Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Ισοπαλία 2-2 στην Λάρισα


Ο ΑΡΗΣ για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι (και τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας) αναδείχθηκε ισόπαλος. Αυτή την φορά στην Λάρισα με αντίπαλο την τοπική ομάδα με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με 2-2. Η Λάρισα προηγήθηκε μόλις στο 8΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σίμιτς με τον ΑΡΗ να ισοφαρίζει στο 25΄με ωραία κεφαλιά του Αμπρέου μετά από κόρνερ του Πίτου Γκαρσία. Δύο λεπτά όμως αργότερα μετά από αδράνεια της άμυνας του ΑΡΗ ο Τουάμα από το ύψος του πέναλτι σημείωσε το 2-1. Ο ΑΡΗΣ που ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο ισοφάρισε στο 35΄με ωραίο πλασέ του Σέρχιο Κόκε. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την δίκαιη αποβολή του Ντε Νίγκρις που χτύπησε με αγκωνιά τον Φερνάντεζ. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα ο ΑΡΗΣ στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες πέρα από ένα σουτ του Χαβίτο. Ο κ. Σπάθας απέβαλε σωστά το Ντε Νίγκρις και έδειξε κίτρινες κάρτες στους Φερνάντεζ, Κόκε, Αμπρέου, Βενετίδη, Ιγκλέσιας.
Λάρισα: Μάλαρτζ, Μπουκουβάλας, Βενετίδης, Κυριακίδης(46' Ιγκλέσιας), Ντε Νίγκρις, Τουάμα (85' Μετίν), Σίμιτς(72' Γιαννακόπουλος), Ααράμπ, Ρομέου, Μελίσσης, Αμπουχατζίρα.
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Αράνο, Κουλουχέρης(71' Λαμπριάκος), Ναφτί, Κάλβο(55' Χαβίτο), Φερνάντεζ(46' Γκρασιάν), Κόκε, Αμπρέου, Νασούτι, Πίτου Γκαρσία, Φλάβιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: