Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Πρόκριση στους 16 θέλει ο ΑΡΗΣ



Πρεμιέρα στο θεσμό του κυπέλλου κάνει η ομάδα του ΑΡΗ στα Λιόσια με αντίπαλο την ομάδα του Ασπρόπυργου στις 19:00 η ώρα .

εξετάσεις δίνει η ομάδα μας μιας και τα τελευταία αποτελέσματα του ΑΡΗ δεν είναι αυτά που περίμεναν οι οπαδοί η διοίκηση και ο προπονητής Ιαμαρ Μαζινιο που ήδη δεν νιώθει και τόσο σίγουρος στον πάγκο του ΑΡΗ , αν και είναι σαφώς καλύτερος ο ΑΡΗΣ από πέρσι φυσικά μας αρέσει που δεν αρκούμαστε σε αυτό και ζητάμε το καλύτερο για την αγαπημένη μας ομάδα που τόσο αγαπάμε .

Όσο για τον αγώνα μονόδρομος είναι η πρόκριση στου 16 του θεσμού , φυσικά σαν ομάδα είμαστε πιο καλή του αντίπαλου αρκεί να φανεί και στο χορτάρι .

Για την ακρίβεια, ο Ιομάρ Μαζίνιο, θα κατεβάσει την ομάδα του εκτός απρόοπτου με το κλασικό 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Μίχαλ Πέσκοβιτς. Στα δεξιά της άμυνας θα αγωνιστεί ο Φλάβιο Ντε Σοούζα, ενώ στα αριστερά είναι πολύ πιθανό να κάτσει ο Χρήστος Αραβίδης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει δοκιμαστεί στις προπονήσεις στη συγκεκριμένη θέση. Άλλωστε ο Κάρλος Αράνο πρέπει επιτέλους να ξεκουραστεί και η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται στο σημερινό παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, στο κέντρο της άμυνας θα κάτσουν ο Θέμης Κουλουχέρης με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ. Στα χαφ θα βρεθούν ο Βασίλης Ρόβας με τον Σάκη Πρίττα, ενώ αριστερά και δεξιά στη πτέρυγα, θα παίξουν ο Πίτου με τον Χαβίτο, αντίστοιχα. Τέλος, λογικά ρόλο επιτελικού μέσου θα έχει ο Κόκε, με τον Αμπρέου να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Ξεκουράζει τρεις
Κριστιάν Νασούτι, Τόνι Κάλβο και Μιχάλης Σηφάκης, δεν ταξίδεψαν χθες στην Αθήνα. Οι τρεις τους έμειναν στη Θεσσαλονίκη για να ξεκουραστούν. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κάμπορα, Βανγκέλι, Γκαρσία, Ρονάλντο και Νέτο, όπως και ο τιμωρημένος Φερνάντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: