Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

ΑΦΙΞΕΙΣ - ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ......................


Στην Θεσσαλονικη μας λοιπον εχουμε συνηθησει σχεδον καθε μερα να βλεπουμε παικτες να τα μαζευουν και να την << κανουν >> με το πρωτο αεροπλανο , ενω αλλο << πετουμενο >> φερνει τα υπαρχοντα αλλου !!!
Κατα καποιο τροπο μας εχει κουρασει , ομως ευχαριστα ειδικα τον κοσμο του ΑΡΗ που ψαχνεται να κανει σε ποδοσφαιρο αλλα και στο μπασκετ , πραγματικα οτι καλυτερο για την φετεινη σεζον και οχι μονο.
Τελευταια αφιξη ομως και εκει που περιμενουμε καποιον παικτη που θα πλαισιωσει ομαδα της πολης μας , βλεπουμε να ειναι μπασκετικη!
Ο Ντειβιντ Μπλατ κυριες και κυριοι ηρθε σημερα το απογευμα και δηλωσε χαρουμενος που εφτασε στην πολη του ΘΕΟΥ. Χαρουμενος που θα υπηρετησει τον Αυτoκρατορα του Ελληνικου μπασκετ. Την ομαδα που ολη η Ελλαδα υποκληθηκε στο παρελθον , και σεβεται .
Τον πληγωμενο ΑΡΗ , που εβαλε << βαθεια >> το χερι στην τσεπη εν προκειμενω να ενταξει τον = τα παντα ολα = στο χωρο της πορτοκαλης Θεας=.

Ντέιβιντ Μπλατ: «Τιμή μου που ανήκω στην οικογένεια του ΑΡΗ»

Ο νεοαποκτηθείς προπονητής των κιτρίνων, Ντέιβιντ Μπλατ, μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου για την συμφωνία του με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ αλλά και το όραμα του για την ομάδα. Στην αρχική του τοποθέτηση για την απόφαση του να έρθει στον ΑΡΗ ο κ. Μπλατ δήλωσε: «Είναι ξεχωριστή στιγμή για μένα που με έχει κάνει να νιώθω πολύ άνετα. Η φετινή χρονιά ήταν λίγο παράξενη , γιατί για πρώτη φορά αναλαμβάνω ομάδα μεσούσης της περιόδου.

Όμως ο ΑΡΗΣ είναι πολύ ιδιαίτερος σύλλογος με μεγάλη ιστορία και ομάδα υψηλού επιπέδου. Έχει φιλοδοξίες και όλα τα στοιχεία τα οποία αναζητούσα. Μεγάλη τιμή για εμένα που βρίσκομαι εδώ . Ανυπομονώ να βρεθώ στο παρκέ και πάλι. Η Ελλάδα είναι μέσα στην καρδιά μου και γι αυτόν τον λόγο ήρθα». Σχετικά με την υπόσχεση που μπορεί να δώσει στους οπαδούς του ΑΡΗ τόνισε: «Πρώτα από όλα αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα να γίνομαι κομμάτι αυτής της οικογένειας. Ήρθα για να δουλέψουμε σκληρά, για να φτιάξουμε μια ομάδα που θα κάνει υπερήφανο τον κόσμο του».Για τον αγώνα του ΑΡΗ κόντρα στην Χαποέλ τον οποίο είχε παρακολουθήσει υπογράμμισε: «Ο ΑΡΗΣ έπαιξε καταπληκτικά αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία θέλουμε να δουλέψουμε ώστε η ομάδα να έχει σταθερότητα.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Περιμενουμε να δουμε κατι αναλογο απο τις αλλες ομαδες της πολης οσον αφορα την ενισχυση τους. Κινησεις δηλ. ουσιας και προσμονης , για οτι καλυτερο.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.....................

Δεν υπάρχουν σχόλια: