Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ( ΑΚΟΥ ΠΥΛΑΙΑ )!!!

Ηταν λογικο να κερδισει ο Ολυμπιακος και μαλιστα με μεγαλη διαφορα.
Ηταν επισης λογικο οτι οι φιλαθλοι που πηγαν να βοηθησουν τον δικεφαλο για να κανει το θαυμα και να προκριθει στον θεσμο δεν ηταν ολοι τους υγειεις.   Πηγαν για φασαριες προμελετημενες.  Οπερ και εγενοντο.   Και παλι καλα που δεν υπηρξαν χειροτερα.   Τραυματισμος διαιτητη , διακοπη αγωνα , εκκενωση γηπεδου , και ξανα εναρξη του αγωνα για να τελειωσουμε τεσσερεις ωρες αργοτερα.
Τωρα τι θα ακολουθησει ;  Φυσικα η τιμωρια της ομαδας με χρηματικο προστιμο , η τιμωρια της εδρας με 2-3 αγωνιστικες υποθετουμε , ενω οσο για το αν τους νιαζει τους φιλους του δικεφαλου , αυτους που δημιουργησαν τα εκτροπα ;   φυσικα και δεν τους ενδιαφερει.   Φευγοντας περασαν κατα μηκος της πολης και μονον ταραχες δημιουργησαν.   Χτυπησαν στορια απο συνδεσμους εσπασαν βιτρινες απο καταστηματα , εσπασαν αυτοκινητα και οτι αλλο κακο εν ονοματος της ξεροκεφαλιας που εχουν.
Με τετοιους φιλαθλους δεν κανεις προκοπη.   Πλερωνε ΠΑΟΚ.   Τελικα θελουν το συμφερον του συλλογου ;   Ειναι ξεκαθαρο πως οχι.   Ατομα που μπορουν και να σκοτωσουν χωρις αιτια.   Χτυπουν ανανδρα και την κοπανανε.   Και ομως συνεχιζουν να μπαινουν και μαλιστα τζαμπα στα γηπεδα. ( ποδοσφαιρι & μπασκετ ).    ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΝ ηταν το παιχνιδι.   Δεν επρεπε να γινει καν ο αγωνας.      Τι με νιαζει εμενα τι γινεται στην ΑΘΗΝΑ ;      Μααα εκει σιγουρα ειναι φονιαδες και το εχουν αποδειξει με θυματα.    Εδω μας νιαζει να μην παμε αλλο πια στα ακρα !
Τι σκουληκια και Τουρκοι , τι Εβραιοι και γυφτοι ;   Εχεις απο την αλλη τις σατανογριες της ολιγαρχιας να κανουν δηλωσεις τυπου σας κανουμε ντου και φαγατε τις μαπες σας και ειμαστε οι πρωτοι μαγκες και και και.......     Φτανει ρεεεεεε !!!    Η πολη σηκωνει τρεις ομαδες που εχουν φιλαθλους φιλους μεταξυ τους.    Ναι φιλοι μεταξυ τους στα σχολεια στις δουλειες στις καφετεριες παντου.
Ο καθε ενας νομιζει και θεωρει την ομαδα του καλυτερη στον κοσμο ολο!  Ποσω μαλλον στην πολη του.     Και να σας πω και κατι ;   Ο ΑΡΗΣ εχει εναν συνδεσμο σταθμο στο οπαδικο κινημα.
Φτιαχτηκε προπονηθηκε και ειναι ετοιμος για να κανει μαχες και να κερδιζει στις νυχτερινες εξορμησεις.    Θελει και περιμενει ενα συνθημα για να ξεκινησει τον πολεμο.    Εχει την δυναμικη να κανει κακο.    Ο μεγαλος συνδεσμος με τα παρα πολλα μελη του ομως κραταει μακρυα απο καβγαδες τους τρελλους SUPERαδες.    Το για ποσον καιρο μακαρι να μην το σκεφτομαστε και να ελπιζουμε για παντα.     Η περιφρουρηση των γραφειων του θυμιζει σεκιουριταδες επαγγελματιες.
Ουε και αλλοιμονον αν ξεκινησει πολεμος με αντιποινα.
Στο θεμα μας τωρα!   Ποιος ΠΑΟΚ οταν δεν μπορει ουτε για αστειο να σταθει διπλα στον Ολυμπιακο ;     19 ποντοι διαφορα και καλα που ηταν τοση.  Θα με πεις τι να την κανουν παραπανω ;  
Το μεγαλο σωματειο πρεπει να ελεγξει τους χουλιγκανς της ομαδας και να προχωρησει χωρις αυτους.
Με αυτους μονο μπελαδες θα εχει.    Χρονια πολλα (τα λεμε) με υγεια (στην ομαδα) και αγαπη (στον συλλογο).    Ευχες για σωστη υποστηριξη και πολλους τιτλους.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: