Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ..............................

Στο ντερμπι της Θεσσαλονικης ο Ηρακλης ηταν ο νικητης στο Κλεανθης Βικελιδης με 0-1 στα τελευταια λεπτα του αγωνα.   Σκορερ;  Ο Γιακομπς που μολις μπηκε εκανε αυτο που ξερει.  Να σκοραρει.   Γιατι αυτη ειναι η δουλεια του.
Μεγαλα μπραβο στον Ηρακλη που εδειξε οτι ειναι εδω και οτι κακως τον βγαζουν εκτος πλανων και εκτος μεριδας της πιττας.   Εδειξε οτι αυτος το ηθελε περισσοτερο.   Ο Παρασχος την εστησε τελεια την ομαδα του και πηρε το χρυσο τριποντο που βγαζει τον Ηρακλη πανω απο τον ΑΡΗ και ψαχνει παιχνιδια που θα ανεβασει κι αλλο την βαθμολογικη του θεση.
**********************************
Στην Αθηνα ο ΠΑΟΚ πηγε και ηταν σαν να ηταν απων.   Τελικο αποτελεσμα  4-0 για την ΑΕΚ.
Τιποτε αλλο παρα μονον να πω οτι Καβαλα και Ολυμπιακος Βολου περασαν μπροστα και ζητουν εναγωνιως θεση στην πενταδα η ακομα και οι δυο τους!
Ολα στραβα κι αναποδα λοιπον για τον ΠΑΟΚ αλλα εχει εξοδο στην Ευρωπη μεσω κυπελλου.  Πρεπει ομως να παλαιψει να βγει στην Ευρωπη μπαινοντας στην πενταδα και μετα να παει σε τελικο με πανηγυρικο τροπο.  Για να γινει αυτο πρεπει να βγαλει την ΑΕΚ εξω απο τον θεσμο μεσα στην καυτη Τουμπα.   Το 0-0 ειναι υπουλο σκορ.   Ολα τα αλλα μετα.
Στην συνεχεια θα τα ξαναπουμε.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: