Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΑΥΤΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.......... Ο ΠΑΟΚ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ.

Τι κι' αν στην αρχη λεγαμε τιμη μας που παιζουμε με τετοιες ομαδες;   Τι κι' αν εχασε ο ΠΑΟΚ στην Τουμπα με 0-1 και λεγαμε ολοι μας ... δεν πειραζει αδερφουλι ηταν και ειναι καλυτεροι! 
Τι λε ρε γκαρντασι.   Δε στα 'πανε καθολου καλα!  Ποια ΤΣΣΚΑ και πρασινα 'λογα;
Ποιος παγος και ποιο πολικο ψυχος;   Ποιοι υπερδυνατοι και ποιοι οι ακριβοπληρωμενοι;  Ποιο μπατζετ και ποια ομαδα;   Αν ηθελε ο Θεος (ημαρτον) α εδινε την προκριση στον ΠΑΟΚ.   Γιατι τετοια αδικια δε νογαω ακομα.  Ναι γεια!   Φωναζουμε ολοι στη μπαλια του Ιβιτς γκοοοοολ αλλα ο Σαλπι δεν ειχε ισοροπια; δεν ανοιξε το βημα του; δεν αντιληφθηκε τη φαση; δεν ααααασιχτιρ για φαση.  Εμπαινε εκεινο το 0-2 και τελος η τελετη.   Ηρθε και το πεναλτι αλανια και παρ' αυτα απεκρουεται , ομως και εκει η ατυχια δε λεει να μας αφησει αφου χτυπαει στο δοκαρι και στρωνεται σε Ρωσο που απλα τρεχοντας (κοιμηθηκαν παλι ολοι αποδεχομενοι το γκολ) την σπρωχνει στα δυχτια.   1-1 εγραψε το σκορ 10+6 καθυστερησεων για τη ληξη του αγωνα.   Ομως δεν εγινε η υπερβαση και ετσι ο ΠΑΟΚ μας χαιρετησε απο τον θεσμο.
Αξιζουν πολλα συγχαρητηρια σε ολους , μα ολους τους Παοκτσηδες απο τον μικροτερο εως τον μεγαλυτερο.
Τα ξημερωματα η αποστολη εφτασε στη Θεσσαλονικη με πτηση τσαρτερ της AEGEAN AIRLINES και ο κοσμος αποθεωσε σαν νικητες τους παικτες.   Στα ματια ολων μας ειναι νικητες και αξιοι πρεσβευτες του Ελληνικου ποδοσφαιρου.
Ο ΠΑΟΚ εκτος θεσμου και ειναι η ωρα του αλλου μεγαλου της Θεσσαλονικης.
Σαν ημερα με απεργιακες κινητοποιησεις ετσι και στο Αεροδρομιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εγινε σταση εργασιας (Πυργος ελεγχου) 12.00- 16.00.   Αυτο ειχε σαν συνεπεια να φυγουν οι εκδρομεις του ΑΡΗ που με πτησεις τσαρτερ νωρις εφευγαν απ' ευθειας για Μαντσεστερ.  Ομως και με ανταποκρισεις μεσω Ντυσελντορφ με Αεροσκαφη της AEGEAN . τα πιο υπερσυγχρονα AIR BUS 321 ακολουθησαν για να δωσουν δυναμικο παρον στη μαχη που θα δωσει ο ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ την Πεμπτη στις 22.05.
Με 5.000 φιλαθλους και ισως παραπανω , αναλογα με την κινηση των απανταχου Ελληνων ΑΡΕΙΑΝΩΝ και μη , καλειται να χτυπησει στα ισια τα υπερμεγεθη.   Την ομαδα που εχει χρημα τετοιο που δεν σταματαει αγορες για ενισχυση.    Την ομαδα που θελει τον Μεσι απο την Μπαρτσελονα.
Οι ευχες μας πηγαινουν τωρα στον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με την ελπιδα να κανει αυτο το ακατορθωτο για πολλους.  Να αποκλεισει μεσα στο Μαντσεστερ την Σιτι.     Δεν ειναι καθολου μα καθολου ευκολο.   Ειναι ομως χρεος να εξαντληθει καθε δυνατη προσπαθεια ωστε να τρελλανουμε κοσμο και κοσμακι.
Αυριο με πιστη και ηρεμια ολα γινονται.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...............................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: