Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΩΤΙΚΕΣ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.........

Ενιωσα την αναγκη να γραψω δυο λογια γι' αυτην την ομαδα που εμεινε με εκεινους τους 4-5 τιτλους τα χρονια της φτωχειας και του πολεμου.   Απο τα χρονια του επους της Περουτζια που πηγε να ανθισει το κιτρινο λουλουδι και ξαναμαραθικε.   Συμτωση που παλι τα χρονια της φτωχειας παλι ο ΑΡΗΣ ευδοκιμει;
Δεν ειχε προηγουμενο αυτο που εγινε στο Κλεανθης Βικελιδης.   Ολο το γηπεδο μια φωνη.
Παντζουρλισμος.   Χαμος.  Ομορφη εικονα οι πεντε ( 5 ) τοννοι χαρτακια που κυμματιζαν στον ΑΡΕΙΑΝΟ ουρανο κατα την εισοδο των δυο ομαδων.   ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ;  Τι θα πει αυτο ;   Δεν υπαρχει περιπτωση μια στο εκκατομυριο.    Μα ... εδω το ζουν το ποδοσφαιρο.  Ειναι ιεροτελεστια.  Ειναι κατι ανωτερο.  Το σεβονται απαντες.    Το γιατι το γνωριζουν μεχρι και ο τελευταιος δισπιστος.   Ο ΑΡΗΣ θα ειναι στο τελος ο νικητης.   41-42 χρονια αυτο γινεται.   Αλωβητη εδρα.  Δεν χανει με τιποτε αυτη η ομαδα.   Απο κανεναν.  ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΑΛΟ.
Θελω να εκφρασω τον θαυμασμο μου γι' αυτην την ομαδα , γι' αυτους τους φιλαθλους γι' αυτην την Διοικηση.   Με τετοιν προπονητη μονον τετοιες πορτες περιμενε κανεις να ανοιχτουν.
Στους 32 η ομαδα συμβολο της Θεσσαλονικης μαζι με τον αλλον μεγαλο ΠΑΟΚ προχωρουν ακαθεκτοι προς εναν δρομο που δεν εχει γυρισμο.
Εγραψαν ιστορια ΠΑΟΚ (προχθες) και ΑΡΗΣ στο Ευρωπαικο στερεωμα.
Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ γιορταζει για τα παλληκαρια της.   Δυο μισητοι φιλοι δινουν υποσχεση για οτι καλυτερο.   Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ πανηγυριζει μαζι και ολη η Ελλαδα για τους αξιους πρεσβευτες της.
Λιγα λογια για τις τοσο μεγαλες διακρισεις.....................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: