Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Συνεχίζεται ο κατήφορος για τον Ηρακλή


Η ομάδα του Όλεγκ Προτάσοφ έχασε στη Λιβαδειά με 1-0 για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και αποδοκιμάστηκε (25 Οκτωβρίου 2009 16:42)
Η αγωνιστική αναγέννηση του Ηρακλή δεν ήρθε στη Βοιωτία, όπου υπέστη άλλη μια ήττα, χάνοντας με 1-0 από τον γηπεδούχο Λεβαδειακό για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, με συνέπεια να βρεθεί οριακά στη ζώνη του υποβιβασμού.
Σ' ένα παιχνίδι που έγινε σε κάκιστο αγωνιστικό χώρο και πρόσφερε ελάχιστο θέαμα, οι "κυανόλευκοι" βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 6', όταν ο Μουλόπουλος βρήκε δίχτυα μετά από πάσα του Μπάρκογλου. Η ομάδα του Όλεγκ Προτάσοφ επιχείρησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά το σουτ του Ιωαννίδη στο 16' κατέληξε στην αγκαλιά του Καρακώστα, ενώ εκείνο του Ντιέ στο 42' έφυγε άουτ.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ηρακλής έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν η κεφαλιά του Ιάκομπ πέρασε ελάχιστα άουτ, ωστόσο η προσπάθειά του δεν είχε συνέχεια. Την απογοήτευσή τους για όσα είδαν εξέφρασαν οι "κυανόλευκοι" εκδρομείς, που αποδοκίμασαν έντονα την ομάδα τους.
Κίτρινες κάρτες: Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Καρακώστας - Ντιέ, Ιωαννίδης, Μάρτος, Κατσιαμπής, Κονέ, Ιάκομπ.
Κόκκινη κάρτα: Παπαστεργιανός (μετά το σφύριγμα της λήξης).
Διαιτητής: Ντάκος (Ξάνθη).
Οι συνθέσεις:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Κίκε Ερνάντεθ): Καρακώστας, Μουλόπουλος, Μασάδο, Μαρτορέλ, Κόλτζος, Ζησόπουλος, Μπράνκο, Ταραλίδης, Ναπολεόνι, Πάουλο (46' Μαχαίρας), Μπάρκογλου (46' Βασιλείου).
ΗΡΑΚΛΗΣ (Όλεγκ Προτάσοφ): Κοβαλέφσκι, Μάρτος, Κατσαμπής, Παπαστεργιανός, Ντιέ (65' Βουτσιάς), Επστάιν, Ιάκομπ, Ιωαννίδης (79' Γιάντσης), Παπαζαχαρίας, Ηλιάδης (65' Κονέ), Μπόσνιακ

Δεν υπάρχουν σχόλια: