Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΙΣ..........................

Κομμενο ραμενο στα δικα τους μετρα και με συμμετοχη ολων μας παρακαλω!
Αδικιες παντος τυπου τον τελευταιο καιρο.  Και πραγματικα να πω οτι περασε ηδη πολυς καιρος που στοχοποιησαν τον ΑΡΗ Θεσ/νικης και του αφαιρουν ολοφανερα συνεχως βαθμους.   Ποιος ομως ειναι ο λογος;   Επειδη ειναι ανυποτακτος;  Αυτο ειναι δεδομενο απο αρχαιοτατων χρονων.   Μεχρι που τολμησε να τα βαλει με τον ιδιο τον Δια!
Δεν εξυπηρετει τα συμφεροντα τους;  Μα κανεις μεσα στα πραματα δεν μπορει να παρεμβει;   Να σταματησει αυτο το κακο επιτελους του Ελληνικου μας ποδοσφαιρου. 
Εχθες την ωρα που κατελογισθη πεναλτυ υπερ του Ολυμπιακου ενω υπηρξε καθαρο κοψιμο της μπαλας απο αμυνομενο του Αστερα Τριπολης(εδιωξε την μπαλα) , στο γηπεδο του Εργοτελη σημειωθηκε και παλι γκολ κανονικοτατο για τον ΑΡΗ που για μια ακομη φορα ΔΕΝ μετρησε.
Φτανει πια !!! 
Δηλαδη γιατι να επεμβαινει μονον στα Οικονομικα μας η Ευρωπη;   Τι επεμβαση εκανε ομως; 
Λιιιιιιγο πριν την πτωχευση μας.   Τοτε θα επεμβουν και στο ποδοσφαιρο μας;
Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.   Εδω γεννηθηκε η Δημοκρατια γι' αυτο κουμαντο κανουμε εμεις.
Ολα εδω γεννιουνται αλλωστε.  Οποιος θελει ας μιλησει.   Τι μπορει να πει;   Εκπομπη πηγε να γινει και σταματησε στην πρωτη παραγκα. 
Χαλαμε την ζαχαρενια μας.    Μας δουλευουν.   Κανεις δεν σταματαει αυτην την ξεφτιλα , την κατηφορα σε ολα τα μετωπα στο κρατος μας.
Ελλαδα Ελλαδιτσα μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: