Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ......................................

Καλημερα.   Η πιο ομορφη ημερα για την πολη μας.
Αρχη εκανε ο ΑΡΗΣ που περασε το εμποδιο της Αουστρια.    Το γκολ στο Α' Ημιχρονο ηταν αυτο που εβαλε ταφοπλακα στα ονειρα των Αυστριακων.     Ετσι απλα ηλθε το 1-1 στο πρωτο δεκαλεπτο του Β' μερους και τιποτε παραπανω.      Τα πανηγυρια ειχαν αρχισει.   Η πολη και γενικα σε πολλες εστιες ανα την ΕΛΛΑΔΑ , ειδικα ομως στην Β. ΕΛΛΑΔΑ (και στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ) εγινε το ελα να δεις.
Το γκολ ακουστηκε ως τα περατα της οικουμενης.
Δεν γνωριζουμε αν καταγραφηκε σεισμικη δονηση!
Περασε ο ΑΡΗΣ και ακολουθησε ο ΠΑΟΚ μεσα στην Κωνσταντινουπολη.    Τα επεισοδια πριν το ματς δεν πτοησαν κανεναν.    Στο γηπεδο ο ΠΑΟΚ περασε τα πρωτα δυσκολα (στην θεωρια) λεπτα του αγωνα.   Ομορφα στημενος επαιξε μπροστα στο φανατικο κοινο της Φενερ Μπαχτσε.
Το 1-0 των Τουρκων απλα θορυβισε τους παικτες του δικεφαλου.   Παλι ευκαιρια απο αυτες που δεν χανονται.   Πρωταγωνιστης ο Σαλπι που εχασε το πιο σιγουρο γκολ.   Ομως ο Μουσλιμοβιτς πηρε την κατασταση στα χερια του και με δικο του γκολ μπαινοντας αερινος στα αντιπαλα καρρε εκρυψε πρωτα την μπαλα με το σωμα του και φερνοντας την στο αριστερο του ποδι  εξαπελισε εναν ημικεραυνο τετοιον ωστε να κατοχυρωσει το γκολ προκριση , γκολ με το οποιο εστελνε τον ΠΑΟΚ στο Γιουροπα Λινγκ και την Φενερ στα βαθη του Βοσπορου , στα βαθη του Μαρμαρα οπως ειπε και ο φιλος μου Καντερας.
Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ γιορταζει ομως το Αεροδρομιο ελαβε εχθες τα απαραιτητα μετρα ουτως ωστε να μην συναντηθουν οι πανηγυριζοντες φιλαθλοι και των δυο ομαδων της πολης μας.
Με αυτα και με αυτα εχουμε την πολη ολη να χαιρεται την μεγαλη αυτην στιγμη.
Τα γκολ των ομαδων μας εκαναν την πολη μας περηφανη και εδωσαν την χαρα σε ολους τους φιλαθλους.   Αυτην που τοση αναγκη ειχαν.
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.   
Περιμενουμε την κληρωση για τους ομιλους στο Γιουροπα Λιγκ στις 14.00.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ και ολα να πηγαινουν καλα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: