Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

το ποτήρι μισογεμάτο

Να αρχίσω αυτό το άρθρο όπως το βλέπουν μερικοί άνθρωποι που μιλάω σχεδόν κάθε μέρα για τον φετινό Άρη , που άλλοι βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο και άλλοι μισοάδειο ...
εδώ ένας γείτονας με είπε εχθές ότι ο Άρης δεν μπορεί να παίξει για να μπει στα PLAY OFF και ότι την Κυριακή παίζαμε για την παραμονή της στη κατηγόρια , κάτι που δεν συμφωνώ μαζί του .
όσο για το πως βλέπω τον Άρη βγω  βλέπω ότι ποια οι παίκτες μας οι παίκτες του Άρη δεν μπορούν η δεν εχουν τις αντοχές για να καταφέρουν να κάνουν το σερί των 5 νίκες και να πάρουν αυτοί μια θέση στα  PLAY OFF  και έτσι να ξανά παίξει ο Άρης στα ευρωπαϊκά σαλόνια και την νέα περίοδο , και αυτό φάνηκε στο ΑEL FC ARENA  την Κυριακή με αυτό το 2 - 2 που μάλλον ήταν η ταφόπλακα για τον Άρη και έκοψα τον δρόμο που οδηγεί στα play off .
Δεν μπορείς να κάνεις το 1 - 2 στο 90+ και να μην μπορείς να πάρεις την νίκη και να δέχεσαι το 2 - 2 μετά από 2 λεπτά , αφού βάλαμε το δεύτερο γκολ έπρεπε να το κρατούσαμε πάθη θυσία ότι και να γίνει για να είχαμε ελπίδες να πετύχουμε τον στόχο της Ευρώπης .
Τώρα πρέπει να κάνουμε τουλάχιστον 5 νίκες κάτι που το βλέπω πολλή δύσκολα να γίνει με το υλικό που έχει ο Άρης .

Δεν υπάρχουν σχόλια: