Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΠΑΟΚ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...............................

Η ουσια ειναι οτι αρκετες ημερες πριν το λεγαμε και εμεις χωρις ομως να κανουμε αναρτηση την σκεψη μας κι' αυτο γιατι οταν περναμε την πενα εβγαινε ενα γελιο και ενα γαργαλητο.  Με το συμπαθειο και βεβαια αυτο δειχνει ο ΠΑΟΚ απο περυσι.  Δηλ μια σοβαρη ομαδα που κυνηγαει να παρει τιτλο και μαλιστα τιτλο του πρωταθλητη.    Ομως κε Ζαγορακη με τον προπονητη που εχετε δεν μπορειτε ουτε πρωταθλημα ουτε κυπελλο να παρετε.  Και παλι με το συμπαθειο.    Αν αοιξετε αμυνα κανοντας επιθετικοτερη την ομαδα σας , τοτε θα μαζευετε πολλες πολλες φορες την μπαλλα απο το πλεκτο.     Και παλι με το συμπαθειο ομως ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναικος που εδωσαν τοσα και τοσα για να κανουν ομαδαρες θα κατσουν με σταυρωμενα τα χερια περιμενοντας να βγει μπροστα ο ΠΑΟΚ και να παρει αυτος το πρωταθλημα ;      Δεν λεγονται αυτα ρε παιδια!    Βεβαια λεγονται για πληρη συσπειρωση στις ταξεις του δικεφαλου και ενιαια να προχωρησει διεκδηκωντας κατι.   Δυσκολα ομως , πολυ δυσκολα.
Ας ζησει το ονειρο και οσο παει.   Ειδικα στην Ευρωπη.     Αν ειχε το χρημα ολα αλλαζαν.    Το 'χασε ομως.   
Στον ΑΡΗ καλουν και καλουν για βοηθεια πραγματικη .... ομως ;  Τιποτε.    Καβουρια εχουν στις τσεπες.
Λεσχη και Λεσχη και Λεσχη , ομως κολλησαν στις εγγραφες (50 Ευρω).     Δεν υπαρχει χρημα στους οπαδους , δεν υπαρχει συνεχεια στο ονειρο.   Παρτε τον ΑΡΗ στα χερια σας.    Με 6.000 ατομα δεν γινεται δουλεια.   Ζητατε φερε και φερε , ομως χωρις χρημα ποιους να φερουν ;    Δωστε για να παρουν.   Γρηγορα πριν χαθει αλλη μια χρονια.   Ο ΑΡΗΣ παιζει την ιστορια του.    Η βοηθας η κοροιδευεις.    Αντε ΑΡΕΙΑΝΕ εσυ που ηθελες τον ΑΡΗ πανω απο ολους και απο ολα.     Ηρθε η ωρα σου να σταθεις εμπρακτα στην αγαπημενη σου ομαδα.     Δωστην πνοη δωστην ζωη!
Το ραντεβου για γουστα ειναι το Κλ. Βικελιδης.    Κοψε κατι απο σενα και δωστο σε σενα.   Σ' αυτο που αγαπας και πιστευεις.     Στην ομαδα της καρδιας σου.    Στον ΑΡΗ.
Γυρισμα στον ΠΑΟΚ παλι και στα λεγομενα του προεδρου.   Μην εκτεθεις βρε παιδι μου.
Μην γελαει κανενας Ατρομητος και καμια Λαρισα.   Λεωωωω μηπως.
Αν ξερω κατι παραπανω ;    Οχι , οχι δεν ξερω παραπανω τιποτε.   Ξερω ομως οτι εχει εφετος πολυ καλυτερες ομαδες απο τον ΠΑΟΚ.    Αν οχι πολυ τοτε λιγο καλυτερες ομαδες απο τον ΠΑΟΚ.
Ποιες ειναι ;     Εεεεεεεε!   Περιμενετε 4 με 5 αγωνιστικες και θα δειτε , ανυπομονοι.
Πλησιαζει και η Διεθνης Εκθεση Θεσ/νικης.      Εκει τι θα σε (σου) ταξουν;  Την ωρα που οι απολυσεις δεν εχουν τελειωμο σε καθε , μα σε καθε εταιρια;    Ετσι ειναι για!  (Σαλονικιωτικο).
Το κακο ειναι οτι γελαω ακομη.    Αμαν ρε Ζαγοοοορ.    Πως τα λες βρε ;  
Διακρητικα παρακολουθουμε απο 'δω και μπρος οπως και γτια την πληρωμη των ποδοσφαιριστων του.      Δερμιτζακης.    Για να δουμε παρακατω. 
ΧΑΙΡΕΤΑΙ................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: