Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ........................................

Ξημερωσε επιτελους στην πολη μας.   Στην πολη που εχουμε ομαδαρες πως να το κανουμε δηλαδη!
Αποδοση 5,00 απο τον ΟΠΑΠ ενω το ανοιγμα στον Ασσο σε ιδιωτικες εταιριες φτανει μεχρι και 6,00!
Ενταξει ρε παιδια 1,50 το Διπλο ενταξει , ομως ειναι τετοια τα ανοιγματα;   Το χρημα ειναι και βεβαια το παν στη ζωη αλλα η μαγκια;  Η καταθεση ψυχης;  Ο δυναμισμος;  Η περηφανια;   Που πανε ολα αυτα;  Περνανε οντως σε δευτερη μοιρα;   Μας τρομαζετε ρε σεις.  Δηλαδη κατα τα δικα σας προτυπα ο ΑΡΗΣ θα μαζευει τη μπαλα απο το πλεχτο!!!
Στις 19,00 σε ενα γηπεδο καθαρα ποδοσφαιρικο , το κολαστηριο του Κλεανθης Βικελιδης θα πεσουν κορμια.   Ο ΑΡΗΣ εχει ραντεβου με την ιστορια του.   Καλειται να αποδειξει οτι ειναι εδω , μεσα στους μεγαλους της ποδοσφαιρικης Ευρωπης.  Περασαν πραγματι πολλα χρονια με το αηττητο της εδρας και το γεγονος αυτο εχει προκαλεσει το ενδιαφερον της Ευρωπης.   Μεγαλα σαιτ ευρωπαικες εφημεριδες και τηλεοπτικα καναλια αναφερουν το γεγονος των 42 χρονων αηττητου της εδρας.
Το ΚΑΣΤΡΟ του ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ θα ειναι πανοπλο στις οποιες επιθετικες τασεις του << εχθρου >>.   Φωτια και λαυρα στους Αγγλους επιδοξους τροπαιουχους.
Το συνθημα ειναι ... καντο οπως με την Ατλετικο Μαδριτης.   Για εμας;   Και 1-0 και 2-0 και 3-0 να γινει θα ειναι το ιδιο.   Ο κοσμος θα ειναι εκστασιασμενος οπως συνηθως με σκοπο να αφανισει τον αντιπαλο ωστε να βαλει την ουρα στα σκελια η αν θελετε να του κοψει τα φτερα και να τον ξεφτυλισει.
Ολα γινονται , μπαλα ειναι αυτη , τα λεφτα δεν παιζουν μπαλα!    Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ θα φωναξει παρον σε μια τετοια προκληση και αν ολα πανε καλα θα τρελανει και παλι ολη την οικουμενη.
Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.............ΓΙΑΤΙ ΑΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ!!!
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: