Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ..................

Δυστυχως εχθες ο ΠΑΟΚ δεχθηκε στο 89' την ισοφαριση απο την Κλαμπ Μπριζ και τωρα εχει να δωσει την υστατη μαχη στα Βαλκανια.   Επιβεβαιωσε οτι η φορμα του δεν ειναι καλη αυτο το διαστημα και οτι κατι τον λειπει.   
Στεναχωρεμενοι εφυγαν απο το γηπεδο οι φιλοι του δικεφαλου που δεν πηραν την νικη προκριση στους 32 απο τωρα ενω ειχαν την ευκαιρια στα ποδια τους.    Με το 2-0 κλειδωναν τον στοχο τους.   Ομως ;
Το 1-1 ηρθε ακριβως σε εκεινο το χρονικο σημειο που δεν μπορεις να αντιδρασεις παρα μονον σου κοβονται τα ποδια σου.   
ΠΑΟΚ και τα μυαλα στα καγκελα με την ελπιδα να πεθαινει τελευταια και μαθημενος καθως ειναι για τα δυσκολα θα δωσει μαχη για τον σκοπο αυτον.  ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ.
*********************
*********************
Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ θα εχει να θυμαται αυτο το καζο που επαθε.
2-3 πριν λιγες ημερες απο την Εσπανιολ , 2-3 και απο τον ΑΡΗ σε ενα παιχνιδι χωρις αυριο κυριως για την ομαδα της Ελλαδας , για την ομαδα της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για την ομαδα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Δυο φορες σκορπισε την ομαδα των εκκατομυριων στα τεσσερα σημεια του οριζοντα.
Να λοιπον που μετα απο 48 αγωνες (42 ΗΤΤΕΣ - 6 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ) περασε Ελληνικη ομαδα απο αυτην την χωρα.  ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ.    Με σκορ 2-3 απο εναν ΑΡΗ που δεν σκοραριζε και αν το εκαμνε το εκανε με δυσκολια.   ΟΜΩΣ ;  
Και πριν πολλα χρονια (1979) ηταν η μονη Ελληνικη ομαδα που περνουσε και μαλιστα με το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ 0-3 επι μιας τοτε ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ομαδας φοβητρο του Παολο Ροσσι που ειχε να χασει 1 1/2 χρονο στην ΙΤΑΛΙΑ.       Ο ΑΡΗΣ ομως οπως τωρα ετσι και τοτε δεν χαμπαριαζε απο αυτα και πηγε επαιξε ενα συγχρονο για την εποχη εκεινη με διαρκες ασταματητο πρεσινγκ και παικτες που καλυπταν σε ολες τις γραμμες με ακραιους αμυντικους να προωθουνται δινοντας πληρη επιθετικοτητα και τρελο ρυθμο στο παιχνιδι.    Το 0-3 ηταν απολυτως φυσιολογικο. 
*******************************
Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ θελει διακρισεις.    Δουλεψτε ολοι για το καλο και την προβολη της πολης μας.
Ειναι αναγκη να ειμαστε ολοι περηφανοι.   Και κυριως πρωταγωνιστες.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ................................ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: