Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.

Ηρθε η ωρα να προσπαθησει ξανα ο Ολυμπιακος να περασει απο την Τουμπα.   Αυτη τη φορα για το πρωταθλημα και μαλιστα αν κερδισει να πανηγυρισει το πρωταθλημα ανεβαινοντας ξανα στην γνωριμη του θεση.
Δεν ειναι και τοσο τραγικο αν χασει οποτε δεν θα εχει φανατισμο τουλαχιστον μεσα στον αγωνιστικο χωρο γιατι στις κερκιδες οι φιλαθλοι-οπαδοι θα τα δωσουν ολα για τη νικη.
Ο ΠΑΟΚ θελει και πρεπει να νικησει για να μπει στους πεντε πρωτους.  Βλεπει την πενταδα και νιωθει την απειλη του Ολυμπιακου Βολου και της Καβαλας.    Υπαρχει εξοδος προς την Ευρωπη βεβαια μεσω κυπελλου αλλα επειδη δεν εχει εξασφαλιστει τιποτε απολυτως παρα μονον το γνωστο .... ΠΑΟΚ εισαι ρε μη φοβασαι ... οφειλει να παιξει δυο ματς που ομοια τους δεν εχουν ξαναγινει.
Η νικη επι του Εργοτελη ηταν βαλσαμο.   Οι τρεις βαθμοι και η ψυχολογια ηταν τα θετικα της υποθεσης.  Τα αρνητικα ηταν που δεν μπορεσε να πιασει αποδοση σε κανενα σημειο του αγωνα ωστε να αποδειξει οτι αρχιζει και στρωνει , ρολαρει σαν ομαδα.
*****************
Η δυσκολη εξοδος του ΑΡΗ στο νησι των Φαιακων συνοδευεται με αισιοδοξια , αφου στο τιμονι της ομαδας πλεον υπαρχει προπονητης και μαλιστα ικανος ωστε να αλλαξει οτι μπορει προς το καλυτερο στα τελευταια παιχνιδια της Σουπα Λιγκας.   Η εξοδος ειναι ακρως επικινδυνη.   Με γυμνο ματι δειχνει η απειλη της εδρας και το ακλονητο φαβορι της νικης να ειναι η Κερκυρα!   Ομως ο ΑΡΗΣ θα κατεβει με αλλη φιλοσοφια στον αγωνα αυτον και το μονο σιγουρο ειναι οτι θα δουμε κατι διαφορετικο , κατι προς το καλυτερο για την ομαδα της Θεσσαλονικης.
*****************
Ο Ηρακλης πλεον με ανασες γεματες θα αντιμετωπισει τον Παναθηναικο στο Καυτατζογλειο με αλλον αερα τον Παναθηναικο που στον πρωτο αγωνα ναι μεν τον ειχε αιφνιδιασει πληρως , αλλα απετυχε στο τελος οπου ο Παναθηναικος πηρε το ματς.   Θα εχει αερα η ομαδα της Θεσσαλονικης αλλα δεν πρεπει να εμφανιστουν επιπολαιοτητες στην τελικη προσπαθεια.   Πρεπει οι ευκαιριες που θα παρουσιαστουν να εχουν ετυχη καταληξη.   Θεωρου,με οτι θα μπουνε πολλα γκολ!  
Ο Ηρακλης πρεπει να παρει το τριποντο.
Καλη επιτυχια στις ομαδες της πολης μας.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: