Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ................................

Να σου λοιπον εκει που περιμενουν απαντες τον ΑΡΗ να μεγαλουργησει και με τα πρωτα καλα εσοδα λογω καλης πορειας στην Ευρωπη να κανει καλες μεταγραφες που θα δωσουν ακομη μεγαλυτερη ωθηση στην ομαδα , θαρρεις και υπαρχει (-ουν) καποιοι εκ των εσω που δεν θελουν την ανοδο της ομαδας.
Χωνονται πολλοι στις μεταγραφες(;)κανενας(;)δεν γνωριζουμε καν τι γινεται.     Κανει ο Χαβιτο δηλωσεις που μειωνουν τον συλλογο και γλυφει θαρρεις τον Ολυμπιακο δειχνοντας οτι επιθυμει να φυγει αρον αρον και η Διοικηση δεν τον ριχνει μια καμπανα να στραψει και να βροντησεει.   Ερχεται ο Κοκε και λεει οτι κουραστηκε στον ΑΡΗ και θα ηταν καλο να αλλαξει φανελα.   Να παει δηλ. σε αλλη γη σε αλλα μερη.  Ποιος ;  Ο αρχηγος που τον εδωσαν γη και υδωρ , που τον εχουν σαν πριγκηπα σε παλατι , που η αγαπη ολου του κοσμου ξεχιληζει καθημερινα με τις εκδηλωσεις λατρειας.  Ολα αυτα τον κουρασαν τον καυμενο και θελει να φυγει!    Παει ο Καλβο στην Παρμα , διωχνουν τον Ναφτι , οενας εδω ο αλλος εκει μενει μονος θαρρεις ο Πριττας σκασμενος επεσε και η αποδοση του και να σου βγαλει την χρονια ο Κασναφερης απο τον Πας Γιαννενα!!!      Αμυνα χαλια κεντρο αδυναμο επιθεση ΜΗΔΕΝ , ακομη και ο Ρουις εφυγε για Γουατεμαλα με την Εθνικη της χωρας του το παλληκαρι , που και αυτον εβαλαν στο ματι να παιζει καλυτερα γιατι θα κανει φσσσσσστ και θα τον παρει και θα τον σηκωσει.   Απειλες διωξεις και ολα αυτα χωρις καν να εχεις ενναλακτικες λυσεις που θα προχωρησεις στο πρωταθλημα με σκοπο να πιασεις την τεταρτη θεση η την πεμπτη στο τελος.
Η μια ηττα διαδεχεται την αλλη και ο κοσμος μουγκα στην στρουγκα.   Εεεεεεεε φτανει πια !
Ημαρτον δηλαδη.   Δεν υπαρχει κανεις να κινησει εναν μοχλο για να αρχισει και παλι να λειτουργει οη ομαδα ;    Δεν μπορει να πει κανεις με ειλικρινια τι συμβαινει και επικρατει αυτο το μπαχαλο;
Εχετε η δεν εχετε τις ευθυνες της ομαδας εσεις οι Διοικουντες ;    Εισαστε σε θεση να οδηγησετε τον συλλογο σε ψηλοτερα μονοπατια η θα τον γκρεμοτσακισετε ξανα ;     Γνωριζετε οτι κανετε τους εχθρους του ΑΡΗ μας να χαιρονται με την  ανικανοτητα σας , γιατι δεν δινουμε αλλη εξηγηση παρα το οτι ειστε ανικανοι να πατε τον ΑΡΗ παραπανω.    Τα παντα ειναι ετοιμα.   Πιο συσπηρωμενο ΑΡΗ δεν θα βρειτε ποτε.   ΝΑΙ .... εσεις κανατε αυτα για να ερθει αυτο το αποτελεσμα.  Ομως απο 'δω και περα ;     Δειχνετε οτι δεν μπορειτε να προχωρησετε.    Ζητηστε βοηθεια.      Ο-Χ-Ι αλλη απο τον κοσμο του ΑΡΗ.   Ολο ζητατε και ζητατε και ζητατε.    Σε δυσκολες οικονομικα στιγμες ολοι μας ειμαστε εκει.
Σε Λεσχη ΚΑΕ ΠΑΕ παντου.    Οχι ολοι μας ομως οσοι μπορουμε τελος παντων.    Δεν μπορουμε αλλοι προς το παρον ρε παιδι μου,  Μεχρις εδω προς το παρον.     Το ιδιο και εσεις ;     Μεχρις εδω ;  
Τωρα στην πιο κρισιμη ωρα δειχνετε σαν να μην υπαρχετε.     ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
Βγειτε πεστε την αληθεια στον κοσμο ποιοι κανουν κουμαντα στις πεταγραφες , ποιανου επιλογες ειναι οι παικτες και αν υπαρχει το μαμημενο το παραδακι για κατι καλυτερο.     Αν χρωστατε η βαλατε μεσα την ΠΑΕ , μηπως και κινδυνευει απο χρεη βρε αδερφε !
ΕΝΙΣΧΥΣΗ επειγοντως , τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα.      Υπαρχει μεγαλο προβλημα.   Ο κοσμος κλωνιζεται.  Δεν εχει αντοχες.   Βαραινει.       Θα μεινουν παλι τα παιδακια στην -3- με τα σαξοφωνα και τις τρομπετες σαν σχολη καλων τεχνων !      
Το οικοδομημα πρεπει να τελειωσει.    Οτι χτιστηκε με ιδρωτα με κοπο και μερακι , μα κυριως με υπομονη , να μην παει στραφτι.    Εχετε υποχρεωση να τελειωσετε το εργο σας.     Στο κατω κατω κουμαντο μονον θελουμε απο εσας.    Κουμαντο - διαχειριση.    ΕΜΠΡΟΣ.
Δεν ειναι αργα και ουδεις αναντικαταστατος.   Ομως καντε γρηγορα.     Πρεπει να εχουμε στο τελος θεση που να οδηγει και παλι στην Ευρωπη.     Ο ΛΑΟΣ πιστος και αφοσοιωμενος παρακολουθει.   Διακριτικα.    Για ποσο ομως ;    Αρχισαν τα πρωτα γιουχαισματα.    Ας μην συνεχιστουν.   Δωστε λυση . χθες ει δυνατον.   Τα περιθωρια εξαντληθηκαν.      Το Κλεανθης Βικελιδης εγινε Χαρτινος Πυργος στην Σουπερ Λιγκ , τι ειναι να γινει και στην Ευρωπη ;      Μην δινετε αλλη συνεχεια στην κατηφορα.   Σταματηστε το.  Ειμαστε σιγουροι οτι μπορειτε.    ΓΡΗΓΟΡΑ.   ΤΩΡΑ !!!
Τιποτε αλλο παρα μονον μια ευχη.     Να δωσουν ολοι τα παντα για το καλο της ομαδας.   Γιατι και υπεροχη ειναι και εχει παντου μονον φιλους.  Σε ολη την οικουμενη.     ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ Σ' ΑΓΑΠΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: