Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΛΠΑΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Νεα επιτυχια του ΠΑΟΚ αυτη τηφορα επι της ΑΕΚ του Χιμενεθ.  Το 2-1 στο τελος εδωσε τεραστια χαρα στον κοσμο του , που με την ληξη ξαναρχισαν να πιπιλιζουν την καραμελα του πρωταθλητη -ματος.
Και γιατι οχι;   Μηπως δεν εχει γλυκια γευση;   Συνεχομενες νικες του ΠΑΟΚ τον ανεβαζουν στην  βαθμολογια οσο και το πρεστιζ του συλλογου.   Και  ολα αυτα με τον Μακη τον Χαβο.    Μονον μπραβο και καλη συνεχεια με δουλεια και ενωμενοι.
***************************
***************************
Αυριο Δευτερα μαζι με την εκλογη του νεου Δημαρχου και Περιφερειαρχη στην Θεσσαλονικη θα εχουμε και το μεγαλο παιχνιδι αυτο αναμεσα στον Ηρακλη και τον ΑΡΗ Θεσ/νικης.    Χωρις φιλαθλους ο ΑΡΗΣ μιας και ο Ηρακλης δεν δεχθηκε να δωσει εισητηρια στους πολυπληθεις φιλους του ΑΡΗ.
Με ενδιαφερον θα παρακολουθησουμε την ροη του αγωνα.  Ο Ηρακλης εχει βρει εναν ρυθμο που κοιταει να μην χασει και οτι καλο του βγει.   Ο ΑΡΗΣ ειναι μια κρυο μια ζεστη.   Θα λειπει ο Κοκε απο τον αγωνα (Χαβιτο) καθως ο Εκτωρ Ραουλ Κουπερ τον εδωσε αδεια για να μεταβει στην Χωρα του.
Ευχη ολων να μην εχουμε παρατραγουδα.
Ακομη ομως και να τα αποφυγουμε αυριο 15 του μηνα , στις 17 που γιορταζουμε το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ δεν θα τα γλυτωσουμε.   Αυτο δειχνει η στατιστικη τουλαχιστον.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ..............................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: