Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ......................

Βραδια καθαρα Ευρωπαικη σημερα για την Ελλαδα και παλι.
Βραδια ποδοσφαιρικη για την πολη μας την Θεσσαλονικη.   Στο ιστορικο Χαριλαου , στο γηπεδο Κλεανθης Βικελιδης , την μεγαλη και απορθητη εδω και 42 χρονια εδρα των κιτρινων του Βορρα θα γινει ενας αγωνας που ομοιο του δεν εχει μεχρι τον επομενο και ουτω καθ' εξης.
Για πρωτη φορα αντιμετωπος ο ΑΡΗΣ με Γερμανικη ομαδα και με προβληματα καθως τουλαχιστον η μεσαια του γραμμη δεν θα ειναι και η καλυτερη δυνατη λογω απουσιων.
Ομως δεν υπαρχει δικαιολογια.    Στις 22.05 θα υπερασπιστει το αηττητο της εδρας , και κακα τα ψεμματα , θα παιξει για νικη.   Με νικη σκοπευει σε προκριση καθως μπαινει δυναμικα για μια απο τις δυο θεσεις που του δινουν το δικαιωμα αυτο στον ομιλο του.
Η Μπαγερν Λεβερκουζεν ειναι μια παρα πολυ επικινδυνη και δυσκαταβλητη ομαδα.    Ειναι μια ομαδα που κυνηγαει στην διαρκεια του αγωνα το σκορ.    Βρισκεται πολλες φορες πισω στο σκορ και αυτο γιατι εχει κακη αμυνα , ομως κατοπιν φερνει τα οποια παιχνιδια στα μετρα της.   Ετσι σιγα σιγα γυριζει τα ματς και στο τελος αν δεν τα κερδισει , τουλαχιστον δεν χανει.
Αγαπημενο της σκορ το 2-2.   Ομαδα του OVER και του θεαματος.     Δεν ξερει να αμυνεται και αυτο θα βοηθησει τον ΑΡΗ που αν μπει δυνατα θα καταφερει πληγμα.
Με δεδομενο οτι θα προηγηθει ο ΑΡΗΣ στο ματς σταθμο με την Λεβερκουζεν , εχει αμεσως αμεσως και το προβαδισμα στο παιχνιδι.      Αν μπει λοιπον γερα ο ΑΡΗΣ και προηγηθει (1-0 η 2-0) τοτε σιγα μην γυρισουν το ματς οι κυριοι απιθανοι.  
  Με τετοιο ΚΛΕΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ  25.000  παρραληρουντων θεατων  ακομη και αυτοι οι ψυχροι Γερμανοι θα λοιωσουν απο την καυτη ατμοσφαιρα του γηπεδου.    Σημειωτεον οτι η κερκιδα των φανατικων οπαδων του ΑΡΗ η θρυλικη ΘΥΡΑ -3- γνωρισε την καταξιωση αφου ανακυρηχτηκε η καλυτερη κερκιδα της Ευρωπης.      Μαλιστα.  Μπορεθτε να το διαβασετε στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
Αν και αυτο δεν σας λεει τιποτε , τοτε δεν εχετε παρα να δειτε τον σημερινο αγωνα , η ακομη ακομη να ερθετε να δειτε απο κοντα το τι σημαινει Κλ. Βικελιδης.    Οοοοοχι.  Μην φοβαστε!   Απλα θα χαζεψετε με την ολικη συμμετοχη υποστηριξης προς την ομαδα που λατρευουν και οι 25.000 θεατες που βρισκοναι παροντες καθε φορα που η αγαπημενη ομαδα ειναι ετοιμη να δωσει μαχη εντος και εκτος συνορων.      Αποδειξη , η καθοδος των μυριων στον τελικο κυπελλου Ελλαδας με τον Παναθηναικο στο ΟΑΚΑ.   25.000 ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ και χωρις να δημιουργησουν το πααμικρο εδωσαν ΦΟΒΕΡΟ παρων ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ.   
Αφου λοιπον ανηκουμε στην Ευρωπη , σαν Ευρωπαιοι δινουμε καθε χρονο το παρον στις διοργανωσεις του θεσμου αυτου και ευελπιστουμε να καταφερουμε να ειμαστε παροντες και στον ακομη μεγαλυτερο θεσμο , αυτον του Τσαμπιον Λιγκ.
Μεγαλη μαχη δινει και ο ΠΑΟΚ που για πολλους ειναι καταδικασμενος ομως για εμας οχι.
Ο Γκαρσια μετα την αδεια 5 ημερων που πηρε απο την ΠΑΕ αναχωρησε με την οικογενεια του και ηδη βρισκεται και αυτος εκει.   Θα δει τον αγωνα (κερκιδα) και την Δευτερα καλειται να επιστρεψει.
Θα δουμε αν γυρισει , και αυτο γιατι ειναι εκτος ελεγχου.   Δεν υπακουει σε κανεναν Χαβο δεν σεβεται την ιεραρχεια δεν αλλαζει χαρακτηρα γενικα αυτος ο ανθρωπος.   Ολα αυτα εχουν τσατισει την Διοικηση Ζαγορακη και πραγματικα ειναι ενας μεγαλος πονοκεφαλος.  Τεχνικος διευθυντης ο Κωνστ/δης και ο Ζαγορακης ειναι αισιοδοξοι για την εκβαση του σημερινου αγωνα.  Το ιδιο και εμεις.     Εχουμε προσφατο αγωνα να διδαχθουμε.     ΠΑΟΚ εισαι 2.000 φιλους στο πλευρο σου θα εχεις , εμπα μεσα και καντα ολα ρημαδιο.     Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ σημερα δινει εξετασεις.
Στο υψος μας σαν Ευρωπαιοι που ειμαστε να τους δειξουμε τι σημαινει να εισαι Ελληνας κατα πρωτον , και Ευρωπαιος κατα δευτερον.
Ολα αυτα σε λιγες ωρες.
Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: