Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Ο ΑΡΗΣ ΣΤΗΝ << ΕΝΤΑΤΙΚΗ >> ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΠΕΡ...............

Οι μονοι που δεν γνωριζουν απολυτως τιποτε και ολα ξεκινουν απο εκει , ειναι οι φιλαθλοι.   Οι ανθρωποι που για την καψουρα τους , την Αρειαναρα παρατανε τα παντα.     Το εχουν αποδειξει με εκδηλωσεις λατρειας με καταθεση ψυχης με καθε ειδους τροπο.   Και φυσικα να δωσουμε τα ευσημα στον μεγαλο συνδεσμο τον ξακουστο και φημισμενο γνωστο σε ολους SUPER - 3 -.   Τον συνδεσμο που αναγκασε ολη την Ευρωπη να τον τιμησει σαν καλυτερη κερκιδα με εκπληκτικες << εφευρεσεις >> πριν απο καθε αγωνα σε Ελλαδα και Ευρωπη.
Η ομαδα δυναμωνε συνεχως και με προσθηκες ικανων παικτων εδειχνε οτι η καταξιωση ειναι τοσο ..... μα τοσο κοντα!    Και ομως .    Ολημερις τον χτιζανε , το βραδυ εγκρεμιζοταν.   
Με τον Εκτορ Ραουλ Κουπερ στο τιμονι της τεχνικης ηγεσιας 15 μηνες (;) σε ρυθμο ρελαντι περνουσε στην Ευρωπη καμαρωτος και ικανος να ξετιναξει τους παντες και τα παντα στο ποδοσφαιρικο διαβα του.
Ολοι νομιζαμε οτι αυτο ειναι.   Τωρα ειναι η ωρα.   Το μεγαλο μπαμ στα θεμελια του Ευρωπαικου ποδοσφαιρου εγινε.     Το ονομα γνωστο απο παλαια.    Οι του χωρου μαθαινουν γρηγορα οτι η αρμαθα του Κουπερ αλωνει Ευρωπαικες πολεις και ειδικα στην ΙΣΠΑΝΙΑ το Βιθεντε Καλντερον της τροπαιουχου Ατλετικο Μαδριτης των πολλων αστερων.   Η πρωτη Ελληνικη ομαδα που νικαει μεσα σε ΙΣΠΑΝΙΚΑ εδαφη.   Νικη που προκαλει αισθηση.    Στην πορεια ο ΑΡΗΣ βγαινει 60ος σε παγκοσμια καταταξη για το ετος 2010!    Και συναμα πρωτη Ελληνικη ομαδα απο αυτες που αγωνιζονται στην Ευρωπη!    Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ του Εκτωρα Ραουλ Κουπερ.   
Οι επιδοσεις στην Ελλαδα δεν ειναι αναλογες με το ονομα που εχει ηδη χτισει στην Ευρωπη.   Το περιεργο ειναι οτι αρχιζουν οι παικτες του ΑΡΗ να θελουν να φυγουν απο την ομαδα που εχει σχεδον καταξιωθει.    Κατι φταιει.   Ο Καλβο φευγει για την Παρμα χωρις να αντικατασταθει.  Πρωτα επρεπε να παρουν παικτη στη θεση του και μετα ας παει και στην Πιζα.   Ακολουθει ο Ναφτι που ομολογουμενως πεφτει διαρκως σε παραπτωματα.    Ερχεται ο Χαβιτο στο ΟΑΚΑ και κανει δηλωσεις οτι τον ζηταει ο Ολυμπιακος και φυσικα θελει να παει αδειαζοντας τα ονειρα του καθε Αρειανου για εφετος.    Ευλογημενε παιξε μπαλα για φετος και μετα οπου θελεις πανε.    Να τελειωσεις το συμβολαιο σου πρωτα.   Κατι φταιει και εκανε δηλωσεις αρκετα νωριτερα για αποχωρηση απο την ομαδα.    Η σειρα του αρχηγου (ΚΟΚΕ) που ενω τα εχει ολα δηλωνει οτι κουραστηκε στον ΑΡΗ και πως καλο θα ηταν να κανει μια αλλαγη.    Ολα αυτα εν μεσω υποχρεωσεων στην Σουπερ Λιγκ.   Κατι φταιει.    
Οι μεταγραφες εχουν αρχισει και στον ΑΡΗ δεν κινειται τιποτε.  Ονοματα ακουγονται μονο και ο εκνευρισμος ειναι ζωγραφισμενος στα προσωπα του τυρανισμενου Αρειανου κοσμου.    Ονοματα που ΔΕΝ συνενει ο Εκτωρας Ραουλ Κουπερ γιατι πολυ απλα δεν τους θελει.    Κατι φταιει.    Ερχονται οι πρωτες μεταγραφες Λ.Χ του Πορτιγια που δεν συναινει.   Ακουγεται ο Καστιγιο και βγαινει ο Εκτωρας Ραουλ Κουπερ και λεει οτι δεν τον θελει γιατι οπου παει δανεικος προκαλει και προβληματα ομως το κυριοτερο δεν παιζει μπαλα.  
Τι λοιπον φταιει;     ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ;  
Μηπως χαλαει τα σχεδια καποιων οσον αφορα τον σχεδιασμο της ομαδας;    Αυτων δηλ. που κανουν την δουλεια τους και χρονια αμοιβονται χωρις να φερουν αποτελεσμα οι προσπαθειες τους;   Παλι θελουμε εμεις οι Αρειανοι να περασει αδοξα αλλη μια χρονια;
Αναγκασαν λοιπον ολα αυτα τον Αργεντινο τεχνικο να παραιτηθει απο το τιμονι του ΑΡΗ και να αφησει ακυβερνητη την ελπιδα και το οραμα της Αρειανοσυνης.
Κεραυνος και χιλιαδες οι διαμαρτυριες στον Ραδιοφωνικο σταθμο του ΑΡΗ ( 92.8 ).
Απαντες ριχνουν την αιτια στην μεθοδευμενη τακτικη ουτως ωστε να αναγκασουν τον κο Κουπερ να παρει αυτη την αποφαση.    Του ριχνουν ευθυνη ενω οι επιλογες δεν ειναι δικες του.
Στο κατω κατω που πας με Κασναφερη και με Αραβιδη!    Αφησα και αλλους παικτες καθως δειγματοληπτικα πηρα αυτους.   Δεν αδικω τους υπολοιπους.   Δεν κανουν για τον ΑΡΗ αυτοι.  
Αν θελεις να λεγεσαι ΑΡΗΣ χωσε χρημα και ανεβα επιπεδο.  Αν δεν εχεις χρημα κατσε και λουφαξε.
Η μεγαλυτερη συσπειρωση του κοσμου εφτασε στο ανωτερο μαλλον σημειο της.   Απο 'δω και μπρος;
Αγνωστο.   
Ποια πενταδα και ποια καταξιωση;     ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ.
ΕΚΤΟΡΑ  ΡΑΟΥΛ  ΚΟΥΠΕΡ.   ΣΕ   ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.    ΕΚ  ΒΑΘΕΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: