Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΕΝΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΟΥΣΤΡΙΑ.......................

Με βαση την αμυντικη λειτουργια του και την επιθετικη ικανοτητα στην κοντρα επιθεση , ο ΠΑΟΚ περναει στα σιγουρα μεσα απο την Κωνσταντινουπολη.   Δεδομενο οτι η Φενερ δεχεται ευκολα το γκολ ο ΠΑΟΚ θα σκοραρει και εκει τελειωνουν ολα.  Δεν τρωει που δεν τρωει γκολ φανταστειτε να θελει και να πρεπει να τον βαλει 3 γκολ η Φενερ.   Ε!  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ουτε μια στοις χιλιοις.
Ο ΠΑΟΚ λοιπον θα περασει στους ομιλους.
Ο ΑΡΗΣ δεν εχει καλη αμυντικη λειτουργια ομως η επιθετικοτητα της ομαδας μας δειχνει οτι θα βγει γρηγορα με τα οπλα που διαθετει εφετος και ειναι πιστεψτε με πολλα.    Και αυτος ενα γκολ το εχει , αλλα θελει υπερπροσπαθεια πισω να κρατησει τους επιθετικους της Αουστρια οι οποιοι θα κατασκηνωσουν στην περιοχη μας.    Σημαντικο ρολο θα παιξουν τα αμυντικα μας χαφ και καπου εκει θα παιζει και ο Κουπερ με διορθωτικες κινησεις (εσωτερικες αλλαγες) να κρατησει μακρυα τους ικανους αντιπαλους του.
Ακομη και 2-1 να χασει ο ΑΡΗΣ περναει σε ομιλους.   Στο πλευρο του θα εχει και παλι τον κοσμο του που παντου και παντα ειναι εκει και δινει φτερα στα ποδια των παικτων.
Και ο ΠΑΟΚ στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ θα εχει φιλαθλους που θα δωσουν ωθηση στον δικεφαλο.     Ο ΠΑΟΚ αν δεχθει ενα γκολ!     Γκολ σιγουρα θα πετυχει και οσο περναει η ωρα θα αρχισουν τα νευρα οι Τουρκοι.   Καπου εκει πρεπει οι παικτες του δικεφαλου να κοιταξουν μονον το ματς και να κανουν οτιδηποτε ουτως ωστε να περναει ο χρονος.  
Μετα;     Ολη η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μπορει να γιορτασει κοσμια την εισοδο των ομαδων μας στους ομιλους του Γιουροπα Λινγκ.
Ετσι το βλεπουμε εμεις και ετσι θα γινει.
Ορματε λοιπον παλληκαρια.    Οσο για εμας ;   Θα μας φαει η μακακια για το ποια ειναι η καλυτερη ομαδα.    (Καθρεφτη καθρεφτακι μου,,,,,,,,)
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................

Δεν υπάρχουν σχόλια: