Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο ΑΡΗΣ ;


Απο που κι' ως που προεκυψε ε ;

Η κολονια αυτη κραταει χρονια κυριοι των Αθηνων.

Ξερετε εμεις εδω στην συμπρωτευουσα δεν εχουμε κατι αλλο για να αγαπησουμε , κατι αλλο για να ασχοληθουμε. Οταν αγαπαμε , αγαπαμε πραγματικα , και οι ομαδες μας δεχονται συνεχως τις οικονομικες μας ενεσεις. Τον οβολο μας. Αυτον που τον παιρνετε εσεις με τα προστιμα μαιμου που επιβαλλετε.

Πως ειναι δυνατον ρεεεεε να δινετε τετοια εξωντοτικη ποινη στον ΑΡΗ μας ιδια με εκεινη του Ολυμπιακου ;

Πως ειναι δυνατον να εξισορροπειτε τα γεγονοτα της Καβαλας με αυτα των Ιωαννινων ;

Γιατι οπως και να το κανουμε γεγονοτα στα Ιωαννινα δεν υπηρξαν. Απ' εναντιας με τους φιλαθλους των Ιωαννινων οι φιλοι του ΑΡΕΩΣ ετρωγαν μαζι στα μαγαζια πριν τον αγωνα , ενω ησαν μαζι στα ποδοσφαιρικα στεκια της πολης ( συνδεσμους ).

Μεμονομενο περιστατικο ( που οντως δεν επρεπε να γινει ) με οπαδο αλλης ομαδας να κατευθυνεται στα αναρτημενα πανο των ΑΡΕΙΑΝΩΝ και με σκοπο να τα κατεβασει με βιαιο τροπο.

Αυτο το πανο μπουφε πανιβλακα οπαδε αλλης ομαδας ειναι του ενδοξου και τιμημενου ΑΡΗ.

Θα σε φανε τα μπουλντογκ βρεεεεε.

Και σεις της πολιτειας , ως ποτε θα κατατρεχετε τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ; ΩΣ ΠΟΤΕ ;

Τοσο πολυ σας πειραξε η δεκαετια της κυριαρχιας του που επερνε τα τροπαια καθε χρονο διπλα ; Αφηστε το ποταμι να τρεξει. Η κιτρινη λαβα δεν εχει σταματημο.

Και τελος παντων μπασκετ ηταν περασε. Τωρα θα με ( μου ) πειτε , μα καλα κι' αν περασει μπροστα απο εμας που δινουμε τοσα χρηματα για να εχουμε εξασφαλισμενο το Τσαμπιον Λινγκ ; Καταστροφη θα ειναι .

Ναι καλα ολα αυτα , αλλα να τρως και τα λεφτα του με δηθεν ποινες ( προστιμα ) και να τον κρατας πισω ; Σε καταλαβαν απαντες βρε κρατος δισμοιρο !

Τι σοι Αθλητικη δικαιοσυνη ειναι αυτη ;

Τι αλλο θελετε για να μας αφησετε ησυχους ;

Ο δορυφορος σας δεν λειτουργει εδω επανω. Μονο αν του δωσετε μπαξισια , μονο τοτε θα λειτουργησει. ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΑΡΗΣ.

Αυτος ο συλλογος που δεν εσκυψε ποτε κεφαλι , και ουτε προκειται να σκυψει.

Οπου να 'ναι θα τον σβησουμε τον δορυφορο σας.

Τα χρονια που ερχονται ειναι δυσκολα για ολους αυτους που στεκονται εμποδιο.

Γιατι χαρτινα εμποδια δεν μπορουν να κρατησουν την λυσσαλεα ορμη των κιτρινων.

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ σε εναν συλλογο που ειναι παραδειγμα προς μιμηση σε ολους τους τομεις. Απο διοικηση , απο κοσμο , και απο στοχους.

Με τα χρηματα μας κανουμε τον ΑΡΗ μας πρωταγωνιστη , και εσας ολους περιγελους στον κοσμο ολο. Γιατι το μοντελο του ΑΡΗ γινεται ευρεως γνωστο στην Ευρωπη , και μακαρι να πραξουν το ιδιο και αλλες ομαδες . Να εχουν δηλ. τον κοσμο αρωγο , προεδρο της ομαδας τους , και συναμα περηφανο για την κοινη τους προσπαθεια.

Ο ΑΡΗΣ στα χερια του Λαου του.

Η ωρα εφτασε. ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ.

Χαιρεται................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: