Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΟΙ.......................................

Δεν υπαρχει λογος να ανησυχουν ποτε μα ποτε.   Οταν βλεπουν οτι αρχιζει να ξεφευγει το πραμα τοτε δινουν κατι τις και εσυ πανηγυριζεις οτι εκανες μεγαλη νικη απεναντι στο κατεστημενο.
Ομως αυτα που χρονια ο εργαζομενος κερδισε με θυσιες και με αιμα χαθηκαν αμεσως με μια κινηση.
Τα παντα τα πηρε πισω ο εργοδοτης και μαλιστα ειναι σαν να αρχιζει ο εργατης απο την αρχη τους αγωνες του.     Το κακο ειναι οτι δεν μπορει να κανει αρχη με διεκδικησεις γιατι δεν εχει ακομη οργανωθει.  Πρεπει να υπαρχει αντισταση σωματεια ενωση.    Μονο ετσι θα χτυπηθει το κατεστημενο.
Εγραφαν οι εφημεριδες των Αθηνων οτι υπαρχει θεμα Χαβιτο στον Ολυμπιακο και στην Θεσσαλονικη θεωρουσαν οτι ειναι εργο επιστημονικης φαντασιας.    Γιατι παρακαλω ;     Ο Ολυμπιακος απο την στιγμη που μενει ελευθερος δινει 600.000 Ευρω τον χρονο στον παικτη την στιγμη που ο ΑΡΗΣ για τριετες συμβολαιο του δινει 1.000.000 Ευρω και ισως κατι παραπανω.    Δειτε τωρα διαφορα.
Και πειτε σε ποσους παικτες ο ΑΡΗΣ που δεν εδειξαν τιποτε δεν εκανε την οικονομικη υπερβαση απεναντι τους και τους πληρωσε πλουσιοπαροχα χωρις να εισπραξει απο τον παικτη την επιδοση που τον ακολουθουσε.   Οσο ομως και να δωσει παραπανω στον Χαβιτο δεν μπορει σε καμια περιπτωση να φτασει της προσφορας του Ολυμπιακου.      Αυτο θα συμβαινει!   Μολις πηγαινεις να γινεις μεγαλος θα σε παιρνουν τους παικτες και ξανα μανα τα ιδια απο την αρχη.
Μετα απο αυτο πως ο Κος Κουπερ θα μεινει στην ομαδα και αν μεινει μπορει αραγε να πειραματιζεται σε καινουριους παικτες που θα τους δωσει το αγωνιστικο στυλ για να κανει εκ νεου ομαδα που θα γινει ανταγωνιστικη και και και.......μια τρυπα στο νερο.
Απο αυτο εδω το βημα κρινω οτι αν ο Χαβιτο το καλοκαιρι την κανει στον Γαυρο μερια , τοτε ο ΑΡΗΣ θα ειναι μια ομαδα που εκγυμναζει παικτες για αλλη μεγαλυτερη και μαλιστα χωρις καν να εισπρατει χρημα.   Και αυτο δεν συμβαινει μονο σε αυτη την περιπτωση.   Που ειναι ο Μπατιον ;   Αυτος εφυγε δανεικος(;) και ξαφνικα δεν ειναι της ομαδας.  Η ειναι και δεν το ξερουμε;  
Δεν θα πω τιποτε παραπανω απλα θα πω οτι οσο και αν γινει μεγαλη αυτη η ομαδα οσο και να προσπαθουν ολοι με μερακι και υπομονη , τα παντα με μια κινηση αλλαζουν και πανε στην αρχικη προσπαθεια.   Φευγουν οι παικτες και αντε απο την αρχη.    
Μονο με γερους επενδυτες λυνεται το προβλημα αυτο.     Βεβαια στην παρουσα φαση ο κοσμος αν ανταποκριθει με μαζικοτητα και γινει μελος στην ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΡΕΩΣ τοτε αλλαζουν τα δεδομενα.    Ειναι καταφανεστατο.    Κανει μπαμ !     Και πρεπει να γινει αυτη η εκρηξη για να ανεβει ο συλλογος.    Κατι σαν ας πουμε οπως τα σωματεια που δεν εχουν εγγεγραμενους εργαζομενους πολλους.    Ποιος τους δινει σημασια ;    Ομως αν ενα σωματειο ( εργατικο ) ειναι δυναμικοτατο και αριθμει χιλιαδες μελη , τοτε αλλαζουν πολλα ....... παρα πολλα .    Θελει αγωνες διαρκως για να τα βαλεις με το καιφαλαιο η να το κανεις να σε σεβεται.    Αλλιως θα σε ποδοπατει.   Με μια κινηση.  Καθε φορα.  Για παντα.
Αν λοιπον θελεις τον ΑΡΗ πρωταγωνιστη και οχι κομπαρσο σε μια Ελλαδα που θα ειναι παντα η ιδια , τοτε ελα στη ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΡΕΩΣ και κανε την ελπιδα σου αληθινη.  
Ο ΑΡΗΣ ειναι σχεδον ετοιμος μια για παντα να γινει θηριο , να γινει υπερδυναμη.
Με χιλιαδες εγγεγραμενους στην ΛΕΣΧΗ μια για παντα και αυτο ειναι σιγουρο γινεται ενα με τους μεγαλους.    Ανεξαρτητος οικονομικα καθως θα ειναι θα δινει Ευρω τοσα οσα να φερνει παικταραδες εγνωσμενης αξιας και μαλιστα σε σχετικα μικρη ηλικια και μαλιστα οχι τελειωμενους για διαφημιση η για να πουλησει φανελλες της ομαδας με το ονομα του.
Εχει φτασει τοσο κοντα στην επιτευξη του στοχου του.    Στηριξε επιτελους την προσπαθεια που γινεται εδω και καιρο.      Τοτε κανενας Χαβιτο και κανενας μα κανενας παικτης δεν θα θελει ουτε να ακουει για μεταγραφη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: