Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΚΛ. ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ...................

Γιορταζει η Θεσσαλονικη στις 16 του Σεπτεμβρη.    Εκτος του οτι η Διεθνης Εκθεση Θεσ/νικης σφιζει απο κοσμο υπαρχει και αλλη μια αιτια να επισκεφτει η επαρχια την συμπρωτευουσα.
Το Χαριλαου , η ιστορικη εδρα του ΑΡΗ μας , το Κλ. Βικελιδης , η ατρωτη εδρα εδω και 43; χρονια , υποδεχεται την Ατλετικο Μαδριτης των αστερων επιπεδου CH. LEAGOUE.
Σε ρυθμους Λατιν θα κυλησει ο αγωνας καθοδηγουμενος απο την εκρηκτικη κερκιδα που μονον ο Λαος του ΑΡΗ ξερει να δημιουργει.    Η BULL BAND θα δωσει το εναυσμα για να κανει ο ΑΡΗΣ το διαταυτα.    
Τα εισιτηρια εγιναν παπαλα και η υποδοχη αναμενεται <<καυτη>>.   Υπαρχει διαχυτη αισιοδοξια ως προς την εκβαση του αγωνα και ως προς την τελικη επικρατηση.    Ο ΘΕΟΣ του πολεμου θα δωσει γερη μαχη και ολοενα ετοιμαζεται για την κατακτηση των τριων βαθμων.
Ιστορικο ραντεβου.   Θα ειμαστε ολοι εκει.     ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ας περασουμε διπλα να γραφτουμε στην ΛΕΣΧΗ φιλων ΑΡΕΩΣ.    Αυτην την πηγη που δινει δυναμη καθε μερα και ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΙ το οραμα σου ΑΡΕΙΑΝΕ.    ΠΑΜΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ να τραβηξουμε τον ΑΡΗ μια και καλη προς την δοξα και την ανοδο.    Ο ΑΡΗΣ σε εχει αναγκη.   ΕΣΥ θα μεινεις με τα λογια;   ΕΡΓΑ ΤΩΡΑ.
Η ομαδα μας με την προσθηκη μας θα γινει (γινεται) φοβητρο.   Ηδη αρχισαν οι Δαλουκες να μας κατακρεουργουν.    Αν δειξουμε και μπορουμε 30.000 μελη , αργοτερα 50.000 μελη αυτοματως παιρνουμε τα ηνια.    ΠΡΟΣΕΞΤΕ .... ΜΠΟΡΟΥΜΕ.   Μονον εμεις μπορουμε να τρελανουμε τους παντες.   Παμε με 50 Ευρω να κανουμε περηφανο τον ΑΡΕΙΑΝΟ ΛΑΟ.
Ξεσηκωθητε.   Ηρθε η ωρα του ΑΡΗ.    Το ποταμι δεν γυριζει πισω.   
Το οραμα να γινει πραγματικοτητα.    ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ.    ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΓΙΝΕ  ΦΙΛΟΣ  ΤΗΣ  ΛΕΣΧΗΣ  ΤΩΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: