Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...............................

Υπηρχε η αισιοδοξια να ξαναγυρισει στον ΑΡΗ ο Κριστιαν Νασουτι.    Δεν εγιναν ομως γρηγορα οι κινησεις ωστε να ερθει με το κατεπειγον ;   Τα φραγκα τα εχει πλεον ο ΑΡΗΣ οποτε αμεσα επρεπε να κανει τις απαραιτητες ενεργειες.    Μπορει και να τις εκανε ομως να προλαβε τσοντα να χωθηκε η ΑΕΚ και να ηλθε σε συμφβνια με Ριβερ και παικτη.
Ενα πραμα θα πω και πλεον θα το λεω.      Μεγαλο κεφαλαιο για τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ο ΚΟΝΤΗΣ!  
Βλεπουμε οτι ολοι , μα ολοι θελουν να παιρνουν παικτες απο αυτους που παιζουν η επαιζαν στον ΑΡΗ.   Να θυμηθουμε τον ΠΑΟΚ που πηρε αρκετους ;   Ηρθε τωρα η ΑΕΚ και στην ουσια εκλεψε με την κινηση της τον παικτη απο τον ΑΡΗ. Η ακομη και απο τον Ολυμπιακο! 
Με την ελπιδα οτι ο κος Κοντης θα ειναι στην θεση του και θα βοηθαει παντα σε συνεργασια με τον προπονητη της ομαδας , ωστε να βρισκει και να φερνει στον αγαπημενο συλλογο παικτες αξιας.
Τετοιους που να δειχνουν τα πλουσια προσοντα τους αμεσα.
Πονεσε η αρπαγη του παικτη.     Ο Νασουτι ηταν ο βραχος και η εγγυηση στην αμυντικη διαταξη.
Τωρα θα ειναι παικτης της ΑΕΚ.     Μια ΑΕΚ που θα αρχισω εφ εξης να μην συμπαθω.
Ετσι μου βγαινει και το λεω.   
Να ξερετε ομως κατι.    Η ωρα που η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ αντεπιτιθεται εφτασε.  
Οι ομαδες δυναμωνουν.   Ολοενα και πιο πολυ.     
Οι κινησεις δειχνουν πολλα περισσοτερα.    Δειχνουν την ανικανοτητα στο να ψαξουν για ικανους παικτες και παραλληλα να αποδυναμωνουν τον φιλοδοξο ΑΡΗ.
Ο κος Κοντης σημαντικο κεφαλαιο για τον ΑΡΗ ειναι εδω και θα βρει τον τροπο για να φερει παικτη που θα προκαλεσει παταγο.    Οποιοδηποτε χρονικο και να ειναι το σημειο θα καλυψει το ροστερ με παικταρα χωρις πολλα παπελια.   Ειναι ο γνωστης των πραγματων , μακραν ο καλυτερος στο ειδος του και μην πεφτετε στην λουμπα οτι ταχα θελει το κακο της ομαδας και τα παιρνει και τετοια.    
Μααα!      Αλλιμονο να δουλευει χωρις αμοιβη.      Σοβαροτατος και με διαθεση για δουλεια με σκοπο την ομαδα να την φτασει στην κορυφη της Ελλαδας , η τοπυλαχιστον να την καθιερωσει στις πρωτες θεσεις της βαθμολογιας και να πρωταγωνιστει σε πρωταθλημα και κυπελλο.
Σκοπος η κατακτηση τροπαιου που εδω και λιγα χρονια σχεδον καθε χρονο δηλ. την τελευταια στιγμη του γλιστραει η κουπα.      
Ο ΛΑΟΣ του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ πρεπει να ειναι περηφανος ενωμενος και αισιοδοξος.
Με την ωραια τρελα που κουβαλαει κανει τους αντιπαλους να αισθανονται ολιγον ΑΡΗΣ και αυτοι.
Στο κατω - κατω ολοι μας ειμαστε λιγο ΑΡΗΣ.    Συλλογος πλεον νυκοκοιρεμενος με οπαδους γεματους παιδεια στα καθηκοντα στηριξης της ομαδας , ομαδα συμπαθη και ιστορια πολυ μεγαλη για την Ελλαδα.
Η Διοικηση οφειλει να γινει σφιχτη σε συλλογους οπως την ΑΕΚ και να δειχνει απο 'δω και περα τα δοντια της.
Αναλογες κινησεις αποκτησης παικτων απο συλλογους σαν και αυτον να κανουμε και εμεις.
Ο πονος να μεταδοθει και σε αυτους.    Που να πουμε οτι ηδη τον δεχονται.
Παρτε τους παικτες αξιας και εμεις εδω ειμαστε να δουμε απο κοντα πως θα αισθανεστε ΑΕΚΟΠΟΥΛΑ.       Σαν μαδημενες κοτες.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ........................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: