Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΠΗΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ Ο ΠΑΟΚ.....................................

Αποστολη εξετελεσθη.  Καπως ετσι πρεπει να φανταζονται οι του ΠΑΟΚ που αφου περασαν δυσκολες στιγμες στην αμυνα ανα διαστηματα ( 4 δοκαρια ) πετυχαν την ισοφαρισησε 1-1 με τον εναν εκ των δυο συνηθη υποπτο , τον Βιειρινια.   Πεταχτηκε στην καρδια της αμυνας των ερυθρολευκων και αφου ψιλοστοπαρησε πλασσαρε με τη μια τον Νικοπολιδη και εστειλε βασανιστικα την μπαλα στα βαθη της δεξιας του γωνιας αναπαυοντας την μπαλα στα φουσκωμενα διχτυα.    Μια σεντρα λοιπον ηταν αρκετη.
Και ενω ο Ολυμπιακος ειχε 4 δοκαρια , ο ΠΑΟΚ τα εβαλε με την τυχη του την ωρα που το ρολοι εδειχνε το 45ο λεπτο του αγωνα.   Την ωρα δηλ. που δεχθηκε το 1-0.   Την ωρα που εκλεινε το ημιχρονο.
Στο γκολ του ΠΑΟΚ εγινε -ο- χαμος στα ποδοσφαιρικα στεκια της Θεσσαλονικης.    Οι φωνες ακουστηκαν θαρρεις μεχρι την Κατερινη , που αν δεν ειχε τον Ολυμπο να κοψει σαν ηχητικη μονωση τις ενωμενες ιαχες , τοτε σιγουρα θα ακουγονταν εως την πρωτευουσα η μεχρι τουλαχιστον το Σχηματαρι.
Σιγουρα ο Ολυμπιακος ειχε τον πρωτο λογο , αλλα οπως ελεγε και ο φιλος μου ο Νικος ο CANTERAS τα παιχνιδια κυπελλου εχουν αλλη οψη.   Εκει και να χασεις μπορει να περασεις.(1-0@0-2)  αρκει να κερδισεις με ενα παραπανω μετα 15 μερες.    Τωρα ειναι καλυτερα ομως φιλε Νικο;    Πηρε οντως αποτελεσμα προκρισης ο ΠΑΟΚ;    
Τα αετοπουλα παντως πετυχαν τον σκοπο τους.   Στο χερι τους ειναι να περασουν τον μεγαλο Ολυμπιακο στην Τουμπα.    Αρκει να μην γινει η χρηση της τιμωριας του(θεωρειται βεβαιη) αρχης γενομενης με τον δαφνοστεφανωμενο.
Ουτε με την αποβολη του προπονητη Χαβου δεν χανει ο ΠΑΟΚ.    Τα μεταλλα ειναι παντα μεταλλα.
Δεν λυγιζουν σε μεγαλες θερμοκρασιες , ποσω μαλλον να λοιωσουν κιολας!    Γιατι θερμοκρασια ειχε το γηπεδο τσαμπουκαδες και τραμπουκισμους επισης , καθως στην αναπαυλα επεσαν ψιλες χοντρες και εγινε ενας μικρος χαμος.   Ο ΠΑΟΚ ομως δεν μασησε.   Κυριως;   Δεν ξεφυγε απο τον στοχο του.   Που ηταν το αποτελεσμα.   Και το πηρε.    Η προκριση στα χερια του. 
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: