Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ; ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.................

Παρε τον εναν Ευρωπαιο , βαρα τον αλλον τον Ευρωπαιο.   Ηττες και για τους δυο τους διακριθεντες στους 32.  
Μωρε καλα λενε και λενε ολοι.  Τυχαια δεν βγηκε αυτο !   Δυο καρπουζια σε μια μασχαλη δεν χωρανε.
Απο την αλλη ομως ε ;   Απο την Ξανθη να χανεις;   Ενω ο ΠΑΟΚ θα με πεις  ε;   Απο την Κερκυρα ρε συ !   Εκει που δειχνουν σημαδια ωριμανσης και δειγματα ομαδαςς που γινεται σταθερη , νασου και μια κατραπακια σε ξαναβαζει στην  αρχικη θεση σου.   Κι' ομως τωρα ειναι η ωρα για το ξεπεταγμα.
Χανει η ΑΕΚ χανει ο Παναθηναικος και οχι μονο αυτο.  Επεται το παιχνιδι σου (σας) και εχεις (-ετε) την ωρα να γινεις ακομη καλυτερος για να παρεις το τριποντο.  Και αντι αυτου δινεις πικρα και λυπη στους οπαδους σου (σας).
Ο ερμος ο κοσμος τι χρωσταει και τρεχει σαν τους παλαβους απο πισω σας ;
Προσπαθει να χαρει λιγο και πεφτει παλι σε ολικη καταθλιψη.   Μαλλον ομως εχει παθει ανοσια και δεν τον πιανουν τετοια ηλεκτροσοκ.
Να μπαμπα η Κερκυρα λεει το μικρο το Παοκτσακι στο ασπρομαυρο σπιτι ενος φανατικου της Θυρας -4-.
Η Ξανθη μπαμπα ειναι αυτη , λιγο μετα την Καβαλα λεει το αρρωστουλι Αρειανακι στον κιτρινιβαμμενο πατερα SUPERA .
Που να δειτε ομως και το μικρο το βαζελακι που ακομη ψαχνει να βρει που ειναι ο Βολος!
Παντως το πιτσιρικι της Αθηναιας κοτας βρηκε ευκολα την Θεσσαλονικη , αφου πριν λιγο καιρο ο μπαμπας του εδειχνε με καμαρι την συμπρωτευουσα μετα το 0-4 στο Χαριλαου.    Τωρα δαγκαμενα και με πετρινο χαμογελο συμφωνησε οτι η Θεσσαλονικη ειναι αυτη που εδειχνε με καμαρι ο γιος του.  Ασχετα αν ο Ηρακλης τους εκανε την μερα μαυρη με το 2-0 που τους νικησε.
Παντως το παιδι του Γαυρου ουτε ρωταει καν για τα μερη της Ελλαδας μας.   Τι θα πει γιατι ;   Δεν εχει λογο να ρωτησει.   Ο Ολυμπιακος νικαει συνεχεια και δεν εχει ενδιαφεροντα για Γεωγραφια.   Στα Μαθηματικα το εχει ριξει το ενδιαφερον γιατι η ομαδα του Λιμανιου συνεχως αυξανει την διαφορα και τον τελευταιο καιρο κανει μαθημα στις προσθεσεις.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: