Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΔΩΡΕΑΝ...................................

Αν σημερα δειτε καμμια καμηλα εξω απο το γηπεδο της Τουμπας μην εκπλαγειτε!
Τωρα οσον αφορα το καινουριο παρκινγκ ειδικα διαμορφωμενο για καμηλες αυτο ειναι ενα θεμα που βασανιζει τους ιθυοντες της ΠΑΕ.
Σημερα ο ΠΑΟΚ θελει να κανει ενα βημα παραπανω στον θεσμο του κυπελλου Ελλαδος HELLAS ON LINE.   Ειναι και εκεινη η τεσσαρα που θελει να ανταποδωσει στον αγωνα της Ηπειρου μεσα στο καταλασπωμενο γηπεδο του Αγιαξ της Ηπειρου.   Ειπα λοιπον Αγιαξ και απο εκει θα ξεκινησω.
Καλα τα παει με τους Αιαντες ο δικεφαλος και του ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να αρχισει εκ νεου την αγωνιστικη του ανοδο.    Μονο ευκολος αντιπαλος δεν ειναι ο Πας Γιαννενα ομως.    Για να γινει αυτο πρεπει να πρεσσαρει απο την αρχη ο ΠΑΟΚ και αυτο θα πραξει ο Χαβος.  Με 4-4-2 θα προσπαθησει απο την αρχη να αναλαβει τα ηνια του παιχνιδιου για γρηγορο γκολ και μετα να νικησει με διαφορα δινοντας μηνυματα ενθαρυντικα για την συνεχεια.   Θα εχει αλλαγες ο ΠΑΟΚ γιατι εχει τραυματιες.   
Αλ Αραμπιαν με εξελιξεις αν επελθει συμφωνια.     Προς το παρον τσαμπα διαφημιση και δωρεαν παρκινγκ για καμηλες εξω απο το γηπεδο της Τουμπας.
Θυμιζει πραγματι Χριστουγεννα αφου ερχονται σαν τους μαγους με τα δωρα.    Μονον μην κανουν λαθος φατνη και πανε αλλου!
Ειναι και ο κοσμος που αρχιζει να κουραζεται.   Ολο το χερι στην τσεπη το εχει.  25 - 25 τα Ευρω ανα καθε αγωνα εν μεσω κρισεως ειναι μεγαλη υποθεση.
Στις 15.30 θα δουμε αναλογα το θεαμα τις οποιες αντιδρασεις αλλα και εξελιξεις.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: