Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΕΝΩ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ 2 ΣΤΑ 2................

Πραγματι ο ΠΑΟΚ για να περασει πρεπει να παιξει σοβαρα και να δει το ματς καθε λεπτο με ιδιαιτερη προσοχη.
Η αληθεια ειναι οτι στο γηπεδο του γινεται ισχυροτερος και δυνατοτερος , ομως απεναντι του δεν εχει καμια ομαδα μικρου μεγεθους.  Αλλωστε και που ειχε ειδαμε τι ειχε κανει.   Θελει προσοχη μεγαλη και να μην γινουν αμυντικα λαθη ει δυνατον ουτε ενα!     Ξερετε ολοι οτι εδω που εφτασε δικαιουται να περασει τον μεγαλο αντιπαλο του.    Ακομη και με 0-0 περναει.    Αν θυμηθει τις εκπληκτικες εμφανισεις του (κυριως αμυντικες) τοτε απλα θα κρατησει τον ΑΓΙΑΞ εκτος περιοχης για 90'.
Το σεντονι τεντωνει.    
Την επομενη ημερα η Γκαγκαλονια Πολωνιας θα προσπαθησει να κανει την εκπληξη στο Κλ. Βικελιδης και να νικησει την Ελληνικη ομαδα μεσα στο σπιτι της.     
42 χρονια δεν το εκανε καμια ομαδα πραξη.   Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ δεν εχασε ποτε σε Ευρωπαικο αγωνα και ουτε προκειται να χασει.    Με ελλειψεις οι Πολωνοι λογω τραυματισμων για το Σουπερ Καπ της χωρας τους οπου και ενικησαν την Λεχ Ποσναν και κατεκτησαν το τροπαιο.
Η ζεστη ειναι ο χειροτερος αντιπαλος για την Πολωνικη ομαδα και κατοπιν το γηπεδο που θα κανει τους αντιπαλους γρηγορα να παρατησουν καθε φιλοδοξια που πιθανον να εχουν.
Σε Ευρωπαικους ρυθμους η πολη ολη και ολα γινονται.   
Πρωτα λοιπον πεφτει στην μαχη της Τουμπας ο ΠΑΟΚ αυριο στις 21.45 ωρα Τσαμπιον Λιγκ.
Καλη επιτυχια.
Η σειρα του ΑΡΗ ειναι την Πεμπτη στις 20.45 με την προκριση να θεωρειται δεδομενη συγκρινοντας τις δυο ομαδες αλλα και το πρωτο μισο τους (90λεπτο) οπου ο ΑΡΗΣ περασε νικηφορα με 1-2 μεσα απο την Πολωνικη εδρα της Γκαγκαλονια.   
Καλη επιτυχια και στον ΑΡΗ απο την σελίδα μεσα απο την καρδια μας.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ............................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: