Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

AΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.............................

Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..................................

Ουτε οι μικροπωλητες μπορουν να βγαλουν τον αρτον ημων τον επειουσιον.
Ενας γενικος χαμος επικρατει με τον κοσμο να χανει πλεον την συνοχη του και να ειναι στα προθυρα νευρικου κλωνισμου.     Αααααα !  Να μην ψηφιζες ΠΑΣΟΚ η απαντηση.   Ναι  , λες και οποιος κι' αν κυβερνουσε θα αλλαζε την εικονα η θα εδινε δουλειες και Ευρω στον αμοιρο κοσμακη.
Σπιτια καταρρεουν οικονομικα , χιλιαδες οι απολυομενοι ενω τα εξοδα τρεχουν , καλπαζουν.
Μα τι στην ευχη πια;   Εμεις χρονια στηριζουμε τις οποιες επιδρομες της εφοριας και με την δηλωση μας συντελουμε ωστε ολα να ειναι καλα και αυτη η δολια η οικονομια μας να παει στον βροντο;   Μα ... και στην χωρα μας αλλα και στην οικογενεια μας ;    Αν ειναι δυνατον.   Και στο τελος παλι εμεις θα βγαλουμε τα καστανα απο την φωτια;    Για να γυρισω λοιπον την κουβεντα πισω , ακομη και οι κασταναδες δεν πουλανε καστανα που τα ψηνουν για τους περαστικους.   Δεν εχει ακομη χειμωνα.
Καυμενε καστανα , που να ηξερες!   Καλυτερα που δεν ηρθαν ακομη τα κρυα και δεν αναβουμε καλοριφερ.    Οσο ανεξοδα βγαλουμε τον χειμωνα , τοσο καλα θα ειναι για την τσεπη μας.
Οποτε καστανα μου , εδω δεν υπολογιζουν εμας , εσενα θα υπολογισουμε εμεις;   Στο κατω κατω , μην βιαζεσαι βρε αδερφε!   Δεν ηρθε ακομη ο χειμωνας.   Αρχιζει απο τον Δεκεμβριο και τελειωνει στο τελος του κουτσοφλεβαρου.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: