Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΟΛΟΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΓΙΝΕ.........


Στις 12.00 στο αεροδρομιο = ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ= προσγειωθηκε ενα Τζαμπο με 400 περιπου οπαδους του Ολυμπιακου απο την ΑΘΗΝΑ , και απο το αεροδρομιο με 8 πουλμαν οδικως θα πηγαιναν απ' ευθειας στην Μακεδονικη πολη , την Καβαλα.

Ολοι ηξεραν οτι θα γινονταν επεισοδια εκτεταμενα , μιας και στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ εγραφαν για ραντεβου στο γηπεδο για ξυλο κατα παντος.

Ετσι και εγινε.

Παιδια που δεν ειδαν αεροπλανο << πεταξαν >> στην Θεσσαλονικη με ΤΖαμπο θαρρεις και θα πηγαιναν υπερ-ατλαντικο ταξιδι.

Την στιγμη που κανουν τα παντα να μην ταξιδευουν Θεσσαλονικεις στην πρωτευουσα αυτοι ερχονται θαρρεις με ιδιωτ. α/φος!

Ωρες πριν ηλθαν οι οπαδοι και αμεσως αρχισαν τις επιθεσεις τους . Μην μπορωντας ο Ολυμπιακος να παιξει μπαλα και να παρει το παιχνιδι , ( 0-0 ) οι οπαδοι του ριχτηκαν στους φιλους της Καβαλας. Τα εβαλαν με τις Αστυν. δυναμεις και εγινε της π........ ( παλαβης ).

Ετσι ενω απαντες γνωριζαν οτι θα γινουν εκτροπα , αφησαν θαρρεις χωρις σχεδιο αλλα και χωρις προστασια τους ανυποψιαστους Καβαλιωτες , απροστατευτους!

---------------------

Το τι ακριβως εγινε στα Γιαννενα δεν το πολυκαταλαβα.

Το σκορ ηταν 0-1 , και οι φιλοι του ΑΡΗ , που ειναι φιλαθλοι χωρις να δημιουργουν το παραμικρο , εισεβαλαν στο γηπεδο. Η αληθεια ειναι οτι στο γηπεδο μεσα ηταν οπαδοι των Ιωαννινων και πηγαιναν με σκοπο να κανουν <<τσαμπουκα >> στην κερκιδα των ενθερμων οπαδων της Μακεδονικης κιτρινης μηχανης.

Αυτα ομως ειναι λαθη μεγαλα , και μαλιστα σε φιλαθλους κατα καποιο τροπο γυμνασμενους για τετοιες στιγμες. Δεν ηθελε και πολυ για να γινει το = ελα να δεις = !!!

Ξυλο και βια. Δεν θα επρεπε.

Αυτα ολα γυριζουν το ποδοσφαιρο πισω πολυ.

================

ΠΑΟΚ και ΑΡΗΣ εχουν αφινιασει και προσπαθουν να δωσουν αλλο χρωμα στην Ελληνικη λιγκα.

Μεγαλη φορμα και απο τους δυο τους. Συναμα η διαφορα απο τον δευτερο Ολυμπιακο μειωνεται.

Την Κυριακη ο ΑΡΗΣ υποδεχεται τον πρωτο Παναθηναικο με σκοπο να τον κερδισει για να αποδειξει οτι ειναι καλυτερος του , και καλυτερος ολων αυτο το διαστημα.

Ο ΠΑΟΚ περιμενει τετοιο δωρο απο τον ΑΡΗ , για να πλησιασει και αλλο τον πρωτοπορο και αν μπορει να κανει την τελικη επιθεση για την κατακτηση της πρωτης θεσης.

Ο Ολυμπιακος θελει να νικησει τον ΠΑΟΚ , και παρραληλα να κερδισει ο ΑΡΗΣ τον Παναθηναικο , για να αρχισει το COME BACK. O Παναθηναικος απο την αλλη θελει να κερδισει τον ΑΡΗ στο φλεγομενο Κλεανθης Βικελιδης , και να φυγει μια και καλη προς την πρωτη θεση.

Ειναι ωραιος ο συναγωνισμος , ομως δεν παμε σε πολεμο!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: