Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ......................................

Τα παντα ειναι ετοιμα στην Θεσ/νικη.      Στο ιστορικο Χαριλαου , στο γηπεδο καμινι του ΑΡΗ στο Κλεανθης Βικελιδης η γιορτη ειναι ετοιμη.   Οι VIP καλεσμενοι εξ Αθηνων του Παναθηναικου ερχονται αποφασισμενοι.     Αφου ειπαν και ειπαν ακομη και για το οτι δεν εδωσε εισιτηρια ο ΑΡΗΣ ενω ληξιπροθεσμα ζητησαν και αυτο για να δημιουργησουν θεμα , το γνωστο με τις δυναμεις που δεν επαρκουν λογω Διεθνους Εκθεσεως Θεσ/νικης.
Οσο θα ερθει ο πρωθυπουργος (ηρθε) και θα γινει πειστικος απο τον κοσμο , αλλο τοσο θα γινει πειστικος και ο ΠΑΟ.   Δεν πα να βαλει ο =πρασινος Πυλαβιος διαιτητες και διαιτητες στα παιχνιδια υψιστης σημασιας του ΠΑΟ;   Ολοι γνωριζουμε τον ρεφερι του αγωνα ποσο αντι-ΑΡΗ παιζει.
Δεν σφυριζει τιποτρε υπερ της ομαδας μας.   ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΦΥΡΙΖΕΙ.   Ο πως ειναι αμονταριστοι και ασυνδετοι ακομη , καντους με το επιθετικο πνευμα σου κυριε Κουπερ φυλλο και φτερο.       Δειξε τους τον δρομο της επιστροφης και την νεα ταξη πραγματων.
Σπασε το πεπλο προστασιας και ξεβρακωσε το συστημα ολοκληρο.    ΕΠΙΘΕΣΗ.
Ξερουμε τους ακριβωπληρωμενους παικτες που εχετε.   Γνωριζετε τι σας περιμενει;
Μεγαλο παιχνιδι λοιπον και μεγαλα λογια.     Τα υπολοιπα στο χορταρι.
Θυμιζει λιγο κατι απο την επισκεψη του πρωθυπουργου μας.   Θα πει θα πει και θα ξαναπει.     Θα κερδισει τις οποιες εντυπωσεις ομως ο κοσμος ειναι εχθρικος απεναντι οχι μονον σε αυτον αλλα και σε ολο το συστημα.   Δεν αντεχει αλλο!    Να εχει αυξησεις Ευρω και μισθο δραχμης.
Τα φωτα ειναι στραμμενα στην ΘΕΣ/ΝΙΚΗ και περιμενουμε εξελιξεις.     Το ιδιο λεει και ο ΠΑΟΚ πιο εντονα ομως.   Μην μας πειραξετε λει ο Ζαγορακης.    Ποιος ομως σας πειραζει;   
ΚΑΝΕΝΑΣ.       Να εμπαινες Τσαμπιονς Λιγκ και να σ' ελεγα εγω.   Τωρα ;    Μυζερια παλι και μετρημα τα φραγκοδιφραγκα.     
Νεκρωνει η Θεσ/νικη απο Βαρδαρι εως Μ. Μποτσαρη.   Το κεντρο παραμενει αδειο και η ζωη κυλαει στην πολη μας.    Η τουλαχιστον περιφερειακα.  
Περιμενοντας τα μεγαλα λογια στην Εκθεση και το μεγαλο παιχνιδι.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.....................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: