Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ......

Ενας γενικος χαμος.  
Ο ΠΑΟΚ που ηταν ετοιμος να χειροκροτηθει επι της Καβαλας , δηλ. την ωρα που θα τελειωνε με νικη ο αγωνας υπερ του δικεφαλου , αυτος εχασε με 0-2.   Ενα σκορ κολακευτικο γι' αυτον.   Η Καβαλα εχασε πολλα γκολ στον συγκεκριμενο αγωνα.  
Ο ΑΡΗΣ μεσα στη Λαρισα επι της διψασμενης για νικη Λαρισας που χανεται καθε εβδομαδα στη δεινη της Β' Εθνικης βρηκε τροπο με τον Μπομπαντιγια ακριβως στο 90' να κανει το 1-2.  Το γκολ αυτο του εδινε τρεις ποντους και την ελπιδα για εισοδο στην πενταδα για την Ευρωπη.   Ομως μαλλον τα πανηγυρια δεν τελειωσαν ποτε αφου οι Λαρισινοι με συντονισμενη προσπαθεια και ενω η σφυριχτρα ηταν στο στομα του ρεφερυ εκα;νε το 2-2.   Οι βισυνι δεν το βαζουν κατω προσπαθοντας με ολες τους τις δυναμεις να σωθουν.   Οι κιτρινοι του Βορρα ομως;   Ανετοι και ωραιοι και καλα κερδισαμε και τετοια;   Ειπαμε αν σφυριξει το κορακι τοτε και μονον τοτε τελειωνει ενα ματς!
Το 2-2 για τον ΑΡΗ ειναι η καταστροφη.    Εμεινε πισω πλεον και εσφιξε η πενταδα.
Και ο ΠΑΟΚ δεν ειναι καθαρα στους πεντε προνομιουχους.   Παιζει  τον εξ αναβολης αγωνα με τον Εργοτελη και πουθενα δε γραφει οτι νικησε η θα νικησει!   Ο Εροτελης εχει 31 βαθμους και κανει ονειρα νικης για να παει στους 34 παρακαλω!    Οσο ΠΑΟΚ και αν ειναι ο Καραγεωργιου βλεπει τον Τελη για να μπορεσει να τον παει πενταδα και θα δωσει μαχη.  Παλι ΠΑΟΚ θα ειναι αργοτερα.
Να ειστε σιγουροι οτι ολα παιζονται.
Στο τελος θα δουμε ποιος θα στεφθει λοιπον ο βασιλιας ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ.
Πικρα και πονος για τις ομαδες μας.    Και ο Ηρακλης με την ψυχη στο στομα καταφερε στο 90'+ να ισοφαρισει απο καταφανεστατη θεση οφσαιντ και να παρει εναν ποντο.  
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.....................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: