως και μερα με την μερα ανεβαινουμε.

Αυτο που ζησαμε στην ΑΘΗΝΑ και στο Ολυμπιακο σταδιο δυστυχως δεν θα γινει ποτε ξανα!

Η ακομη και αν γινει θα γινει και παλι απο τον ΑΡΕΙΑΝΟ λαο.

Τετοια μετακινηση <<ΜΑΜΟΥΘ>> για τα Ελληνικα δεδομενα ουτε στον υπνο τους(σας,των).

25.000 κοσμος , μια πολη Ελληνικη μετακομισε. Ενας απιστευτος λαος προσηλωμενος απο την αρχη εως το τελος της γιορτης αψογος και χωρις σκεψη για οτιδηποτε κακο , παρα μονον για την βοηθεια με ολα του τα μορια για την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας κατεκλησε το ΟΑΚΑ (που και ολα τα εισιτηρια να επαιρνε θα το γεμιζε) και εδωσε μαθηματα οπαδικης συμπεριφορας ανα την Ελλαδα αλλα και ανα τον κοσμο ολο!

Ετσι λοιπον βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους για το ποιος ειναι ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ποιος ο ρολος του στην κοινωνια και στα Αθλητικα δρομμενα της χωρας μας.

ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ. Μια λεξη που αξιζει να γραφει. Ολη η Ελλαδα ( μεγαλη τηλεθεαση την ωρα του ματς ) εμεινε αφωνη με τον μεγαλο λαο του ΑΡΗ και κυριως με την συμμετοχη του στον τελικο κυπελλου Ελλαδος οπου εκει οι κιτρινοι κερδισαν το τροπαιο. Στο αγωνιστικο κομματι δυστυχως απο ενα σουτ ( μπας και..) κριθηκε το παιχνιδι. Ενα παιχνιδι που εδειχνε οτι οποιος πετυχαινε το γκολ θα επαιρνε και το τροπαιο.

Στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μας οι γνωστοι και με γεματο κομπλεξ συμπολιτες αρχισαν μια κακη καζουρα και η χαρα τους ειναι απεριγραπτη.

Ξερετε....αυτο που φοβουνται ειναι οτι αν ο ΑΡΗΣ σηκωσει τροπαιο τους εφτασε κιολας στην συγκομιδη.

Για ενα η δυο τροπαια ειναι πανω απο τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝ ΙΚΗΣ στο ποδοσφαιρικο τμημα και κανουν λες και ειναι οι ΑΣΤΕΡΕΣ των ΗΠΕΙΡΩΝ. Μιας και ειπα την λεξη ΗΠΕΙΡΩΝ , θυμηθηκα τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (4-0) ΧΑΧΑΧΑχαχα. Που ομως τετοια χαρα για τελικο.

Εκει οπου εμεις δειξαμε ολες μας τις δυναμεις.

ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΑΡΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

Η συνεργασια του ΑΡΗΣ F.M με τον ραδιοφωνικο σταθμο ΣΚΑΙ εδειξε μια αλλη διασταση της ΑΡΕΙΑΝΗΣ οικογενειας , αυτην της πληροφορισης με καθ΄ολα εγκυρη ραδιοφωνικη παραγωγη στα πλαισια συνεργασιας για τον τελικο κυπελλου. ΜΠΡΑΒΟ και εκει!

Ελεγα λοιπον οτι ο ΑΡΗΣ με εναν η δυο τιτλους φτανει στα τροπαια τον συμπολιτη.

Δεν σας ειπα ομως οτι αυτα που εχουμε εμεις ερχονται και τα βλεπουν αυτοι και θυμουνται τις απανωτες και ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ σφαλιαρες καθε μα ΚΑΘΕ χρονο σε τελικους για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ στο μπασκετ , οπου παιρναμε τα ΔΕΚΑ (10) ΔΕ-ΚΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΝΤΑΜΠΛ.

Απο εκει ειναι αυτο το μισος το μενος και η χολη που βγαζουν για τον ιστορικο μεγαλο τεραστιο συλλογο αυτης της πολης.

Μιας πολης που μας κανει υπερηφανους που ειμαστε ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Μονοι μας χωρις αρμα που σε παει οπου θελει αυτο και στο τελος μπορει να σε πεταξει καπου και να μεινεις στο ελεος του ΘΕΟΥ.

ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ομαδα συμβολο της πολης που διαφημιζεις συνεχεια προχωρα στον δρομο που χαραξαμε.

Ο ΘΕΟΣ του ΠΟΛΕΜΟΥ ειναι εδω και ο απιστευτος κοσμος διψα να επαναλαβει αμεσα και ακαριαια τετοιου ειδους μετακινηση εκ νεου.

Χωρις να συμβει το παραμικρο δειξαμε το μελλον οσον αφορα τις μετακινησεις οπαδων.

Τωρα η τελικη επιλογη ειναι ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. Ε........και; ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

Στ΄αρματα στ΄αρματα εμπρος στον αγωνα......................

ΧΑΙΡΕΤΑΙ............................


Δεν υπάρχουν σχόλια: