Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ.......................

Να φτανεις στην βρυση και να μην μπορεις να πιεις νερο!
Να εισαι ΠΑΟΚ και να μην μπορεις να το φωναξεις;    Να προσπαθεις και ολο να αποτυγχανεις;
Τι να πει κανεις.   Ατυχια;  Ανικανοτητα;  Τι;   Φτανει πια!   
Και ομως ηταν στο χερι του.  Και ομως ειχε τις ευκαιριες.   Τις πεταξε και αυτες και τα 5 εκκατομυρια ΕΥΡΩ.    Οπου φτωχος και η μοιρα του.   Ολη η υπερπροσπαθεια πηγε στραφτι.
Και αυτη η αμυνα , η καλυτερη της Ευρωπης;  Η πολυδιαφημισμενη;    Κουτρουσαν ο ενας επανω στον αλλον.    Τσιριλο και Κοντρερας μαζι με τον Κρεσιτς ηταν οι σκιες του παρελθοντος.    Βρηκαν παιχνιδι να παιξουν χαλια.   Ο Σαλπιγγιδης πηγε να περασει και τον τεραστιο πορτιαιρο , εσπασε αριστερα για να στειλει την μπαλα στο πλεκτο , ομως ο Στεκελερμπουργκ ξαπλωσε φαρδυς πλατυς και απεκρουσε.     Στο πεναλτυ του Ιβιτς τα ιδια.    Γεμισε την εστια με το σωμα του και απλα απεκρουσε με τα ποδια.    Τι αλλο να κανει και ο ΠΑΟΚ;   Ηθελε πολυ την προκριση αλλα ηταν η σειρα του να ειναι ατυχος αυτος.    Στον πρωτο αγωνα ηταν ατυχος ο ΑΙΑΝΤΑΣ.
Το 3-3 αφηνει εκτος Σεντονιου τον ΠΑΟΚ και γκρεμιζει τα ονειρα του ως προς το να γραψει την ενδοξοτερη σελιδα της ιστοριας του.  
Ενα μεγαλο μπραβο και παλι στον λαο του ΠΑΟΚ που εδωσε ρεσιταλ κερκιδας.
Παει το σεντονι πανε και οι μεταξωτες κορδελες.
Τωρα ο νους στο Γιουροπα Λιγκ.    Εκει δεν εχει ΑΓΙΑΞ.   Εχει καλυτερες ομαδες.     Να ειστε σιγουροι γι' αυτο.    Θελει υπερπροσπαθεια ισως μεγαλυτερη απο αυτην του 3-3.
Γιολ και Σοαρες στις καθυστερησεις στην γραμμη του πλαγιου ειχαν θερμο επεισοδιο.   Ο Γιολ κατι του ελεγε αυτος δεν τον ακουγε ουτε τον εβλεπε καν , σπρωχνει ο Γιολ τον Σοαρες και κατοπιν αυτος του εξιστομιζει Γαλλικα.    Υπηρχαν μεγαλα προβληματα απο τους Ολλανδους και ομως ο ΠΑΟΚ αποκλειστηκε!    ΚΡΙΜΑ.    Του χρονου ρε ΠΑΟΚ.    Του χρονου ρε !

Δεν υπάρχουν σχόλια: