Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Κωφίδης: «Να βαδίσουμε ενωμένοι»

Ο Σάββας Κωφίδης είναι από σήμερα το πρωί νέος τεχνικός του Ηρακλή καθώς ο Όλεγκ Προτάσοφ αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Ο Κωφίδης μάλιστα βρέθηκε στην πρωινή προπόνηση της ομάδας και συζήτησε με τον τεχνικό διευθυντή Ηλία Πουρσανίδη. Όσο για τον Όλεγκ Προτάσοφ… ευχήθηκε «καλή επίτυχία» στο νέο τεχνικό του «Γηραιού» τονίζοντας μάλιστα ότι «η ομάδα θα βρει τον δρόμο της».
Οι επίσημες ανακοινώσεις
Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε και επίσημα τόσο την λύση της συνεργασίας με τον Όλεγκ Προτάσοφ αλλά και ότι ο Σάββας Κωφίδης αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή. «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας με τον κ. Oleg Protasov.
Τον ευχαριστεί για τη συνεργασία και του εύχεται το καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του. Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο κ. Σάββας Κωφίδης αναλαμβάνει το ρόλο του Προπονητή της ομάδας, από σήμερα, Παρασκευή 30/10/2009″. Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν, θέση γενικού αρχηγού είναι πολύ πιθανό να πάρει ο βετεράνος ποδοσφαιριστής κ. Καφκενάρης.
Κωφίδης: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα»
Ο Σάββας Κωφίδης λίγο μετά το τέλος της προπόνησης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μου ζητήθηκε να είμαι στον πάγκο της ομάδας. Προέχει να έχουμε ηρεμία και να πάμε σαν ομάδα ενωμένοι όλοι στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, γιατί θα παίξει σημαντικό ρόλο για την συνέχεια. Και σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν προπονητές είμαστε υποχρεωμένοι να ζούμε κάτω από αυτή την πίεση. Γι΄ αυτό πρέπει να ξεχωρίζουμε σαν ποιότητα και σαν ομάδα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. πρέπει και εμείς και ο κόσμος να δείξουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες. Υπάρχει ποιότητα όμως πρέπει να φανεί. Το θέμα της πίεσης σε έναν ποδοσφαιριστή είναι δεδομένο. Οφείλουμε όμως να έχουμε σύντομα αποτελέσματα. Υπάρχουν πολλά και δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας». Ο Σάββας Κωφίδης που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγων στο τεχνικό τιμ, επισήμανε ότι «θα μιλήσω με τον κ. Προτάσοφ» ενώ έστειλε και ένα μήνυμα στον κόσμο: «Θέλουμε και οι γύρω από την ομάδα να γίνουν ένα με την ομάδα. Να βαδίσουμε μαζί». Για το… ταρακούνημα που χρειάζεται η ομάδα είπε: «Το σοκ μπορεί να έρθει και μέσα από την ηρεμία. Το μόνο που χρειάζεται είναι ηρεμία για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης».

http://www.metrosport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: