Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...............

Απο την μια ειναι ο ΠΑΟΚ και απο την αλλη ειναι ο ΑΡΗΣ.
Και οι δυο εχουν υποθηκη τα 1-0 των πρωτων τους αγωνων στην Θεσσαλονικη.
Και οι δυο αν θελουν να ελπιζουν σε καλυτερο ΑΜΕΣΟ μελλον πρεπει πασει θυσια να περασουν τα εμποδια τους.
Πρεπει οπωσδηποτε να παρουν ζεστο και σπαρταριστο παραδακι ουτως ωστε να ατενισουν στο εγγυς μελλον με περισσοτερη αισιοδοξια.
Πιστεψτε με θα υπαρξει προβλημα και μαλιστα πολυ μεγαλο.   Θα ελθουν αναταρραχες στα εσωτερικα των ομαδων.     ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.
Αγωνιστικα ειμαστε ετοιμοι και παμε να καταλαβουμε την θεση που θεωρουμε οτι ηδη την κατεχει η ΑΕΚ μετα την νικη της μεσα στην Σκωτια επι της Νταντι Γιουναιτεντ.
Στην Κωνσταντινουπολη θα ταξιδευσουν οι φιλοι της ομαδας του ΠΑΟΚ για να ειναι στο πλευρο της αγαπημενης τους ομαδας και να υποστηριξουν μεχρι τελους την προκριση.
ΠΡΟΣΟΧΗ το παιχνιδι εγκυμονει κινδυνους απο προκλητικους Τουρκους που θα κανουν το παν για να τσιγγλισουν τους εκδρομεις μας.    ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ.   Το καθεστως τους ειναι χιλια χρονια πισω.     Οι νομοι τους ειναι χειροτεροι ολων.
Παμε περναμε και τους χαιρεταμε......................
Ο ΑΡΗΣ μην νομισετε οτι ειναι στα ευκολα!    Θελει αγωνα μεγαλο για να περασει.   Η ΑΟΥΣΤΡΙΑ εριξε το βαρος στο Γιουροπα Λινγκ (1-1 εκτος) η ειναι ντεφορμε.    Εμας δεν μας ενδιαφερει τι θα κανει η ΑΟΥΣΤΡΙΑ των 23 πρωταθληματων και των 27 κυπελλων.  Εμας μας ενδιαφερει να βαλουμε ΕΝΑ γκολ εστω!     Μετα ;   Ολα γινονται.   Την εμπειρια την εχουμε , την ομαδα με τσαγανο και επιθεση φωτια επισης , η αμυνα μας τα χαλαει αλλα θεωρω οτι θα τα καταφερουμε απολυτα.
Οι ομαδες της πολης μας πανε να μας φερουν ευχαριστα αποτελεσματα.
Εμεις εδω θα περιμενουμε τα μαντατα.      
ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ.     ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΔΟΞΕΣ.    ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΧΑΡΕΣ.
******************************************************************
******************************************************************
******************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια: