Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ..........................

Κλικ σε ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ και πηγαινετε στην ημερομηνια διαβαζοντας , ειδικα κατω κατω.
Ειχαμε πει οτι σε 4-5 αγωνιστικες θα δουμε που θα ειναι ο ΠΑΟΚ μετα βεβαια απο τις ατυχεις δηλωσεις του Ζαγορακη οτι ο ΠΑΟΚ παει ενωμενος για πρωταθλημα.
Ειχαμε πει οτι εχει πολυ καλυτερες , κι' αν οχι πολυ καλυτερες ομαδες απο αυτον , λιγο καλυτερες ομαδες.
Ηρθε λοιπον η ωρα να κανουμε αρχικα ενα μικρο ταμειο.  
Ο ΠΑΟΚ ειναι σε αθλια θεση οχι μονον Βαθμολογικα , αλλα και Διοικητικα.   Εμεινε μονος του ο Ζαγορακης.   Αποχωρησεις των αποχωρησεων χωρις τελειωμο.    Εχει καταντησει σαν τον BIG BROTHER.   Οι φιλαθλοι του παγωμενοι , διχασμενοι μια φωναζουν μια απειλουν και μια παρακαλανε τον Ζαγορακη.     Φημες ακομη και για τον Ποικιλιδη.   Μεγαλη κριση.
Δεν ειναι αυτη η εικονα του ΠΑΟΚ.    Δεν ειναι αυτο το οραμα του ΠΑΟΚτση.
Στο μελλον λιγο πιο αθορυβα και με πιο << ησυχες >> δηλωσεις , απο αυτες που δεν ερεθιζουν , ειδικα σε αυτους που εχουν ριξει << τοννους >> απο Ευρω για ενισχυση της ομαδας των.
**************************
Βροχερος ο καιρος στην ΘΕΣ/ΝΙΚΗ καθως εδω και δυο ημερες δεν σταματησε καθολου.
Ο ηλιος δεν κανει την εμφανιση του , η κινηση στους δρομους ειναι ιδιαιτερα μεγαλη και τα μαγαζια απλα ανοικτα χωρις πελατες.    Περιμενουμε την εναρξη της Σουπερλιγκ μας για να δουμε τις αγαπημενες ομαδες της πολης μας.
Το εντυπωσιακο ειναι οτι σε καφετερια της Καλαμαριας ενας μεσιληκας σοβαροτατα ειπε.  Εχουμε εκλογες ;   Και συνεχισε λεγοντας.  Δημοτικες η Βουλευτικες ;   Και η απαντηση ηρθε για να δεσει το γλυκο.   Ξερω και 'γω ρε 'συ τι κανουν αυτοι;    Τοση απαξιωση;   Και που ειστε ακομη.
Ειναι τοση η απαξιωση , που και στο παιχνιδι της Εθνικης Ελλαδας με το Ισραηλ , αλλα και πριν απο αυτο ο κοσμος δεν ανταποκριθηκε.  9.000 θεατες με το ζορι!!!
Σε παιχνιδια κρισιμα που επρεπε να τα κερδισει οπωσδηποτε.   Και ευτυχως τα κερδισε.   Και τα δυο.
Μπραβο στον Σαντος.   Πιο πολλα μπραβο στους παικτες.
Ειδικα στους πιτσιρικαδες.    Ποντιακι φοβερο το νεο μας ταλεντο.  ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ.
***************************

Δεν υπάρχουν σχόλια: