Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΚΛΕΜΜΕΝΟΣ ΒΑΘΜΟΣ.......................

Να ξεκινησουμε απο τον ΠΑΟΚ.   Οχι μονον δεν νικησε τον πρωταρη  Ολυμπιακο Βολου , απ' εναντιας κινδυνευσε να χασει κιολας.   Σταθηκε αρκετα τυχερος στο παιχνιδι του.  Μοιραια πηρε τον βαθμο της ισοπαλιας , παραλληλα δε σταθηκε τυχερος που δεν μπορει να ξεφυγει κανεις στην βαθμολογια της Σουπερλιγκας.    Η ΑΕΚ αναδειχθηκε ισοπαλη 2-2 με τον Αστερα Τριπολης.  Ο ΠΑΟ ειχε ηδη κανει την ισοπαλια 2-2 με την Καβαλα ενω εχανε 2-1.   Ο Ολυμπιακος νικησε μεσα στις Σερρες 0-1 και ειναι ολοι χερι-χερι πισω ομως απο τον ιστορικο και ρηγμενο απο ολα τα μεσα της χωρας Γηραιο.  
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ολως παραδοξως καλπαζει.   Κανεις δεν περιμενε αυτο το μπασιμο.   Στα ποδοσφαιρικα στεκια ακουγεται οτι μαζευει βαθμους για να μην κινδυνευσει.  Κανεις δεν λεει οτι εχει Ελληνα προπονητη εμφανως γνωστη των πραγματων!    Με νικη επι της Καβαλας την επομενη αγωνιστικη πηγαινει κατοπιν στην Κερκυρα για να κανει διπλο.   Θα μας απασχολησει ευχαριστα.
Ο ΑΡΗΣ στην Ν. Σμυρνη επι του Πανιωνιου δεν εδωσε τον καλυτερο εαυτο του.  Εμεινε με τις τιμες και τις δοξες του νικητηριου αγωνα επι της Ατλετικο Μαδριτης για το Γιουροπα Λιγκ.
Κι' αν του αξιζε του Ναφτι η κοκκινη καρτα (παιζει ιδιαιτερα σκληρα) δεν του αξιζε να χασει με γκολ ΟΦΣΑΙΝΤ.  
1+1 ΧΑΜΕΝΟΙ ΒΑΘΜΟΙ για τον ΑΡΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ που ειχε βλεψεις κορυφης χωρις ωστοσο να το αναφερει οπως ο Ζαγορακης για λογαριασμο του ΠΑΟΚ.
Εστω λοιπον αυτος ο ΑΡΗΣ ετσι οπως επαιξε , ασχετα αν δεν ηταν καλος(πολυ κακος) αξιζε ετσι οπως πηγαινε το ματς μπαινοντας στα τελευταια λεπτα του αγωνα να κρατησει το 0-0 και τον εναν βαθμο.   Ομως η Ελληνικη διαιτησια ειχε εχει και θα εχει αλλη αποψη.   Δεν συμφωνειτε;    Ανατρεξετε στον αγωνα ΑΕΚ - Αστερας Τριπολης.    Κατι θα εχουν να πουνε εκει για την διαιτησια του συγκεκριμενου αγωνα.
Το πρωταθλημα κοροιδια συνεχιζεται με τον καθε εναν να κανει οτι θελει και να επηρεαζει το συστημα.  Ειτε ο ενας ειτε ο αλλος.    Ουτε πολλα ειπα ουτε αγνωστα πραγματα.   ΛΕΩ ομως οτι δεν μπορουμε να συναγωνιστουμε επι ισοις οροις την κουρσα του πρωταθλητη.   
Και μιλαω για το ποδοσφαιρο.   Γιατι επεται σε λιγο το ΜΠΑΣΚΕΤ.   Εκει που αν δουνε εστω και λιγο οτι ανεβηκες θα σε κατεβασουν στην φυσικη σου (τους) θεση.    Οπως το βολλει με τον ΗΡΑΚΛΗ.   Φορτωσα και αλλαζω χρωμα.    Γινομαι κοκκινος πρασινος κιτρινος και μαυριζω απο το κακο μου.     Εκλογες ερχονται.  Ζητανε οι Πρασινοι οι κοκκινοι οι μπλε οι κιτρινοι.   Εγω μαυριζω απο το κακο μου.  (χαχαχαχα)
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: