Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙ ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΟΜΕΝΩΝ......................

Πανεμορφη η Θεσσαλονικη στολιστηκε και περιμενει πλεον να υποδεχθει τον νεο χρονο.
Τα Χριστουγεννα περασαν προκαλωντας αισθηση στην διασκεδαση.  Η νυχτερινη Θεσσαλονικη παντα κερδιζει τις εντυπωσεις.  Θα ηταν αδυνατο να μην γινει μεχρι πρωιας ενας χαμος μεχρι και το τελευταιο μπαρακι.
Ομως οι γιορτες σε πολλους απο εμας τους συνανθρωπους ειναι οι πλεον οικτρες.   Απολυομενοι ολο και πιο πολλοι ερχονται σε απογνωση , αλλοι δεν πηραν καν το δωρο των Χριστουγεννων απο εταιριες που εκβιαζουν.  Χαμος πραγματικος.   Τι να πρωτοπει κανεις.   Θλιμμενα προσωπα ανθρωποι χωρις διαθεση , νευρικη κριση.   Πεφτει και η θερμοκρασια τις αμεσως επομενες ημερες αισθητα.  Ολη η Ελλαδα εως και την πρωτοχρονια θα ειναι σε χαμηλο βαρομετρικο.
Συνταξιουχοι του Δημοσιου κατω των 60 ετων δεν πηραν το δωρο τους!  Ανω των 60 ετων το πηραν πετσοκωμενο!    Δεν δοθηκε το εκτακτο επιδομα της προνειας στους φτωχους.
30% κατω το Κρατικο Λαχειο λογω της τιμης πωλησης του. (8 Ευρω).
Ολα αυτα ειναι καινουρια για την ζωη του Ελληνα απο εδω και μετα.   Και να φανταστουμε οτι ειναι μονο η αρχη.    
Οι οικογενειες που εχουν αναγκη συνεχως αυξανονται και οπως ειναι βεβαιο απο την καινουρια χρονια θα αυξηθουν δραματικα.    Σε πληρη απογνωση οι απολυομενοι , σε πληρη απογνωση η αγορα!    Δεν κινηθηκε το χρημα γιατι απλα δεν υπηρξε και δεν υπαρχει.    Κι' αν υπαρχει εστω και λιγο , αυτο θα παει στις πιστωτικες καρτες , στα δανεια , στην θερμανση , και κατοπιν στον μαναβη στον χασαπη στον φουρναρη.   Η ενδυση ειναι σεναριο τρομου.   Μπαλωμενα ρουχα και οτι αλλο STOCK υπαρχει στις ντουλαπες.     Ηρθε η ωρα να μας δει και ο τσαγκαρης επιτελους.    Οτι παπουτσια υπαρχουν ημικατεστραμενα καλο ειναι να τα κανει ενα SERVICE ο παραδοσιακος τσαγκαρης και με λιγα Ευρουλακια να εχουμε και παλι καινουρια υποδηματα.
Σε δευτερη μοιρα δυστυχως περναει η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ οσον αφορα τις ομαδες της Θεσσαλονικης μας.   
Ο Καλβο εκλεισε δανεικος στην Παρμα για 6 μηνες , ενω ο Ναφτι φευγει μετα το περας για Αμερικη μερια.    Ετοιμαζει το παιχνιδι φιλανθρωπιας ο Βιτολο στην Τενεριφη.    Σε κατασταση αναμονης για την αφιξη ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ολοι στον ΠΑΟΚ.   Περιμενουν την ολοκληρωση της συμφωνιας που θα δωσει οραμα στα ονειρα ολων των Παοκτσηδων.   Ερχεται και η περιοδος των μεταγραφων που θα γινει ενισχυση στις ομαδες μας.    Θα δουμε αμεσως τις προθεσεις των Διοικουντων να δωσουν ωθηση με τις κινησεις τους.    Τωρα τι μεταγραφες θα γινουν ΟΤΑΝ Ο ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ παιρνει μεταγραφη;  αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.   Το σιγουρο ειναι οτι θα απωφερει ενα τσουβαλι παραδες.   Ομως οι στοχοι;   Για φετος τουλαχιστον;   Εεεε.  κατι θα ξερουν οι Ζαγορακης και σια. Ο ΠΑΟΚ αλλαζει σελιδα. Ολα αυτα προς πληρη επιβεβαιωση σε λιγο.   Θα δουμε αν αληθευει το αρθρο !!!
Αυτα τα λιγα με τοσο πολυ νοημα.   
Χρονια πολλα με υγεια και αγαπη.     Καλες γιορτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: