Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ..........................

Η νικη του Ηρακλη επι του Αρεως ειναι πλεον γεγονος.
Εχθες ο ΗΡΑΚΛΗΣ απλα επαληθευσε στο ακαιρεον οτι δεν χανει κατα πρωτον ενω σθγα σιγα βρισκει την αγωνιστικη του ταυτοτητα.    Μπορει το γκολ να ηταν τυχαιο η τυχερο , δεν παυει ομως να ηταν κα-τα-πληκτικο.   Εκει που πηγε η μπαλα μονον ενα χερι θα την πηγαινε η κατι το θεικο.  Ο σκοπος ηταν να βγει σεντρα για το κεφαλι του ψηλου (Γιακομπς).  Το γκολ εδωσε δυναμη στην κερκιδα που εδωσε πραγματι χρωμα στο ματς και βοηθησε στα μεγιστα οσον αφορα την ψυχολογια των παικτων του Γηραιου.    Απο την αλλη ο ΑΡΗΣ συνεχιζει να προβλιματιζει με τις αποκαρδιοτικες του εμφανισεις και μαλιστα να μην σκοραρει καν.     Επιτηδες θαρρεις στα πλανα του φιλοδοξου Κουπερ δρουν οι παικτες.
Η οικογενεια του ΑΡΗ μουδιασμενη δεν εχει ορεξη για π[ολλα πολλα απο τον τελευταιο φιλαθλο μεχρι τον εργατη του γηπεδου Κλ. Βικελιδης.     
Ο Δεκεμβριος δεν ειναι μακρυα για να γινουν διωρθωτικες κινησεις ενισχυοντας την επιθετικη γραμμη με ικανο σκορερ που θα αλλαξει και ολη την εικονα του ΑΡΗ.
Χαρες και πανηγυρια στον ΗΡΑΚΛΗ που βλεπει να ειναι τεταρτος στην κουρσα του πρωταθληματος.
Η ομαδα παει ολως παραδοξως καλα οποτε υπαρχει αισιοδοξια για την συνεχεια.  Ο Ουζουνιδης κανει καλη και σοβαρη δουλεια.
Μπραβο στον ΗΡΑΚΛΗ που δειχνει διαρκεια αποφασιστικοτητα και κυριως ομοιογενεια.
Μαζι και ο κοσμος ο οποιος συσπειρωνεται γυρω απο την ομαδα και σιγα σιγα ερχεται ολοενα και πιο πολυς στο αχανες Καυτατζογλειο.
ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: