Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ( 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ).

Ειναι μελαγχολικος ο καιρος στην Θεσσαλονικη με την θερμοκρασια να ειναι στους 15 Βαθμους Κελσιου και τον κοσμακη ετοιμο να << αναψει >> τα καλοριφερ.   Φυσικα καλο χειμωνα ειπαμε προ πολλου ομως συνηθως μετα την παρελαση της 28ης Οκτωβριου κανουμε και επισημα εναρξη χειμερινης σεζον.    Στα ορεινα χωρια δεν ισχυει αυτο.  Εκει εχουν εδω και αρκετο καιρο αρχικα με τα τζακια και κατοπιν με το πετρελαιο θερμανσης.    Να δουμε που θα παει φετος!  
Η ακριβεια επιασε κοκκινο και ο χειμωνας θα ειναι κρισιμος.  
Παρηγορια μας θα ειναι το πρωταθλημα της Σουπερ Λιγκ.   Ειδικα θα μας απασχολησουν και μας απασχολουν ηδη οι ομαδες της πολης μας.
Αρχικα ξεκιναμε με τον ΗΡΑΚΛΗ που ξεκινησε δυναμικα μαζευοντας χρησιμους βαθμους και ειδε οτι ειναι ωραια ψηλα.  Ετσι μπορεις να παιζεις χωρις αγχος και γιατι οχι να κανεις καποια ονειρα.
Ο ΠΑΟΚ ενω στην Ευρωπη ειναι παλληκαρας και προχωραει μετα την Φενερ Μπαχτσε (την απεκλεισε) εν τουτοις στην Ελλαδα ειναι ερμαιο στην κυριολεξια της καθε μιας ΠΑΕ.
Ενας ενας αγωνας στην πορεια του πρωταθληματος αυτο δειχνει.  
Οι οπαδοι του πλεον μετα και την ηττα απο τον ΑΡΗ ( αλλιμονο πια 12 χρονια ειχε να κερδισει εκτος ) ξεσπασαν κατα παντος με ανακοινωσεις σκληρου τυπου (Θοδωρακη ;) στον Ζαγορακη και στον προπονητη.    Βγαινουν προς τα εξω τα προβληματα του και δεν ειναι λιγα!
Μπαχαλο στην κυριολεξια.     Θεματα που απασχολουν πολλα.     Ηρθε η ωρα να βγαλει το χρημα προς τα εξω.    Καιρος ειναι να λυθουν τα προβληματα με ηρεμια και σωστες κινησεις.
Ο κος Δερμιτζακης ανεφερε εκτος των αλλων οτι εχει την πειρα και στον ΠΑΟΚ να κανει την υπερβαση.  Οτι ειναι ενας προπονητης που εχει ομαδες επι σειρα ετων αδιακοπα και μπορει να βρει λυσεις στο αγωνιστικο κομματι.   Οτι στο ντερμπι ο ΠΑΟΚ ειχε οκτω ( 8 ) ευκαιριες εναντι δυο του ΑΡΗ.    Και αλλα πολλα ειπε.   Για να δουμε στην πορεια λοιπον αν εχει δικαιο.  Παντως ο ΠΑΟΚ εχει δυσκολη συνεχεια.
Στον ΑΡΗ προβλημα με τον Πριττα (τραυματιστηκε) της τελευταιας στιγμης αφηνει με δυο παικτες τον ΑΡΗ εν οψει του Γιουροπα Λιγκ.  Ο Ναφτι δεν ειναι δηλωμενος στην Ευρωπαικη διοργανωση.
Με πρησμενο ποδι ο Ρουιζ ο οποιος ειναι παντα χαρουμενος που μπορει και σκοραρει με χαρακτηριστικη ευκολια.   Ο Χαβιτο ανεβηκε αισθητα και γενικα ολη η οικογενεια του ΑΡΗ ειναι κι αυτη χαρουμενη.     Ο κος Κουπερ αληθινος νικητης καθοδηγει τον ΑΡΗ σε νεα ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ.
Μακαρι να μεινει στον ΑΡΗ.  Το καλοκαιρι λειγει το συμβολαιο του και η διοικηση προσπαθει να βρει το χρημα (1 εκ. Ευρω) για να τον κρατησει.     Αν φυγει ο τεχνικος θα το κανει μονον για το πρωταθλημα της Ισπανιας.     Γελιο προκαλεσε στον ΑΡΗ οτι ο προπονητης του δικεφαλου μετρησε για λογαριασμο του ΠΑΟΚ οκτω ευκαιριες!!!   Εμεις μετρησαμε μια μολις ευκαιρια!!!  
Ειπαμε ομως.   ΠΑΟΚ εισαι , τα βλεπεις οπως θελεις.
Καλα παει στην Ελλαδα ο ΑΡΗΣ.   Θα μπορουσε να ειναι καλυτερα.  Οι κλεμμενοι βαθμοι (2) μεχρι στιγμης δινουν μεγαλυτερο κινητρο στον ΑΡΗ να παιξει πιο καλη μπαλλα στην συνεχεια βαζοντας και την Ελληνικη διαιτησια στα διχτυα.
Με την θερμοκρασια λοιπον να κατεβαινει προσδοκμουμε να ανεβαινουν οι ομαδες μας.
Και γιατι οχι να παρουν στο τελος κατι.  Ειτε το κυπελλο ειτε το πρωταθλημα.     Τα λεφτα δεν παιζουν μπαλλα.    Καλη συνεχεια.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ....................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: