Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΔΟΞΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.................................

Απιστευτες καταστασεις στην Θεσσαλονικη.      Μαγικες βραδιες στις συνοικιες.     Στο δρομο τα θρυλικα μπουλντογκ μετα την νικη επι της Αουστρια και μαλιστα στο τελευταιο δευτερολεπτο στην κυριολεξια!
Η Αουστρια εδειξε οτι ειναι ετοιμη και κυριως καλοδουλεμενη ομαδα.     Εκανε καταπληκτικο πρωτο ημιχρονο χανοντας σωρεια ευκαιριων.     Ειχε μπροστα της εναν Σηφακη που δεν αφηνε τιποτε απολυτως να παει προς την κιτρινη εστια.    Διανυει εξαιρετικη περιοδο.   Ειναι και ο κοσμος στις κερκιδες που δινει την ωθηση για το 100% στους παικτες.    Αυτο αλλωστε εγινε στο δευτερο ημιχρονο.      Ο ΑΡΗΣ μπηκε δυνατα και πιεσε απο τα πρωτα λεπτα του δευτερου ημιχρονου.
Εχανε την μια ευκαιρια μετα την αλλη , ωσπου ηρθε η ασιστ με το κεφαλι απο τον Κοκε προς τον Ρουις , ο οποιος; ..... εστειλε την μπαλα << τσιμπωντας >> την , κατω απο τα ποδια του τερματοφυλακα της Αουστρια σημειωνοντας το 1-0 σκορ με το οποιο ο ΑΡΗΣ παιρνει σαφες προβαδισμα για την υποθεση προκριση.
Η Αουστρια των τιτλων ( 23 πρωταθληματα , 27 κυπελλα ) δεν αντεξε στην πιεση του αγωνα και λυγισε κατω απο το ειδικο βαρος των περιστασεων.   Ηταν η αφορητη ζεστη , μα κυριως αυτος ο κοσμος.    Πω πωωωωωω!    Θαυμασμος.    Οποιος ζησει απο κοντα το Κλ. Βικελιδης καταλαβαινει απολυτα τι σημαινει να παιζεις αντιπαλος με τον ΑΡΗ.
Αηττητος εδω και 42 - 43 χρονια στα Ευρωπαικα παιχνιδια του.      
Καστρο πραγματικο , αληθινος ΘΕΟΣ του πολεμου υπερασπιζεται την πολη του.   Την πολη του ΘΕΟΥ.
Μπραβο ΑΡΗ δοξασμενε και χιλιοτραγουδισμενε.    Μπραβο.
90' ακομη και μπαινεις στους ομιλους.   Διαχειριση του σκορ θελει τωρα και περνας στους ομιλους του Γιουροπα Λινγκ.    Εκει οπου θα γεμισεις τα ταμεια σου με χρημα ζεστο για τις οποιες αναγκες σου.
Αμετρητα Αρειανακια υπερηφανα τραγουδουν τα συνθηματα του ΑΡΗ παντου.   Στον δρομο σε καφετεριες στις διακοπες , παντου.    Και εχουν την κιτρινη φανελα πανω τους και στην καρδια τον ΘΕΟ του πολεμου.      Αυτον που δοξαζει την πολη.    Στην Ευρωπη και οχι μονον.    Σε ολα τα περεατα της γης.     Το γκολ του Ρουις το ειδαν 12.000.000 εκατομυρια στην Γουατεμαλα.   Οπως ειπε ο Ρουις ολη η χωρα ειναι πλεον ΑΡΗΣ.    
Η ΣΕΛΙΔΑ στηριζει τις προσπαθειες των ομαδων της πολης.
Ευγε ΑΡΗ.   Ευγε απιστευτε Λαε με την θρυλικη ΘΥΡΑ -3- και την ξακουστη μπαντα που δινει παλμο και ενωνει 25.000 φωνες κανοντας το παιχνιδι γιορτη , κανοντας το παιχνιδι χαρα.
Παμε για προκριση μεσα στην Αυστρια.   ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΦΑΜΙΛΙΑ SUPER -3-.
******************************************************************
******************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια: